Şimdi Ara

How To Get Away With Murder (2014) l ABC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
11
Favori
10.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Darkdexterness kullanıcısına yanıt
    Hocam İngilizce altyazıyla izliyorum ben cuma günleri, dediğin gibi ilgi görmediğinden midir nedir Türkçe altyazı çok geç çıkıyor ben de diziyi sosyal medyada takip ettiğim için spoiler yememek için bir an önce izlemek zorunda kalıyorum. Digiturk'ün Dilediğin Yerde diye bir uygulaması var mesela bölümleri koyuyor ama baktım halen üçüncü bölüm yok ortada, aşırı bir yavaşlık var bizim ülkede hak ettiği değer görmüyor bence.

    @ouzqan Katılıyorum hocam diziyi sevdiğimden değil ama gerçekten sürükleyicilik açısından hiçbir eksiği yok, bir izleyen bir daha izler belki de çoğu kişi ya daha keşfedemedi ya da zaman bulamadı izlemeye ben öyle düşünüyorum.
  • Online dizi sitelerinden izlemek isteyenler varsa onlinedizi.co 1 gün geç olsada çeviri yapıyor
    Dizi çok güzel devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lukas Podolski

    Hocam İngilizce altyazıyla izliyorum ben cuma günleri, dediğin gibi ilgi görmediğinden midir nedir Türkçe altyazı çok geç çıkıyor ben de diziyi sosyal medyada takip ettiğim için spoiler yememek için bir an önce izlemek zorunda kalıyorum. Digiturk'ün Dilediğin Yerde diye bir uygulaması var mesela bölümleri koyuyor ama baktım halen üçüncü bölüm yok ortada, aşırı bir yavaşlık var bizim ülkede hak ettiği değer görmüyor bence.

    @ouzqan Katılıyorum hocam diziyi sevdiğimden değil ama gerçekten sürükleyicilik açısından hiçbir eksiği yok, bir izleyen bir daha izler belki de çoğu kişi ya daha keşfedemedi ya da zaman bulamadı izlemeye ben öyle düşünüyorum.

    hocam bana kalsa bende ingilizce izleyeceğim ama tr izlerken bile dizide pür dikkat kesiliyor izlerken takip etmekte zorlanıyorum açıkçası , çünkü çok hızlı bir dili var dizinin vede terimler çok fazla o yüzden tr altyazı çıkmadan izlemiyorum asla beklemek durumundada kalıyorum sosyal medya işini ise çoğu sayfaların takibinide bıraktım o şekilde , bence dizi kesinlikle yüksek ilgiyi hakediyor , sanırım bilen çok fazla yok o yüzdende olabilir




  • 2x3

    Çok iyi devam ediyor dizi gerçekten. Wes Nate'le anlaşmış Rebecca olayını çözecek gibi, Annalise'in ölümüyle bitmez de bilerek kendini vurdurmuş olabilir. Diğer avukatın ölümünü açıklamak için kendini feda etmiş olabilir. Şuan kestirmek zor sezon finalini biraz daha gelecekten sahne görmek lazım. İlk sezonda Frank'in yaptığını tahmin edememiştim ters köşe yapmışlardı bakalım bu sezon neler olacak.
  • 2x3
    hocam dediğin gibi gelecekten daha fazla sahne görmek lazım ama 1.sezonda ki olaya göre bu daha karmaşık çünkü 1.sezonda yalan yanlışda olsa bir tahmin yapılabiliyordu ancak şimdi onu bile yapamıyorum Nate ve Wes'in işbirliği yapmasıda diziye ayrı bir heyecan katacak bence
  • Son bölümle ilgili.


    Benim anlamadığım Nate neden bölüm başında Annalise'i arayıp lütfen iyi olduğunu söyle falan dedi de bölüm sonunda milleti oradan alıp kaçırdı? Acaba Annalise'in ilk sezonda kocasının öldüğünü bile bile telefonda arayıp güzel şeyler söylemesi gibi kanıt oluşturmak için miydi tam anlayamadım. Dediğiniz gibi daha çok sahne görmemiz lâzım bu konuda.
  • bu dizinin konusunu forumda görünce çok sevindim.. açan arkadaşa teşekkürler :D ve izleyen arkadaşlar paylaşımlarımız sürsün :D çok güzel bir dizi.. ama ne yazık ki ülkemizde pek bilinmiyor
  • 2x4


    Bu sezon ilk sezonun aksine bölümler ilerledikçe daha da kafam karışmaya başladı, halen olay üstüne olay ekliyorlar iyice bulanıyor her şey neredeyse merak etmekten sıkılacağım. Annalise'in Wes ile Nate'i konuşurken görmesi, Michaela'nın girdiği evde Caleb'in (siyahi müvekkil) olması falan... Hepsi hangi ortak noktada birleşecek bilmiyorum, promoda da ilginç şeyler var. Bakalım.


    Beşinci bölüm için promo yayınlandı.





  • 2x4

    Annalise arabayı Connor için elinde koz olarak tutması işe yaradı. Asher'ın Bonnie'e hasta numarası yapması çok yapmacıktı, BonBon diye kaydetmesi ayrı komik bir de sesli mesajı var tabi Asher işleri bozacak ama belli, telefondaki kıza ne yaptıysa artık.
    İlginç olan Bonnie ve Frank'in Annalise'e karşı bu kadar bağlı olmaları. Onu korumak için her şeyi göze alıyorlar. Bir diğer merak ettiğim mesele ilk sezonda Frank Sam'in yerine kızı öldürdü borcunu ödemek için, bir insanın nasıl bir borcu olabilir ki adam öldürüyor karşılığında.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 2x4
    1.sezonda her bölüm geçtiktçe Annalise'e kanım ısınıyordu ama bu sezon tam tersi oluyor Annalise'den soğumaya başladım iyice ayrıca son sahnede yine tüyleri diken diken etti o adamın o evden çıkacağını tahmin etmemiştim açıkçası daha çok Asher'ı beklemiştim ama yine ters köşe oldum ve artık tahmin etme işini bırakıyorum sizlerede bunu öneriyorum
  • 2x4

    Asher her şeyi biliyormuş :D Connor'ın arabısını saklamışlar ama kötü bence eğer ortaya çıkarsa işler karışır.
  • 2 bölümdür bakmıyodum şimdi bitirdim ama neler dönmüş serhat ya

    3.bölüm hem çok eğlenceli hemde süper bir bölümdü dizide zaten her bölüm sonu ters köşe olmaktan aptala döndüm

    olaylar yavaştan karışmaya başladı 4.bölümün finaline bakılırsa bence çok mükemmel bir ara final bizi bekliyor

    bu sezon bence ilk sezona göre çıtayı bir tık daha yükseltmişler sanki hakikaten çok iyi devam ediyor bu sezon izlemeyenler acilen baksın derim
  • 02x05 efsane bölümdü


    Asher'la Bonnie ne yaptı, acaba onlar mı vurdu Annalise'i? Eggs911 öğrenildi sonunda. Bavuldan da Rebecca çıksaydı bayılırdım herhalde Sonda Asher ifade vericem dedi her şeyi anlatarak her şeyi berbat etmese bari.

  • Frank tam çakal ya neler yapıyor öyle, Wes'e hala ısınamadım ben karakter olarak da hiç beğenmiyorum. Bonny'nin çocukluğu dedi ama sanmıyorumun Annalise yalan söylüyor olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 02x05

    Çok iyi bölümdü.


    Annalise ilk defa bir sorunu çözemiyorum dedi, bu sezon biraz aciz tarafını gösteriyorlar. Wes'e ilk sezonda bu kadar sinir olmuyordum ama bu sezon gerçekten tam nefret edilmelik bir karaktere dönüştürmüşler, kendini bir şey zannediyor. Nate ile öğrencilerin yolu nasıl kesişecek asıl onu merak ediyorum, bence de Annalise'in Asher'a gösterdiği Bonnie olmayabilir ama eğer oysa Bonnie'nin neden böyle bir kişiliğe sahip olduğuna şaşırmamak lâzım. Yine merakta bıraktılar.
  • 2x5
    Wes'e ısınamadığınızı söylemişsiniz ama ben öyle hissetmiyorum Annalise'de artık bıktırdı herkesin arkasından bir oyun bir dalavere Nate'e kaçıncı kazığı bu yemiyordur artık heralde ayrıca Frank'in bu profesyonelliği beni çıldırtıyo insan hiç mi hata yapmaz ancak senarist kimse alnından öpmek lazım tüm gerilim senaristleri birleşse böye bir şey ortaya çıkaramaz heralde
  • ilk sezonu bitirdim yakinda yetisirim sizlere dun ustuste 6 bolum izleyip bitirdim harika dizi gercekten.
  • 02x06


    Neredeyse adam öldürme uzmanı olan Frank bu kadar salak olamaz değil mi? Asyalı kız bölümün sonunda ayağa kalktı ya resmen, öldüğünü anlayamayacak kadar aptal olması imkansız Frank'in, o zaman bu da plana dahil diye düşünüyorum. Bi' de bölüm başında rol yaptı hastanede... Nate de Annalise'e ağır konuştu haklıydı ama kadına da herkes içten içe düşman Frank ile Bonnie hariç bir yandan üzülüyorum. Sanırım iki bölüm kaldı araya girmelerine, sonunda olaylar açığa çıkacak.



    Fragmanla ilgili:


    Annalise diğer avukat kadına I guess we'll see diyor zannedersem sonra da kadının cesedini gösteriyorlar, kadını Annalise öldürttü herhalde artık bana bütün bu olaylar Annalise'in planıymış gibi gelmeye başladı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PcMaP



    Katılıyorum yazınıza ama dizi wes'in üzerine kurulu. ya rebecca'nın dediği gibi wes gerçekten de annesini öldürme cüretini gösterdiyse! Woaw.
    bu wes'in ya öncesinden esintiler gelecek, wes'in bilinmeyen geçmişi irdelenecek farklı senaryolar kurgulanacak yada çok saf gözüken (belkide olan) wes'in frank'ten da annalise'den de fena yalancı ve tetikçi durumuna nasıl gelecek/gelebilir/gelmelidir? genellikle bunların üzerine kurulu daha ayrıntının işleneceği bir sezon bekliyorum.


    her şey bir yana insanın avukat olası geliyor. bilmem sizde aynı şeyi hissettiniz mi? :D

    insanın amerikada avukat olası geliyor. yoksa türkiyede boyle bi olay yok :(




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.