Şimdi Ara

Bilge Adam Kursları Hakkında(Grafik ve Web kursuna başlamayı düşünüurum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Aslında Photoshop, illustrator,fireworks bu programların kullanım bilgisine sahibim. Dreamweaver ve flash konusundada çalışmalarım oldu. Hatta hazırladığım satış yaptığım web siteleride olmuştur. Fakat benim gözümde bu tip çalışmalar çok basit kaçıyor. Piyasaa baktığım zaman gelişmiş efsanevi siteler tasarimlar var. Media Soft, Milli eğtiim bakanlığı tarafından açılan kurslardan vs. bu alanlarda sertifikalarım var. Ama dediğim gibi daha ileri seviyelere taşımak istiyorum. Sizce fiyatları biliyorsunuzdur, bu kursu bitirdiğimde edindiğim bilgi ve tecrübe ve alacağım sertifikanın piyasada geçerliiği konusunda bir yararı olacak mıdır? Yoksa yine bildiklerimi mi anlatacaklar.



  • Dikkatle incelenmesinde çok fayda var:

    http://vimeo.com/10115048

    Diğer bazı okullar ise, öğretim kadrolarında tasarımcı olmadığı halde, resim ya da bilgisayar eğitimi verdikleri bölümlerin adını 'grafik bölümü' olarak değiştirip, hem öğrencilerini, hem onların başvurduğu işyeri yöneticilerini hem de kendilerini kandırıyor olabilir. Bilerek ya da bilmeyerek (bazen yalnızca öğrencileri mezun olduktan sonra iş bulabilsinler diye) ülkemizin geleceği için hayati önemi olan tasarım mesleğini yozlaştırabilir, tanınmaz hale getirebilirler.
    http://www.photoshopmagazin.com/paylasim/7011

    http://vimeo.com/46477516#t=1491

    Web yazılım üzerinde deneyimli PHP,ASP dillerinin herhangi birinde uzman tasarım yeteğine sahip büro içi personeli şeklinde ilan veren firma ise bir medya ajansı? Çay demleyebilen maddesini eklemeyi unutmuşlar sanırım?

    Bir yayın kuruluşu olayı toptan çözmüş;

    Corel, Photoshop, İndesign gibi tasarım programlarına hakim
    Web sitesi tasarımı, kurulumu, güncellemesi, içerik yönetimi yapabilecek
    Tercihen E-ticaret konusunda donanımlı

    Bu kadar bilgiye eksiksiz sahip olan biri kendi girişimini çoktan kurmuştur bile herhalde ? Web tasarım uzmanı olup, e-ticaret konusunda bilgi sahibi, site kurulumu ve içerik yönetimi de yapacak. Yani diğer maddeler bir yana editörlük veya içerik geliştirme kendi başına zaten bambaşka bir uzmanlık dalı…

    İşin kötüsü gezindiğim ilanlarda PHP uzmanları, frontend geliştiriciler ve benzeri ilanlar içinde aynı maddelerden bir çoğu geçerliydi. İyi bir PHP yazılımcısının çok iyi derecede grafik bilgisine sahip olması gerekliliği yakında yazacağım yazının asıl konusunu oluşturuyor aslında: Kendini Tasarımcı Sanan Yazılımcılar

    http://www.hasanyalcin.com/is-ilanlarindaki-tutarsizliklar/

    http://forum.donanimhaber.com/m_97091947/f_//tm.htm#97800261
    http://forum.donanimhaber.com/m_97830067/f_//tm.htm#97875070



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryazarcizer -- 1 Ekim 2014; 15:04:57 >




  • okuryazarcizer O kullanıcısına yanıt
    http://bireysel.bilgeadam.com/bireysel/egitim-programlarimiz/web-ve-grafik-tasarimciligi Şu linkte verecekleri eğitimlerden bahsetmişler. Elbetteki kurs bi yere kadar birazda kendi gelişimmime bakıyor. Aradım kendilerini işte bunu bunu öğreticez. Projeler hazırlıcaksınız projelerden gecersek fln sınav vs. dediler sertifika veriyoruz dediler. Ayrıca adobe içinde sınavları varmış. Adobe sertifikası veriyorlarmış. Hadi onlarıda aldık birde iş yerleri için anlaşmalı firmaları varmış ki birçok firma eğitim için personellerini bilgeadama yolluyormuş siz saten eğitimli donnanimli olcaksiniz iş bulmanız kolaylaşıcak bizde yardımcı oluyoruz bununla ilgili brimleri varmış vs dediler. 4500 kusurde fiyat çektiler. İşime yarıyacaksa saten bu para birşey değil. Sonrasında ise web programcılığı için kurslar almayı düşünüyorum saten. Ama işte değermi deymezmi bilemedim. Attığınız bilgiler için çok çok teşekkür edeirm akşam dikkatlice inceliyeceğim. Zaman ayırmışsınız hakkınızı helal edin.




  • met@lrock kullanıcısına yanıt
    Pm attım sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.