ÖNCELİKLE arkadaşlar yogun iş temposu yuzunden fazla ugrasamadım ilk aopen h600 beyazdı renk degıstırdım siyah turuncu yaptım sahıbı o kdr ıstedıgı için...
kasamızı bır gusel soyundurduk..
çırak boş durmasın zımparayı ona attırdım boyanın ıyı tutması için :D
parcalarıda bizim eleman sağolsun cok pıs boya yapar cok ıyı tabanca kullanır :D
hop buda bitmiş hali... sadece renk degıstı bi kaç gunede AOPEN QF50 MODLAMASINI EKLIYCEM ODA FENA OLMADIDA ŞU RENKLI FANLARI BEKLIYORUM BUGUNE KADAR YAPILANLARI KOYUYIM BARI..
hocam güzel olmuş,ellerine sağlık....bu arada kasanın yanını kesip plexi takarsanız çok farkedecektir,üzerine bir ledi fan taktınmı geceleri izlemeye doyamazsın....
Bazen gurur'landığımız şeyler bir hayal gibi gözümüzün önünden kayan yıldız gibi olur!!!
Sevmek şuçmuş.Her sevdiğimde canım yandı.Artık kimseyi sevecek kadar ne sabrım kaldı ne de ömrümden ayıracak vaktim kaldı...
Bazen bir kere susmak,bin kere konuşmaktan daha iyidir!!!
BUDA KASANIN KAPAGI ONU KESERKEN VE DELERKEN RESIM CEKEMEDIM FOTO YANIMDA DEGILDI... SONRA PLEXI KESTIRDIM AMA VIDALAMAK ICIN VIDA BULAMADIM BI KA CYERDE ARASTIRDIM IH IHH CIKMADII BENDE DEDİM EN GUSELI ICERDEN YAPISTIRMAK VE CANAVAR GIBI OLDU RESIMIMI NERDE ? COK YAKINDA BURADA ..
oldu olmazmı tınerı bıraz fazla kacırdılar boya kustu kuruyunca ıyıce kazıyıp su zımparası gectım sonra tekrar boyandı walla cok cafcaflı oldu turuncu yerlerı :D ama bu kasadanda sogudum sımdı bır tane alumınyum kasa yapıcaz bastan yada bı ıskelet alıp onu donatırız bır arkımla kafayı taktık yanı