Şimdi Ara

Euwest İlk Maçım ve İzlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 Haftadır araştırma sonucunda Euwest serverine geçiş yaptım , serverden beklentilerim yüksek olduğu için ilk maçımı heyecan ile yaptım.

    * pick ekranı açılınca kimse solo or feed yada main adc main mid diye aglamadı sadece bot premade vardı onlar bot pre dedi geri kalanı sırasına göre ne kaldıysa aldvbı.

    *1. maç inanılmaz hoşuma gitti takım oyunu op hatalı ölene küfür eden yok noob vb laf atanlar yok oyunculuk gerçekten üst düzey

    * En önemli özelliğide herkes pinglere uyuyor geri çekilmesini biliyorlar ve WARD bu seviyede bile insanlar wardlı oynuyor

    * Bende elimden geleni yaptım solo oynadım malp ile gayet iyi skor aldım ama Türkiyede gold 4 iken burda silver 1 attı :(

    Resim ekledim.
    [simage]
     Euwest İlk Maçım ve İzlenimlerim
    [/simage]







  • SonSadrazam kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.Farma odaklanmalısın biraz daha ve tekrar TR'ye geri döndüğün zaman inaltiflik yüzünden 1-2 alt lige geri atıcaktır seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı takımda olsan görürdüm seni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam farmda biraz geriyim Türkiyeden geldiğim bariz belli

    @urf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonSadrazam

    Evet hocam farmda biraz geriyim Türkiyeden geldiğim bariz belli

    @urf

    Westte gerçekten farm ve harita kontrolünü çok iyi kavrıyorsun, yavaş yavaş iyi duruma gelicektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urf -- 30 Eylül 2014; 22:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfür felan çok nadir görürsün olursada normal oyunda oda bizimkilerin yanında argo sayılır herkes pick sırasına saygı gösterir mid or feed tarzi şeyler hayatta goremezsin gorursende o adam kesin Türk'tür ejderhaya çağırdığında gelirler uyarılara uyarlar örneğin başkası adc almak istiyor ben oynamak istiyorum bana bırakır misiniz tarzı şeyler söylersen bırakırlar kısaca yenilsende oynadığın oyundan zevk alırsın he bu arada feedlemiyolar tabi ki feedliyorlar çok kötü oyuncular gelmiyor geliyor tabi düşük ligler için geçerli bunlar Diamond üstüne bişey demiyorum ama ordada çıkar kesin ama daha düşük tabi ki 2600 normal galibiyet 1000 küsür ranked maçı olan silver 5 ler gördüm mesela

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm tamam o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 maça göre değerlendirmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • westin silverı tr de ki goldlardan iyi emin ol
  • westteyim. Umarım feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed diye ağlayan, troller gelmez.

    Hata yapıp yapıp egosundan 1 gram taviz vermeyen, hiç bir şekilde hatasını kabul etmeyip adam gibi bir şey söylemene rağmen '' u mad bro ?, u suck, like your people and country vs.'' tarzı armut armut cümleler kuran embesiller gelmez ki gelecek. Yani özeti 1 maçtan fikir sahibi olma derim, ancak tabi ki TR ye göre daha iyi.
  • west = tr aradaki tek fark oyunculuk
  • Daha maçına Almanca,Fransızca konuşanlar gelecek. 2 jungle yapanlar gelecek. 4 kişinin arasına atlayanlar gelecek. Sanma ki West güllük gülistanlık.
  • Bir maça göre değerlendirmek kadar saçma birşey varmı?Sırf bu maçta karşı takımda olsan, vay junglemız feeder low bot lane pre dedi feedledi diye ağlardın heralde.
    Ben 2 hafta önce smurf hesabımı geçirdim weste, plat 4 tü hesap gold 2 başlattı.İlk oyunum gerçekten çok kaliteliydi her iki tarafta baya iyiydi tr nin diasından falan bile çok daha iyiydi..Midimiz durmadan khazixe küfür edip kombatlara gelmeyip oyun falan sattı.Dedim neyse en azından oyun kaliteliydi.Ondan sonra nerden baksan 20 oyun atmışımdır 19 u tr den daha kötüydü.En az 5 inde ya karşı takımda yada bizde dk 5 te 4 kez ölüp oyundan çıkan adamlar oldu.TR nin gözünü seveyim en azından 0 a 10 da oynasa çıkmıolarda 5v5 oynamaya çalışıyoruz dedim.
    Onun dışında main hesabım dia da tr de.Bu zamana kadar TR de görmediğim kalitede bi sürü oyuncu gördüm plat 4 falan olan.Hal böyle olunca oyunculuklar arası farkta aşırı fazla oluyor.Bi yanda dünya şampiyonasından görüp ilk kez rumble oynayan adam bir tane ultisini görmedm oyun boyunca 0-7-1 falan oynadı 40 dk da.Öbür yanda 200 küsür irelia oynamış başka oyuncu.Ve bu oyunlarımda baya bi şanssız olduğumu düşünüyorum.Oyunda ezsek bile karşı takım bi şeyler yapıyor bi şekilde takım oluyor, haliyle bizimkiler de satıyor en sonunda.Bi kez bizim takım bi takım olamadı malesef.O yüzden aşırı zevksiz kanser edici kötü oyunlar oynadım westte.Bakalım ilerde neler olacak.

    ÖZET : TR ye kurban olun çok bıkmadıysanız weste falan geçmeyin.




  • Ben oyuna westte başlamıştım, çok iyi adamlar vardı mesela Lee'nin ikinci skilleri olduğunu öğretmişti. Farm'ı şöyle yaparsan daha kolay olur falan taktik söylemişti. Bi de twisted ile lane temizlemeyi öğretmişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonSadrazam

    Evet hocam farmda biraz geriyim Türkiyeden geldiğim bariz belli

    @urf

    Malp aldiginiz zaman farm konusunda sikinti cekmen normaldir mesela bu rumbleda da boyledir takat bu tarz samp. Ultileri sayetinde tf de ustunluk olusur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte benim gözlemlediğim şöyle bi durum var.Herkes birkaç heroya yönelmiş onlarla güzel güzel ranked kasmaya çalışıyor.Hani TR de her oyun ilk kez, ikinci kez, o heroyla oynayan bir sürü adam oluyor.Westin genelinde her oyuncu oynadığı herosuyla ortalama bi 50 yi geçkin oyun atmış oluyor.Haliyle herkes bi kaliteli oynuyor.Ama olay şurda başlıyor.Takımına ilk kez herosuyla oynayan 1-2 adam gelince ağır bi şekilde eziliyorsunuz ve ya eziyorsunuz.Hatta ezilen adamlar afk falan kalıyor.Hayırlısı bakalım umarım insan gibi oyun oynanır westte
  • cok onceden oynamıstım westte. 1 kere öldüm diye all`dan report yazdı. Where are you from dedım turkey dedı. yan hesabı trye taşıdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunaldım artık ilk killde gg yazılmasından ilk hatada çocukca konusmalardan,gecicem weste pişman olmam insallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte o kadar çok türk olduki artık her oyun küfür feed bilimum olay var akın akın geliyorlar
  • Euw iyidir hatta harikadir feedleyen trolleyen olmaz belki cok nadir hatta gecen client ariza cikardi oyuna 30.dakikada baglandim bir kisi demedi report vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.