Şimdi Ara

AKK Sıfırlama Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AKK şu an (20:30) sıfırlandı. Hızım 25 mbps iken şuan 100 mbps. Gece 12 ye kadar indirecek olduklarım gelecek ayın akk nesine mi yansıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 30 Eylül 2014; 20:36:57 >

• Saat 12 ye 10 kala fisini cek 1-2 dk birak kalsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakonic T kullanıcısına yanıt
    Bende şaşırdım erkenden sıfırlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressione

Saat 12 ye 10 kala fisini cek 1-2 dk birak kalsin

modem yüksekte ve prizi yüksekte oldugu için fişini çekmeye üşeniyorum 30 gün boyunca gece gündüz hep açık. kota güncellemede o yüzden superonline geç kalıyor. Ama akk nın erken sıfırlanması genel bir durum. Önceki aylarda da 12 ' ye 3-4 saat kala hızım artıyordu. Artık 1-2 gün sonra detaylı kota sorgulamadan bu saat aralıgında yapılan indirmeler sayıldı mı anlarız. Neden 100 mbps oldugunu anlamadım. Benim hızım 25mbps idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakonic

AKK şu an (20:30) sıfırlandı. Hızım 25 mbps iken şuan 100 mbps. Gece 12 ye kadar indirecek olduklarım gelecek ayın akk nesine mi yansıyacak

benim de 100mbit olmuş niyeyse
  •  AKK Sıfırlama Hakkında

AKn ye yansımasa süper olurdu ama göreceğiz yarın.
  • Bende de hız artışı var , merak ediyordum nedendir diye :) Bol bol resetlesemiydik 12 den önce? gerçi ben 40 dk kapalı bıraktım bugün 11:30 dan sonra 12:10 a kadar. Yarın anlarız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de şuan 100bm neden acaba?
  • AKN erken dolsun diye böyle bir yola gitmiş olabilirler. Benim akn %80'e ulaşmış misal :)
  • Sonuç böyle. önceki ay içerisinde indirilen veri bulunugum ay içine yansımış 22GB önceki ayın downloadı olmasına rağmen Ekim ayının akn kotasına yansımış. Superonline farkı. Doğru düzgün kota tutamıyorlar. Çok mu zor. Bit yeniği var bu işte. BTK'ya şikayet etmek lazım.

AKK Sıfırlama Hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 2 Ekim 2014; 1:35:52 >
  • bugün normale döndü download hızım 3 mbps e düşürüldü. 9 gün 100 mbps kullandım akn ye takılmadan .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.