Şimdi Ara

Photoshop yazılımı Chromebook'lara geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  • Photoshop yazılımı Chromebook'lara geliyor





    Chrome OS işletim sistemi bulut tabanlı çevrimiçi çalışan bir platform olduğu için yerleşik yazılımlar kullanmak tercih edilmiyor ve bu bakımdan Adobe gibi verimlilik yazılımları da mevcut değil. Ancak Adobe ve Google bunun üstesinden geliyor. 




    Yapılan işbirliği ile Creative Cloud bulut tabanlı düzenleme araçları Chromebook modelleri için kullanıma sunuldu. Set içerisinde şu anda Photoshop yazılımının çevrimiçi sürümü yer alıyor. 




    Photoshop çevrimiçi sürümü internet erişimi olan heryerden açık ve Google Drive ile tam entegrasyon sağlamış. Sürekli güncel tutulan yazılım BT yöneticileri tarafından tek tıklamayla istemcilere de kurulabiliyor. İşbirliği şimdilik sadece ABD tabanlı Adobe eğitim müşterileri için geçerli. Global olarak yayımlanıp yayımlanmayacağı bilinmiyor.  

     

     



    Kaynak:http://googleforeducation.blogspot.com.tr/2014/09/adobe-joins-chromebook-party-starting.html







  • Eğer web uygulaması yerine gerçek anlamda native olarak gelirse Chrome OS'e, önümüzdeki bir kaç yıl içinde Windows ve OS X'e çok büyük bir rakip geliyor diyebiliriz rahatlıkla. Çünkü artık bazı Android uygulamalarını da yüksek performanslı olarak çalıştırabiliyor oluşu Chrome'a çok büyük bir avantaj sağlayacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeamAnimus

    Eğer web uygulaması yerine gerçek anlamda native olarak gelirse Chrome OS'e, önümüzdeki bir kaç yıl içinde Windows ve OS X'e çok büyük bir rakip geliyor diyebiliriz rahatlıkla. Çünkü artık bazı Android uygulamalarını da yüksek performanslı olarak çalıştırabiliyor oluşu Chrome'a çok büyük bir avantaj sağlayacak.

    aynen katılıyorum sana. internetin çok daha fazla yaygınlaşmasıyla bu cihazlar laptopların yerini alabilir. çünkü daha düşük donanımla daha çok iş yapabiliyor(teorik olarak tabi şuan uygulama fazla yok) haliyle daha az enerji tüketiyor. daha ucuz, daha hafif, daha uzun pil ömrü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acikcasi chrome os ye fazla yerlesik uygulama gelecegini sanmiyorum. Cunku olayi bulutla calismasi. Su anki internet pek cok yerde yetersiz olsada teknoloji yerinde durmuyor. Kore 5g altyapisini kurmaya basladi. Yakin gelecekde kablosuz korkunc hizlar hemen heryerden ulasilabilir olacak. Oyle oldugunda en agir 3d oyunlari bile bulut uzerinde serverdan oynamak mumkun olacak. Buda cok daha ucuz, hafif ve uzun batarya omurlu cihazlarla high end bir pc nin yapabilcegi herseyi yapamaya olanak sagliyacak. Google her zamanki gibi gunluk kazancina degil, gelecekde kuracagi hakimiyete yatirim yapiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 1 Ekim 2014; 8:28:56 >
  • fareyi ilk kullanan grafik düzenleme programı olması dışında fazla bir artısı yok, ve dahası eski versiyonlar yeni versiyonlarına göre yapılan iş genelde basit bazı işlemler olduğu için yeni versiyonlarına göre daha hızlı çalışıyor ki bu açıdan yeni versiyonlarının verimli olduğunu söylemez biraz zor dahası gimp falan ciddi açıdan aradaki açığı baya bir kapattı gibi birda kullanıcı alışkanlıklarına biraz daha uyumlu ara birim kullansa fotoşop tarih olacak hadi hayırlısı :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.