Şimdi Ara

Samsung telefonu ısınan müşteriye eldiven gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Samsung telefonu ısınan müşteriye eldiven gönderdi


    Samsung marka cep telefonu kullanan S.İ. isimli şahısa Samsung Türkiye’den hakaret gibi bir hediye geldi. Samsung, 1 aydır telefonunun arızasının giderilmesini bekleyen müşterisine fırın eldiveni gönderdi.

    YS – Özel

    Samsung telefonunda ısınma problemi olduğu için müşteri hizmetlerine başvuran S.İ. isimli kişiye, 1 aylık çağrı merkezi – servis mücadelesi sonrası Samsung’dan bir paket gönderildi. Paketin içerisinde ise bir mektup ve fırın eldiveni bulunmaktaydı. Telefona ise herhangi bir işlem yapılmadığı gibi bir de kendisiyle geçilen S.İ. olayı yargıya taşımayı düşünüyor.

    İŞTE O MEKTUP

    Değerli Müşterimiz,

    Samsung olarak, siz değerli müşterimizin memnuniyetini temin etmek, kurum kültürümüzün ve profesyonel hizmet anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.

    Markamıza gösterdiğiniz güvene layık olmak adına, hizmet geliştirme çalışmalarımızı kesintisiz sürdürmekteyiz. Bundan sonraki ürün deneyiminiz esnasında ihtiyaç olduğu takdirde, en iyi hizmet deneyimini sağlamak için gereken tüm çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    MAĞDUR S.İ. YENİ SOLUK’A KONUŞTU

    Samsung Galaxy S4 marka cep telefonu kullandığını belirten S.İ. telefonu 1 ay önce Samsung Türkiye’ye değişim talebiyle gönderdiğini ancak ” Cihaz değişimi ancak 3 cihaz arızasının ardından gerçekleşebilir” cevabını aldığını söyledi. Bunun üzerine Samsung Türkiye cihazı değiştiremeyeceklerini ancak ısınmanın kaynaklandığı parçanın değişimini sağlayacağını S.İ.’ye bildirdi. Bir ay boyunca telefonunu bekleyen S.İ. ise gelen kargoyla adeta çılgına döndü. Yeni Soluk’a konuşan S.İ. “Bu ne rezillik, telefon ısınıyor dedim fırın eldiveni gönderdiler davacıyım. Daha önce iPhone kullanıyordum her zaman hem teknik servisi hem Apple Store’uyla memnun kalıyordum. Samsung mu aman aman bir daha asla hem leğen plastiğine binlerce lira veriyorum hem de alay ediliyorum Samsung benim için bitmiştir” ifadelerini kullandı.

    Kaynak







  •  Samsung telefonu ısınan müşteriye eldiven gönderdi
  • Ana iyi kapak olmus :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha öncede aynı konu apple bölümünde açıldı ve orayada yazdım; konunun samsung ile alakası olmadığını , eldiveni gönderen samsung Türkiye ile bir senelik anlaşma imzalayan n11 sitesidir.

    2. Olarak konuyu açan forum üyesi ya açtığın konuya tam hakim değilsin; yada konuyu art niyetle açtın ! Vermiş olduğun haber kaynağının altında şu ibareler yer almaktadır:

    TESADÜFÜN BÖYLESİ

    Olaya dair gerçekse çok geçmeden anlaşıldı. Samsung marka cep telefonu hala serviste olan müşteriye fırın eldiveni telefonla birlikte gönderilmemişti. Fırın eldivenini Samsung servisi değil alışveriş sitesi n11.com göndermişti. Samsung Türkiye ile reklam anlaşması yapan n11.com bazı müşterilerine hediye olarak Samsung marka fırın eldiveni gönderdi. Eldivenin yanına bir de Samsung Türkiye’den mektup çıkınca olay büyük bir yanlış anlaşılmaya neden oldu. Telefonunu ısınma sorunu için servise gönderen S.İ. her şeyden habersiz fırın eldiveniyle karşılaşınca Samsung kendisiyle dalga geçiyor zanneti. Kargo poşetinde n11.com ile ilgili bir logo ve yazı görmediğini iddia eden S.İ. dava açma fikrinden vazgeçtiğini ifade etti. S.İ. bir aydır serviste olan telefonunu ise hala geri alamadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.