Şimdi Ara

Lenovo Y510P Klavye sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, 2-3 gün önce bilgisayarda oyun oynarken elim içtiğim ice tea kutusuna çarptı ve boşluk tuşunun olduğu yere döküldü. Arasına kaçmasın diye hemen bastırdım ve sildim ve sıkıntı yoktu ancak birkaç saat sonra boşluk tuşu yapış yapış oldu ve basması bayağı zorlaştı. Bunun üstüne 2 kere tuşun arasını tırnağımla biraz açıp sildim ve basma sorunu düzeldi ancak ne zaman temizlesem 1-2 saat içinde yine eski haline dönüyor ve boşluk tuşu çok önemli özellikle bazı oyunlarda ve bu sorunu hemen çözmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz? Tuşun çalışmasında sıkıntı yok her basışta sorunsuz çalışıyor anca yapışkan ve basması zorlaştı.







  • bump yine temizledim 3. kere bakalım nolcak acaba böyle böyle geçermi yardım olabilcek bi arkadaş yokmu? allaha şükür sadece boşluk tuşunda ufak bi sıkıntı var ama bu beni yinede rahatsız ediyor oynadığım bazı oyunlar ki özellikle bi tanesinde boşluğa basamayı geç zamanlaması bile çok önemli o yüzden lütfen yardımcı olun. tşk :)
  • Tuşu komple çıkarıp temizlerseniz sanırım sıkıntı kalmayacaktır. Yalnız çıkarırken çok zorlanmazsınız ama takması biraz uğraştırabilir.
  • Yardımınız için teşekkür ederim ancak ben tuşun nasıl çıkarılıp takılcağını bilmiyorum çünkü daha önceden yapmam hiç gerekmedi o konuda bilgilendirebilirmisiniz?
  • xXErr4rXx X kullanıcısına yanıt
    Vereceğim bilgi genelleme olacak o yüzden sizin klavyenize özgü özel bir durum varsa sorumluluk kabul etmeyeceğim. Yapacağınız şey space barın kenarlar yakın köşelerinden çekiştirerek yerinden çıkarmak. Eğer çektiğinizde gelmiyorsa, tornavida gibi bir cisimle zorlamanız gerekebilir. Space bar şekli gereği diğer tuşlardan uzun olduğu için mekanizmasıda farklıdır. Genelde içinde uzun bir metal tel bulunur. Bunu yerine oturması biraz zahmetlidir ama az biraz uğraş ile yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.