|
snoopcess -> Cevap: Bu da benim karakacan :D (16 Ekim 2006; 19:04:26)
|
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. quote:
Orjinalden alıntı: snoopcess @..dEnZeL.. araç harika olmuş ve modlamaya devam edersen dahada harika olcak(Herne kadar a3'leri ve hatchback'leri sevmesemde)[:D] Yusuf'un kaydı indirdim ve hemen sölüorm : Albüm yapalım yusuf'a[:D][8D]...abicim harbi tripkar haywanmış,yusufmu diyo oğuzmu diyo nasılsın mı diyo bi çözemedim[8D]....neler yaptınız olm kuşa,sesi çok titrek çıkıo[8D]....ama çok şirin ve bizden büyük sonuçta...saygımız sonsuz[8D] Abi son koydugum resim.p.shop yani daha modlamadım :) Yakında jant+yay+fk angeleyes,cold air intake alıcam. (hala alamadım filtre taktım ama kit isitiorum ) Bu arada yusuf o video da nasılsın , naber , yusuf falan diyor.Normalde cok fazla konuşur , gec karşısına la kabak cekirdegini otur sohbete [:D] walla çok severim kuşları,deli tatlı gelio sesi kayıtta...bigün geliriz muhabbete walla çok pis geyik yaparız[:D][8D] son resmin fotoş olduunu biliorm abicim naaptın[:D]....walla senden güzel bi a3 bekliorm....benim önceliim normalde motor ve yürüyen aksamdır ama merakla beklicem bakem arabanı[:'(]
|
|
|
|