Giriş | |
|
|
|
12 Haziran 2007; 22:02:47
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hasanyuceer Hamburgerimi ısırırken kalkıp da gelemedim.. Walla bidaki gördüğümde gelicem.. Bu arada spoiler baya yeni galiba yada dikkat etmedim.. Çünkü dün de gördüm quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. quote:
Orjinalden alıntı: hasanyuceer Yalnız spoilerli fotoları daha ilk kez gördüm burda... İlk olarak 1 saat önce 7'de gördüm.. Süzülüordun karakacanla Niye ses etmiyorusn ya ? Eskişehirden geldim de 7ye ugramadan gitmeyim dedim :D Ölüyorum uykusuzluktan. Bu arada eskişehir fena kaynıyor ya Dün nasıl gördün ya dışarı cıktım mı ki ben :D HAtırlamıyorum hic. Görüpte gelmezsen konuşma artık ayıp
|
|
12 Haziran 2007; 22:07:20
|
|
|
Önceki gün de olabilir emin değilim.. Beşevler metrosunun ordan gittin.. Ayrıca bide basmıorm diosn walla ışıkların arasından kurtulim die bastın 5 ytlyi kesin yere serdin Bidaki sefere kesin yanındaym.. Yan koltuğuna gelip oturcam quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. Dün nasıl gördün ya dışarı cıktım mı ki ben :D HAtırlamıyorum hic. Görüpte gelmezsen konuşma artık ayıp
|
|
|
12 Haziran 2007; 22:11:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: hasanyuceer Önceki gün de olabilir emin değilim.. Beşevler metrosunun ordan gittin.. Ayrıca bide basmıorm diosn walla ışıkların arasından kurtulim die bastın 5 ytlyi kesin yere serdin Bidaki sefere kesin yanındaym.. Yan koltuğuna gelip oturcam quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. Dün nasıl gördün ya dışarı cıktım mı ki ben :D HAtırlamıyorum hic. Görüpte gelmezsen konuşma artık ayıp Ha orda bazen basıyorum ya sıkıştırmasınlar diye :D Sagdan dalıp soldan cıkıyorum. Görüpte gelmeyen
|
|
12 Haziran 2007; 23:02:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ***blood*** arkadaşım aracın gerçekten çok şık hiç orijinalliğini bozmamışsın çok sade ve güzel olmuş tebrik ederim gerçekten çok güzel bu arada bu araca eliptik bir son susturucu gider küçük olmamak şartıyla şöle kaslı birşey yakışır bu araca çift denemişsin ama o koydukların çok küçük geldi bana biraz daha iri olsa daha iyi görünür güle güle kullan Teşekür ederim kardeşim :) Son susuturucu şuan düşünmüyorum ama sadece egzoz kafsını değiştircem.1tane elips bicimli a3 gördüm ama yuvarlak daha guzel duruyor sanki :) Eger cift cıkış olayına girersem arka tampon altınıda değiştirip şu şekilde yaparım.
|
|
13 Haziran 2007; 8:43:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43 quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL.. quote:
Orjinalden alıntı: hasanyuceer Yalnız spoilerli fotoları daha ilk kez gördüm burda... İlk olarak 1 saat önce 7'de gördüm.. Süzülüordun karakacanla Niye ses etmiyorusn ya ? Eskişehirden geldim de 7ye ugramadan gitmeyim dedim :D Ölüyorum uykusuzluktan. Bu arada eskişehir fena kaynıyor ya Eskişehir'e geliyorsun ve haber vermiyosun yaw Ya aniden oldu :) Haberli gelseydim ufak bi buluşma ayarlardık :) BU arada eskişehirde aclıktan öldük yau Kuzenin işi vardı onları halledene kadar bekledik zafiyete geciriyorduk.En sonunda urfalı kardeşler bulup talan ettik Tabi kıyma yerine ne koyduysa mideyi alt üst etti
|
|
13 Haziran 2007; 10:10:24
|
|
|
araba 10 numara olmus..
|
|
|
13 Haziran 2007; 17:51:45
|
|
|
wala mukemmell araba olmuşşş kazasız belasız sürüşler dilerim ... ayrıca adı çok hoşuma gitti KARAKACAN ın
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
|
|
|
|
|
13 Haziran 2007; 19:05:18
|
|
|
hüseyin spoyleri daha yeni gördüm cok sportif durmus
|
|
13 Haziran 2007; 22:48:07
|
|
|
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar , Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin :)
|
|
14 Haziran 2007; 21:03:32
|
| | | |