Şimdi Ara

Blackhat (2015) | Chris Hemsworth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• “Blackhat, başka insanların yapılmasının sakıncalı olduğunu söylediği şeyleri yapmak için dizayn edilmiş zararlı kodları bilinçli olarak yazan hackerlara verilen isim. Bu insanlar zayıf noktaları buluyor ve orayı resmen işgal ediyorlar” diye açıklıyor filminin ismini Michael Mann. 2009 yılındaki Public Enemies‘den sonra çektiği ilk film Blackhat. Ünlü yönetmen, filmleri için uzun süre araştırma yapması ile biliniyor. Blackhat için de son iki buçuk senedir çalışıyor Michael Mann ve film araştırmasının bir parçası olarak bir tanesi hapiste olan gerçek hackerlar ile de görüştüğü söyleniyor.

ABD’nın yurtdışındaki casusluk aktivilerini olabildiğince agresif ve doyumsuz bir şekilde yürüttüğünü söyleyen Michael Mann, “tüm ticaret sırmalarımız, alım satım ilişkilerimiz, savunma planlarımızın, işlerimiz, hesaplarımız, bankalarımız… hepsi işgale açık durumdalar” diyerek bu konudaki endişesini dile getirdi. Yaptığı araştırmalar sonucu konu hakkında bilgili olan Mann, kendi araştırmasını antropologlarınkine benzediğini de ifade etti. Antropologlar nasıl araştırma yaptıkları bölgelere gidip, orada yerliler ile yaşıyorlarsa, Mann da bu proje için aynı tavır ile hackerlara yaklaşmış.

Blackhat’ın başrol oyuncusu Chris Hemsworth, Nicholas Hathaway adındaki hapse girmiş bir hacker’ı canlandırıyor. Chicago’dan Los Angeles’a, Hong Kong’dan Jakarta’ya uzanan filmde, Nicholas, Çin ve Amerikan ajanlar ile birlikte, büyük bir siber suç organizasyonunun izini sürüyor. İlk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan film, bu seneki Oscar yarışındaki adaylardan biri olabilir belki de. Fragmanı çok heyecanlı olan Blackhat’ın 16 Ocak 2015’te gösterime girmesi bekleniyor.

Kaynak: FilmLoverssı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 16 Ocak 2015; 19:28:37 >

•  Blackhat (2015) | Chris Hemsworth
  • Maalesef film olsun diye yapılmış bir film olacak.. Pek begenilecegine ihtimal vermiyorum.. Umarım baya baya yanilirim çünkü Chris Hemsworth'un dandik filmlerde harcanmasini istemem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 30 Ekim 2014; 5:53:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çıktığı sırada büyük ihtimalle bulunduğum yerdeki sinemaya gelmeyecek. Konusu güzele benziyor, umarım fazla abartıya kaçılmadan gerçekçilik çizgisi üzerinden ilerliyordur senaryo.
  • Chris varsa güzeldir. Konuyu da beğendim ama o kadar sinemada izlenecek gibi durmuyor, evde zevk alarak izlenir.
  • Gelirse Hemsworth için giderim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yavaşla Her film'in konusunu açıyorsun.... Yeni çıkacak filmler sürpriz olsun bali biraz...
  • 16 Ocak'ta Türkiye'de vizyona girecek film.
  • Aaron Paul kullanıcısına yanıt
    Ne yani, filmlerin konularını vizyona girdikleri gün mü açayım? Mesela, eğer bu filmin konusunu açmamış olsaydım belki şimdi çoğu kişi böyle bir filmin var olduğunu bilmeyecekti.
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Aynen, 3 gün kaldı.
  • yarın akşam chip özel gösteriminde izleyeceğim, bakalım thor nasıl heykır olmuş
  • Bugün İtibariyle Vizyonda..
  • imdb notu 5.5 Tomatoes'da öyle. Michael Mann'den hiç beklemezdim açıkçası. Bugün gidecektim haftaya bırakmıştım yorum bekleyelim bari.
  • Aman diyim gitmeyin zamanınıza yazık, zorlama bir senaryo
  • Fragmana güvenip gittim ama, bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Mann hayranı biri sever mi filmi? Gerçekçi bir film mi, yorumlar aşırı kötüde
  • chris hemsworth'dan hekır mı olur. film baştan hatalı.
  • Sinemaya girmeye deger mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.