Şimdi Ara

Amazon Bedava Uygulamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
6
Favori
3.264
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

içlerinde office Suite pro, swype gibi uygulamalarda var...
    Güncelleme nasıl olacak derseniz Amazon un kendi uygulaması günceller onu merak etmeyin :) hatta benim Office Suite eski imiş kendi güncelledi... Play gibi basit değil ama idare eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Eylül 2014; 19:33:40 >

• yükledim fakat premium sürümü değil.
    premium için ücret istiyor ;)
  • ben halledemedim amazon appstoredan uygulama indirmeyi.Hep adres hatasi veriyor,amerikadan fake bi adres yaziyom o da olmmuyor,ne yapmam lazim yardim edecek var mi hep bunun gibi kampanyalari kaciriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ücreti nereden istiyor ki :)
    FREE
    PRO

Eğer google play den bakarsan tabi ister, ikisi tamamen farklı :)

Yapamayan arkadaşlar amazon hesapları yoksa önce hesap açsınlar sonra ya google play den amazon uygulamasını indirp halletsinler ya da google a amazon app store yazsınlar apk şeklinde kursunlar, zaten ilk sayfada bedava uygulamalar için link mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

ücreti nereden istiyor ki :)
    FREE
    PRO

Yapamayan arkadaşlar amazon hesapları yoksa önce hesap açsınlar sonra ya google play den amazon uygulamasını indirp halletsinler ya da google a amazon app store yazsınlar apk şeklinde kursunlar, zaten ilk sayfada bedava uygulamalar için link mevcut...

ben kendi işim hallettim netten.Uygulamadan sorun çıkıyor hep.Bir de ben kurdum uygulamayı ama ispanyolca açıldı.Sizde de böyle mi?

• ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Evet hocam İtalyanca açılıyor ve çözümü yok TR cihazlar için...Ama play deki uygulaması da yetiyor hem dil sorunu da yok...
  • quote:

Evet hocam İtalyanca açılıyor ve çözümü yok TR cihazlar için...Ama play deki uygulaması da yetiyor hem dil sorunu da yok...

bakın italyanca mı ispanyolca mı olduğunu bile anlamamışım
    bi de markettekini deneyeyim teşekkürler5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel programlar var, paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  • Guncellemeler google playden mi alincak yoksa o surumle mi kalcak

• arkadaslae bu beles uygulamalrdan office suitei hesabiniza eklerseniz 1$da amazon music parasi veriyor.Maillerinize bakin bosa gitmesin.31 ocak 2015e kadar da vakti var kullanmak icin

• Bir kaç uygulama indirdim. Sicak firsatin dibi olmuş, teşekkürler.

• Arkadaslae biraz alakasiz olacak ama amazondan herhangi bir urun aldigimda ornegin 20 dolarlik diyelim. Odeme ekraninda 20 dolar urun bedeli+20dolar vergi ve kargo ucreti goruyorim. Bu vergi neyin nesidir? Onceden vergisiz urun aliyordum.

• Çok garip. Note3 cihazımda kurulum öncesi onay ekranındaki onay kısmını algılamıyor. İptale basınca algılıyor. Halbuki google play dışı uygulamaları indirip kurabiliyorum. İndirdigim tüm programlarda böyle.

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • arkadaşlar uygulamayı indirip kurum kullanıcı bilgilerimi girerek giriş yaptım fakat uygulama indireceğim zaman abd ilgili bir adres istiyor bi kaç tane salladım ama olmadı tam olarak nasıl uygulama indirecez yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

ücreti nereden istiyor ki :)
    FREE
    PRO

Google playden bakmiyorum.
    Uygulama içi premium a yükseltmek için ücret istiyor.
    Bu verdiği full sürüm değil onu demek istiyorum.

• wallace_son kullanıcısına yanıt
    uygulama içinde o seçenek nerde ki, göremedim de bir türlü...
  • BlackBerry cihazda sorunsuz yüklüyor Amazon marketten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Arkadaslae biraz alakasiz olacak ama amazondan herhangi bir urun aldigimda ornegin 20 dolarlik diyelim. Odeme ekraninda 20 dolar urun bedeli+20dolar vergi ve kargo ucreti goruyorim. Bu vergi neyin nesidir? Onceden vergisiz urun aliyordum.

Gümrük masraflarını (vergi) peşin almaya başladılar belki ondandır dediğiniz ücret. Aslında 20 $ çok düşük rakam, çıkmaması lazım.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş, biraz da lisanslı uygulama kullanayım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.