Şimdi Ara

iOS 8.0.2 yayımlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • iOS 8.0.2 yayımlandı





    iOS 8 işletim sisteminin indirmeye sunulması ile gelen geri bildirimlere göre hızlı yamalara başlayan Apple, iOS 8.0.1 sürümünü geçen hafta yayımlamıştı. Ancak sürüm daha fazla probleme neden olunca anında yayından kaldırıldı ve yeni bir güncelleme çalışması başladı.




    Bugün itibariyle Apple, iOS 8.0.2 güncellemesini dağıtmaya başladı. İlk güncellemenin sebep olduğu hücresel ağ bağlantısında ve TouchID sensöründe problemler bu güncelleme ile gideriliyor. 




    Güncelleme ayrıca ilk güncellemede hedeflenen HealthKit, üçüncü taraf klavye uygulamaları gibi problemleri de gideriyor. Böylece 8.0.1 güncellemesini indirmeyenler doğrudan 8.0.2 güncellemesine geçebilecek. 

     

     



    Kaynak:http://www.phonearena.com/news/iOS-8.0.2-comes-to-fix-the-8.0.1-debacle_id61081



  • Gizlilik menüsündeki, konum servislerini açıp kaparken devamlı menüden atıp duruyor. Bu sorun hala devam ediyor. Yeterince sinir bozucu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 güncellemesinden sonra 14,7GB olan kapasite 12,7GB olmus durumda. iTunes da kullaniyorum silmiyor, telefondan da silinemiyor..
    Ne sekilde silebiliriz bu uyg dosyasini _?
  • 8.0 piyasaya cok hizli girdi

  • majör güncellemelerde sorun çıkma olasılığı yüksekken insanların hemen güncellemesini anlamıyorum. en ideali 8.1 vs iken hadi yine bir kaç bug güncellemesinden sonra yüklense yine anlarım. sonu 0 ile biten güncellemeden uzak duracaksın; mottom budur.

  • güncelleme olsada hala bi depişiklik yok sorunları çözülmüş değil.... gelen aramaya cevap verildiğinde geç tepki veriyor gec cevap veriyor....... şarj ise vasat çok kötü şarjdan çıkarıl çıkarmaz hemen şarj düşmeye başlıyor ......... ve ve ve özellikle sim rehberi telefona aktarılmıyorrrrrrr

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.