Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.682
Cevap
145
Favori
208.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

    Merhaba arkadaşlar dün gece Zorlu'dan 4 Eylül cumartesi saat 11:50'ye randevu aldım yada öyle zannettim onay ekranını ok'ledikten sonra herhangi bir onay/bilgilendirme maili gelmedi. İşkillendiğimden bugün müşteri hizmetlerini aldılar ve zorlu retail'e giriş yaptığınızda bilgilerinizi görebilirsiniz dedi fakat giriş yaptığımda randevum yok. İşin şöyle garip bir noktası var macbook'um için de ayrı bir randevu almaya çalıştım ve bana aynı mağazadan aynı güne 2. randevuyu alamazsınız gibi bir uyarı verdi ve mac için randevu alamadım. Sonuç ben hiç randevu alamamışım heralde adamlar telefonda ne kadar gıcık, itici konuştuklarını az çok kestiriyorsunuzdur. Yardımcı olamıyoruz deyip duruyorlar. Tavsiyeniz nedir? Sizce yapabileceğimiz birşey var mıdır?

    aynı durum bendede oldu fakat ben herhangi bi soruna karşılık pdf çıktısını aldım. ne mail geldi nede sisteme giriş yaptığımda randevularım diğer bi sekme bulamadım

    bu arada 4 eylül cuma gününe denk geliyor bi daha kontrol edin isterseniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 30 Ağustos 2015; 17:51:47 >




  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Gün konusunda haklısınız hocam pardon. Telefondaki müşteri temsilcisi de zorlu'ya bir gidip görüşün dedi ama bakacağız artık ya da ger ihtimale karşı bu gece yine randevu kovalayacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar 2 saat once benımde İP5S hoperlorden ses gelmedıgını gordum ve sıfırladım ne yaptıysam olmadı acil zorluya randevu almam lazım hiç almadım tecrubem yok ama bu gece deneyeceğim yardımcı olup benım için randevu alırsanız çok sevinirim arkadaşlar...
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    merhabalar,

    randevuyu apple kimliği ile almadıysanız randevunuz görüntülenmez apple kimliği ile mi aldınız ?
  • merhabalar,

    amerikadan aldığım ve uyku tusu bozuk olan degisime de uygun olan cihazımı cuma gunu akasya apple a goturdum ve kontrol edildi Amerika olduğu için ücretli dahi olsa herhangi bir işlem yapamadıklarını söylediler ilgili arkadaş pek kibardı tam saatinde ilgilendiler. Avrupa yada amerikada degisim yapılacağını söylediler. ekimde almanyaya gidecek arkadaşıma vereceğim sonrasında imei değişecek ama apple degisim evrakı veriyormuş işlemleri yaparkan bununla btk dan vergi vs tekrar odemeden aynı hak ile kayıt ettire biliyormusuyz sisteme dogrumudur henüz araştırmadım once telefonu değiştireyim diyorum sonra bu konularla ilgileneceğim bu arada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  • Arkadaşlar randevu ya ihtiyacım var 3 gündür denedim bir türlü alamadım iPad ekranında sıkıntı var yardım edebilecek olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esrako E kullanıcısına yanıt
    Evet apple kimliğim ile aldım ama gözükmüyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

    2 Eylül öğleden sonra Akasya Avm'de randevu aldım fakat sonra Zorlu'dan da randevu alabildiğim icin isteyen arkadasa özel mesaj ile verebilirim

    Hocam vermediysrniz talibim randevuya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • randevusunu verebilecek varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dost..:)

    ARKADAŞLAR 3 EYLÜLDE GARANTİ BİTİYOR UZUN SÜREDİR SAAT 24 de DENİYORUM OLMUYOR GARANTİ BİTMEDEN RANDEVU ALMALIYIM ALLAH RIZASI İÇİN ELİNDE GENİUS RANDEVUSU OLAN VARSA YARDIM ETSİN BANA

    Öncelikle Apple store'u arayıp, durumu belirt arkadaşım. Durumu not alsınlar ve randevu için birkaç günlük opsiyonun olmuş olur. Akasya için 5 Eylül Ctesi 21.00'e randevum var, pazar erken saate alabildiğim için boşa çıktı. Deneyip alamazsan vereyim randevuyu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 31 Ağustos 2015; 18:59:16 >
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    bana verebilirmisiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 16aykut16

    bana verebilirmisiniz


    dost arkadaşımza verdim randevuyu.
  • Merhaba , Akasya apple store a randevu lazym. gun saat fark etmez fazla olan arkadas varsa yardymcy olabilirse sevinirim. bir turlu alamadym kac gundur.
  • Pazar saat 11 gibi randevusuz zorlu center'a gittim. Aksam 17.00 ye randevu verdiler. Aksam 17.00 de tekrar gittim. Sifre girisinden sonra menusu gelmeyen iphone 6 telefonumu 5 dk icinde yenisiyle degistirdiler.

    Hic randevuyla falan ugrasmayin bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasyadan randevu için yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 eylül cumartesi günü akasya avm de öğlen randevum var hafta içi randevuyla takas olur akasya ile takas yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamayanlar için ufak bir tüyo vereyim:

    Gece 23.57 gibi hesabınızla giriş yapın. Randevu yok diyecektir. Sayfayı klavyeden F5 ile devamlı yenileyip, "ileri ok"'a basın(ekranda çıkan) genel yanılgı şu; 00.00 itibariyle 2 dakika içinde randevu açılıyor ancak ilk sayfada boş yer göremeyeceksiniz. "İleri ok"'a basınca, son günde yani sizin randevu aldığınız günden tam 1 hafta sonraya randevular açılıyor. Siz 1 hafta sonrasına almak istediğiniz sürece bütün gün içinde istediğiniz saati seçebilirsiniz. Hızlı olup, uygun saati seçip, "randevu alın" butonuna basınca iş bitiyor. Ben 2 gün arka arkaya sorunsuzca aldım bu şekilde. İlk sayfada yani yakın tarihlere randevu açılması için birilerinin iptal etmesi lazım. Siz 1 hafta sonrası için garantiye bağlayın işi. Umarım işinize yarar.
  • myfranco kullanıcısına yanıt
    eyvallah..
  • Yakın zamanda randevusu olup takas etmek isteyen varsa 7 Eylül randevum var Akasya'da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaç gündür telefonsuzum ip5 kapanıp açılıyor kullanılmıyor. Neredeyse 1 haftadır randevu almayı deniyorum elinde fazladan varsa ya da kullanmayacak varsa verirse sevinirim şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.