Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.682
Cevap
145
Favori
208.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar randevu nerden alınıyor link atar mısınız rica etsem.iphone 6 şarj olmuyor neden olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi gününe alıpta gidemeyen var mı ?
  • bu başlık yardımlaşmaktan uzaklaşmış sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta içine randevu lazım Zorlu'da, gidemeyecek olan var mı ? Özel mesaj ile randevu satmaya çalışan olursa büyük küfür ederim. İyi haftalar herkese..
  • Arkadaşlar randevu nasıl alıcam ? Hiç bir şekilde alamıyorum.
  • Arkadaşlar randevu konusunda bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı ben bi türlü alamadım cuma gününe randevu almam lazım,apple id şifre versem müsait olan bir arkadaş bana randevu alabilir mi?
  • ultrasn0w kullanıcısına yanıt
    Akasya avm 11.20 elimde var hocam gitmeyi düşünürsen veriyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre.-. kullanıcısına yanıt
    Randevu almayı hangi saatlerde deniyorsunuz? ben 1 haftadır deniyorum olmuyor
  • ippyt İ kullanıcısına yanıt
    Bende randevu alma işini bi türlü beceremedim. Çağrı merkezinde benim adıma randevu aldı çok sağolsun ne yazık ki gidemiyorum yarın için randevum var gitmek isteyene verebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar test edildi onaylandı.

    Zorluya kendi hesabımla aldığım randevuya gittim ve bana kimlik sordular. Kimlik olmazsa ya da randevuyu alan kişi de orada hazır bulunmazsa cihaza bakmıyorlar. Randevuların parayla satıldığı bilgisini almışlar, uygulamayı bu şekilde değiştirmişler.

    Bence çok iyi oldu. Artık biraz zorlayınca randevu bulmak da mümkün oldu bu sayede. Sadece 10dk ve katlarında sayfayı birkaç kere yenileyin, biraz uğraşınca randevu alabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre.-. kullanıcısına yanıt
    Ben de 2 kere aradım birincisinde randevu olmadığını söylediler kendisi de baktı. İkincisinde de neden bahariye'deki apple teknik servisi denemediğimi sordu ben de genelde telefonu hemen vermedikleri için istemediğimi söyledim kasa açıklığı var çünkü. O da öyle bir şey olmadığını en fazla 1 saat bekleyeceğimi ya telefonu yenisiyle değiştireceklerini ya da bir şekilde sorunu halledeceklerini söyledi. Pek de güvenemedim açıkcası ama yarın yine de bir gideceğim. Oradaki teknik servisteki işleyişin akasya ve zorluyla aynı olduğunu söyledi. Bilmiyorum ne kadar doğru memnun kalmazsam yine randevulara kaldım maalesef :/ Kimlik sordukları içinde sizden randevuyu alsam bir işe yaramaz diye düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ippyt -- 5 Mayıs 2016; 0:13:44 >
  • voyager1979 kullanıcısına yanıt
    Bir haftadır laptop&telefon başında sayfa yenilemekten helak oldum siz tam kaç gibi alabildiniz randevuyu sabah saatleri mi
  • Ben gün ortasında aldım, artık saat meselesi kalmadı randevuda. randevular 10.00-22.00 arası olduğu için o aralıkta zorlamak lazım bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır deneyeceğim, teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hala takas yada randevu isteyenler var üstte bir çok kişi yazdı artık kimlik ibrazı ile randevuya bakıyorlar başkasının adına randevu ise bakılmıyor bende buradan bir arkadaştan randevu almıştım ve malesef bakılmadı güzel bir forum konusuydu ancak artık geçerliliğini yitirdi gidecekler artık vakit ayırıp kendileri randevu almaya çalışsın açıkçası bu arada bir uyarı daha yapayım bazı kişiler sen uğraşma vakit kaybetme bilgilerini ver ben senin yerine randevu alırım diyen kişilere de pek güvenmeyin sonra başınız ağrımasın
  • ERPmühendisi kullanıcısına yanıt
    Madem böyle bir durum var ve randevuyu devredemiyorsun.. 2 haftada 4 randevuyu ne yapacaksınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lvnttt

    Madem böyle bir durum var ve randevuyu devredemiyorsun.. 2 haftada 4 randevuyu ne yapacaksınız

    Hem ipad hem de iphone için almıştım. İlk randevuya gidemeyeceğim belli olunca iptal edip gidebileceğim tarihe yeniden randevular almıştım.


    BUNDAN SONRA SANA MI DANIŞACAĞIM RANDEVU İÇİN BİLEYİM😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar geçen hafta salıya 1 aylık uğraşım sonucu randevu alıp telefonumu istanbuldaki kuzenime yolladım ama randevu benim ismime olduğu için kabul etmediler şimdi tekrar kuzenimin adına randevu almayı deniyorum fakat alamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Tecrübeli Arkadaşlar Yardımcı Olursa Çok mutlu Olurum...........

    2 ay kadar önce Tr ürünü ve garantili sıfır iphone 6S almıştım. Geçen hafta cihazı şarja takıp yattım, sabah uyandıgımda cihaz çalışmıyordu. Açma/kapama+Home tuşu vs hiç bir hayat belirtisi yok. Apple teknik servisi aradım, bana kargo ile gönderebileceğim kendileri ile aynı imkanları sunan anlaşmalı firmaların bilgisini verdi. Başka türlü kargo ile Apple Store cihaz alımı ve tamiri yapmıyormuş. Kendim NİĞDE de oturuyorum İSTANBUL'a gitmem çok zor. O yüzden kargo ile, anlaşmalı oldukları firmalardan birine göndercem.

    Şimdi sorum şu?

    -Hangi firma daha iyi bir seçim olur? KVK, Genpa, Troy (Artı Bilgisayar)
    daha önce bu servislere telefon gönderip sorun yaşayanlar oldu mu?

    -Bahsedilen firmalar Apple ile aynı imkanlarda servis sağlar mı? Değişim gibi?

    -Cihazın Kamera çevresi biraz bastırınca ses yapıyordu, ayrıca ekranın sağ orta ve alt tarafında hafif boşluk var gibi ses yapıyordu. Bunlara son yaşanan arıza da eklenince değişim ihtimali yüksekmidir?

    Son olarak.... Dün cihazı kılıfından çıkarıp kutusuna koyarken, elimden yaklaşık yarım metre mesafeden yere düştü. Kırılmaz film olmasına rağmen sanki filmin altında kalan sol köşe çatladı gibi. Telefon çalışmadıgından kontrol edemiyorum, Eğer kırıldıysa bunu bahane edip değişim vermezler mi? Herhangi bir darbe, ezik vs yok ama böyle bir şanssızlık yaşayınca içime şüphe düştü...




  • Ben sizin servisle alakalı sorularınıza cevap olarak şunu diyebilirim ki Artı servise vermeyin çünkü bende cihazımı Oray'a servise verdim ve değişim yapıldı ancak aynı sıkıntı yüzünden bir daha problem yaşadığımda Apple Zorlu Center a götürdüğümde servisin eksik bir işlem yaptığını öğrendim. Siz bir de uzakta yaşadığınız için böyle bit hata yapmayın. Onu yerine Genpa Servisine verirseniz ki Apple asıl Genpa servisini öneriyor alternatif olarak orada hem düzgün kontrol edilir hem de değişim de yapılma şansınız olur. Değişim konusu çok şansa bağlı bir durum. Kimin ilgilendiğine göre değişiyor. Ama anlattığınız kadarıyla değişimlik bir sıkıntınız var. Ama köşede ezik olmasını bazı çalışanlar sıkıntıyla karşılayıp kabul etmiyorlar. Şimdiden geçmiş olsun dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.