Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.682
Cevap
145
Favori
208.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • albatros86 A kullanıcısına yanıt
    bende cumartesi günü batarya yı değiştirdim telefonun 1737 kere %100 şarj etmişim 3 yıl içinde orada ekranda görüyor kaç kere şarj edildiğini. bu yüzden söyleyebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luca.Brasi

    Bende aynı problemi yaşıyorum, değişime kadar yolu var mıdır gelişmeleri(değişim, donanımsal, yazılımsal sorun vs.)aktarırsanız sevinirim. Problem kendiliğinden yok oldu bir iki gün kapalı kalınca telefon ama tekrar meydana gelirse bende sabah erken saatlerde randevusuz gitmeyi düşünüyorum.

    Randevu alamıyorum Allah askına alabilen varsa versin telefonum brick oldu telefonsuz kaldım duzce den gelecegım randevusuz gelip ortada kalmak istemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 arkadas pm atmıs randevu ıcın telim olmadıgı ıcın gorememısım kusura bakmasınlar yardımlarınızı beklıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedıgım gıbı benım sorunum kırık ekran ekran sararması batarya falan deıl iphone bana ben iphone a bakıyorum çöp brick ne derseniz oyle oldu apple storela da gorusmeme ragmen onlar da randevu alamadı acil yardım lutfen arkadaslar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba yurtdışından ( dubai ) aldığım iphone 5'in üst tuşu tamamen bozuldu ve seri numarasını Uyku/Uyanma Düğmesi Değiştirme Programı'na yazınca uygundur çıkıyor. Bunun için daha önce apple' a telefon götüren oldu mu prosedür ve yapılan işlemler hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum.
  • Bugün için akasya da 14,00ve 14:20 de randevuma gidemeyeceğim için; isteyen arkadaşlar pm atabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat613461 F kullanıcısına yanıt
    Garanti kapsamında mı değiştirdiler ücretli mi ?
  • Ücretli olarak değişim yapıldı. Telefonumun garantisi bitmiş durumda zaten.
  • Arkadaslar izmirde yasiyorum hafta sonu istanbula gelecegim. iphone 6 telefonumun tuslari basmiyor ve %50 de sarj kapaniyor sarja takiyorum %55ten baslyyor. kisitli 2-3 günüm var. cuma aksam gelip pazartesi sabah dönecegim. randevusu olan varsa paylasabilir mi benimle? 4-5 gündür devamli ugrasiyorum ve alamadim :( Aracimla gelecegim. akasya veya zorlu farketmez. yardimlariniz için simdiden çok tesekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralksk -- 9 Şubat 2016; 13:14:15 >
  • Bugün ferhat kardeşimizin vermiş olduğu randevu ile gittim akasyaya ekran üstten çıkmak üzere resmen (iphone5s).. Bendeki şansa gayet kıl bir herife denk geldim. Köşedeki gözle bile zor görülen bi vuruktan dolayı ekran değişimi yapılamayacağı ancak 1000 TLye cihaz değişimi yapılabileceğini söyledi.. Orda çalışanlardan biri arkadaşınız olsa emin olun değişirlerdi telefonu yada ekranı. Iphone 3 varkende aynı şey başıma gelmişti bir süre sonra ekranı aldım elime.. Büyük ihtimalle burdada aynı şey olacak bidaha alırmıyım apple ürünü sanmıyorum.. Müşteri memnuniyeti olayı için Türkiye apple şubelerinin çok ekmek yemesi lazım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhabalar,

    boşta randevusu olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
  • Arkadaşlar banada iphone radevusu lazım 4 gündür buradayım fazla randevusu olan pm atabilirmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELİNDE MACBOOK RANDEVUSU OLUPTA GİDEMEYECEK ARKADAŞLAR BANA ULASIP RANDEVULERINI VERİRSE COK SEVİNİRİM CİHAZIMIN 1 AYLIK GARANTİSİ KALDI ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 subat cuma gunu zorlu randevum var oglen saatlerinde, telefonunu gercek anlamda kullanamayan var ise arizasini bana aciklayarak mesaj atsin. Ariza durumuna gore bir arkadasa devredicem. Niye boyle bisey yapiyosun diye sorarsaniz, kendi ismimle almisim randevuyu, suistimal etmek isteyenler olabilir bende yardimci olmaya calisiyorum gercekten ihtiyaci olana gitmesini isterim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seaman1905

    12 subat cuma gunu zorlu randevum var oglen saatlerinde, telefonunu gercek anlamda kullanamayan var ise arizasini bana aciklayarak mesaj atsin. Ariza durumuna gore bir arkadasa devredicem. Niye boyle bisey yapiyosun diye sorarsaniz, kendi ismimle almisim randevuyu, suistimal etmek isteyenler olabilir bende yardimci olmaya calisiyorum gercekten ihtiyaci olana gitmesini isterim..

    Hocam Mesaj attim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alsdmr Arkadaşa devredildi..
  • Yok mu arkadaşlar randevu verebilecek mikrofon bozuk görüşemiyorum kimseyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok cok tesekkur ederim @seaman1905



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alishio -- 9 Şubat 2016; 17:04:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba iPhone 6'ımda ekran kalkma sorunu var. Deniyorum birsüredir randevu almayaı ama dolu gösteriyor hep. Acaba Akasya için devretmek isteyen var mıdır? :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Propranolol -- 9 Şubat 2016; 21:26:08 >
  • Dostlar benim emektar iPhone 5 bir ay içinde 3.kez şebeke hatası verdi.İlk ikisini restore ile düzeltmiştim , şimdi ise restore dahi yarıda kalıyor.Hem okuldakiler hem de ailemle telefon sayesinde iletişim kurabiliyorum sadece.Yarına ya da olabilecek en yakın zamana randevusu olup da kullanmayacak olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.İsteyen olursa telefon ve iTunes'un fotoğrafını çekip atabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.