Şimdi Ara

ASUS GTX 970 ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba akşam üstü izmir vatan bornova mağazasında kartı stokta gördüm hemen gittim aldım 2 tane gelmiş 1 tane kaldı izmirden almak istiyen arkadaş varsa elini çabuk tutsun oradaki arkadaşlar 2 hafta sonra falan kart stoğa gelecek dedi
     ASUS GTX 970 ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 25 Eylül 2014; 21:44:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Hayirli olsun. Uzun omurlu olur insallah.

Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur inşallah.
  • Hayırlı olsun hocam bir aya da ben gider msi'ı alırım
  • hayırlı olsun darısı bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun hızlı davranmışsın =)
  • Hayırlı olsun ilk izlenimler neler sıcak sıcak alalım hemen
  • hayırlı olsun
  • Dedim ki firsat bu firsat 770ler 550 civarina iner bakiyorum.adamlarburnundan kil aldirmiyor,bende 970 alayim alinca konu acarim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Oklohoma

Hayırlı olsun ilk izlenimler neler sıcak sıcak alalım hemen

sağoalsın hocam şuan sürücüleri yüklüyorum güzel bir duygu:)
  • hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun. Stokta olmadığından değil 2 tane olması kartın. 2 tane mi sipriş geçmişler. 700 serisi kartlar ellerinde patlamasın diye stokta yok diyorlar. Biraz daha bekleyecekler satılanlar yanlarına kar, satılmayanlar içinde iyice indirim yapacaklar.
  • hayırlı olsun kardes vram çok ısınıyormuş heralde gpu-z den bakma şansın varmı sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutcaa

Hayırlı olsun. Stokta olmadığından değil 2 tane olması kartın. 2 tane mi sipriş geçmişler. 700 serisi kartlar ellerinde patlamasın diye stokta yok diyorlar. Biraz daha bekleyecekler satılanlar yanlarına kar, satılmayanlar içinde iyice indirim yapacaklar.

Bilemiyorum hocam ikitane geldi dediler diğer parti 2 hafta sonra falan gelecekmiş öyle diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

hayırlı olsun kardes vram çok ısınıyormuş heralde gpu-z den bakma şansın varmı sana zahmet

Sağolasın hocam son sürücüsünü yüklüyorum bitsin bakarım hocam
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

Bekliye Bekliye Sıkıldım Ya Zotac AMP Extreme Gelsede Alsak

Paran çoksa bekleme al ama fiyatı mecbur indirecekler bir zaman sonra bu her daim böyle olmuştur. 780 alayım diyordum baktım 970 geliyor hemen beklemeye geçtim. Güzel bir indirmle yine 780 alabilirim tabi 1920*1080 için gayet yeterli bana. Yok 900 serisi stokta olduktan sonra 700 serisini fiyatı daha da aşağı inmezse 970 alır geçerim. Herkeste böyle düşündüğü için 700 serisinin fiyatı mecbur inecek. Bir alternatifleri de 700 serisini stoktan çekmek bu da onların keyfi tabi. Yine kayıp olmaz 970 e asılırız. O değilde iyiki son 1-2 ay içinde 700 serisi almadım. İyi pişman olurdum sanırım.

• Hayırlı olsun darısı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

Orijinalden alıntı: turgutcaa

Hayırlı olsun. Stokta olmadığından değil 2 tane olması kartın. 2 tane mi sipriş geçmişler. 700 serisi kartlar ellerinde patlamasın diye stokta yok diyorlar. Biraz daha bekleyecekler satılanlar yanlarına kar, satılmayanlar içinde iyice indirim yapacaklar.

Bilemiyorum hocam ikitane geldi dediler diğer parti 2 hafta sonra falan gelecekmiş öyle diyorlar

Derleeeer stokta olsa da 2 hafta derler :)

Onlara da hak veriyoruz tabi ama bizi de keriz yerine koymasınlar tabi. Teknoloji mağazalarından bi haber olsak yerdikte neyse.

inadına almıyorum 700 serisi vatan :)

Bu arada iphone 6 alacaklar bu gece vatan sizin için açık duracakmış.

• Hayırlı olsun. Darısı başıma

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Yüklü miktarda mal yolda geliyormuş stok sıkıntısı aşılacak dedi vatan müdürü telefonda sorduğu kişiden sonra ama tarih 3 hafta dediler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.