Şimdi Ara

Oyun Serisi - The Sims 4: Bölüm 4 - Olamayan Parti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümde baktık evde çok kaldık, dedik bir parti düzenleyip azıcık da olsa sosyalleşelim... ama sonuç bu.

• En azından evde birkaç eşya oldu. İlk 3 bölüm çok boştu ev
    Yemek yeme ve bir şeyler içme konusuna bende gıcık oldum. 1 saate 1 bardak portakal suyu mu içilir?
  • Şu oyun steam'e çıksada alabilsem. İlk defa Sims 4 ile sims serisine atıldım, hiçbirşey bilmiyorum, ingilizcemde iyi olmadığı için zor anlıyorum.

Türkçe yama çalışması bitse ve Steam'e çıksa da, ağız tadıyla oynayabilsem.

Bu arada video için teşekkürler. Biraz daha öğretmeye yönelik olursa, çok iyi olur.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lenitolepe

Şu oyun steam'e çıksada alabilsem. İlk defa Sims 4 ile sims serisine atıldım, hiçbirşey bilmiyorum, ingilizcemde iyi olmadığı için zor anlıyorum.

Türkçe yama çalışması bitse ve Steam'e çıksa da, ağız tadıyla oynayabilsem.

Bu arada video için teşekkürler. Biraz daha öğretmeye yönelik olursa, çok iyi olur.

Keşke çıksa ama çıkmaz Steam'de EA oyunlarını Origin den sunuyor artık.. Boşa bekleme niyetin varsa origin den al derim.
  • haftaya kesinlkle simlerimi paylaşcm :D

• tunahan abi yi ölümüne calıstrıyosun :D millet parti yapıyo adam arka planda yerleri siliyo geceleri calısıyo acıdım ya :)

• Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Cidden mi? Bunun olması kötü oldu. Bakayım zaman geçsin bi, duruma göre bakarım artık. Teşekkürler bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beril abla sana resmimi atsam benim simsimi yaparmısın l
    lütfen yaparsan cevap ver
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.