Şimdi Ara

Shure SE 215 almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar, foruma yeni üye oldum çünkü birkaç ay kulaklıksız yaşadıktan sonra artık yeter dedim ve bir kulaklık almaya karar verdim ve tabi bu konuda bilgi sahibi insanlara danışmadan olmazdı. 2-3 günlük bir araştırmadan, okuduğum incelemelerden sonra Shure SE 215' te karar kıldım. Bütçemin üst sınırını biraz zorlasa da sebebini bilmediğim bir şekilde kendisine çok ısındım. Okuduğum incelemelerden çıkardığım özet bu kulaklığın dengeli bir sesi olduğu ve özellikle midlerde çok başarılı ve detaylı bir sese sahip olduğu ancak bunların yanında tizlerinin biraz geride kaldığı oldu, doğru bir sonuç çıkarıp çıkarmadığımı bilemiyorum. Ağırlıklı olarak rock ve akustik müzik, yer yer de klasik, senfonik müzik dinliyorum, bu kulaklığın benim için doğru bir seçim olup olmadığını bilmiyorum. Vsonic GR-07 mkII' yi de düşündüm ancak forumda se215 ve gr07 mkII kulaklıkların her ikisini de kullanmış olan gardanadam'dan bir kıyaslama yapmasını istediğimde se215'in beni daha mutlu edebileceğini söyledi. Ancak benim kafamdaki soru işaretleri bitmedi. Sony nwz-s765 mp3 player (http://www.sony-asia.com/product/nwz-s765) kullanıyorum ve ürünün özellikler kısmında max. power output(16 ohms/mW) 5+5 mW olarak belirtilmiş bu durum da bende acaba player se215'i tam olarak besleyebilecek mi sorusunu oluşturdu. Bu konulardaki bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim ve kulaklık tavsiyelerinize de ihtiyacım var. SE215 electromiles.com da indirimde ve kdv dahil 231 tl, ürünlerin 2 yıl garantisi olduğunu söylüyorlar, izmir menşeili bir e-ticaret mağazası, buyrun bu da se215'in electomiles.com linkihttp://www.electromiles.com/se215-cl-kulakici-kulaklik. Site bana güvenilir gibi geldi ama emin de olamadım ve fiyat benim için zorlayarak da olsa çıkabileceğim ve diğer birçok yere göre uygun bir fiyat. Herkese iyi forumlar diler, teşekkür ederim.







  • Klasik muzik icin tamamda rock muzik icin yanlis tercih olur. Vsonic ve ath cks99 daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Shure se215 ile rock müzik dinlerken kaybım ne olur, nelerden ödün vermiş olurum? Shure se215'te bu kadar ısrarcı olmamın sebebi çıkarılabilir kablosu ve ses yalıtımının okuduğum kadarıyla çok iyi olması.
  • 000y 0 kullanıcısına yanıt
    Kayıp falan olmaz. Enstrumanları düzgün ve olası gerektiği gibi duymanın nesi kayıpmış? Her tarza uyar se215. Sadece basshead tanımlanan arkadaşlara uymaz onları tatmin etmez o kadar.
  • 000y 0 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha yardımcı olması için:http://www.kulaklik.web.tr/shure-se215-inceleme-kaliteli-yedek/

    not: bence de kayıp olmaz, ziller de yormaz. 215'de tizler çok önde değildi.
  • halog kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Dediğim gibi nerdeyse tamamen rock dinlediğim için davulları hissettirecek kadar bir bass benim için yeterli olacaktır. Ayrıca şu an için sıradan bir kullanıcı olarak tanımlıyorum kendimi çünkü bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık sony nwz-s765 müzik çalarımla gelen mdr-ex83 kulaklıktı ve 2-3 ay kadar önce kablosunda bir sorun çıktı ve ben de yeni ama üst seviye bir kulaklık almaya karar verdim. Bu sebeple se215 beni fazlasıyla tatmin edecektir diye düşünüyorum. Kulaklığı bu siteden -->http://www.electromiles.com/se215-cl-kulakici-kulaklik almayı düşünüyorum, her ne kadar bana güvenilir bir site gibi görünse de eğer sizin bildiğiniz güvenilir alabileceğim bir yer varsa tavsiyeleriniz benim için çok önemli, tekrar çok teşekkürler.




  • Mair kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, o kadar inceleme okumama rağmen bu incelemeyi görmemiştim.
  • Bence se215'in tizleri rock müzik türüne gitmez. Sönük ve soğuklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan -- 26 Eylül 2014; 13:51:48 >
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Bass gitarın dahi notalarını takip edebileceğiniz, kontrollü çalan bir kulaklık. Tizlerin de bana göre diğer seslerin üstüne çıkmaması gerekir.

    Zevk meselesi tabi aslında bu konu. Bir kimseye hoş gelen başka bir kimseye boş gelebilir.
  • Se215 benimde kullandigim, oldukca sevdigim hatta malzeme kalitesine hayran oldugum bir model ama soyledigim gibi tizler sönük bence. Zevk meselesi tabi. En iyisi deneyip almak ama imkan olmuyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız kesinlikle zevk meselesi, sonuçta hepimiz farklı kulaklara ve duyum zevklerine sahibiz. Keşke böyle kulaklıkları deneyebileceğimiz bir mağaza vs. bir yer olsa :) Biraz daha araştırınca se215'in kablosunun kulaklıkla birleştiği kısımdaki pinlerle ilgili sıkıntı çıkabildiğini okudum ve bu beni biraz tedirgin etti çünkü o kadar para verip ve kablonun çıkarılabilir olmasından ötürü beni kendine daha da çok çekmişken yine aynı sebepten ötürü çıkabilen bir problem beni tekrar kararsızlığa itti. Sizler böyle bir problem yaşadınız mı, seste kopma gibi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000y -- 26 Eylül 2014; 16:36:49 >
  • Bende siyah modeli vardi ve sikinti olmadi. Soylenenlere gore seffaf modelde bu sorun daha az oluyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir süre se215 kullandım ve inceledim ve diyebilirim ki kabloyu durduk yere çıkarmazsanız bir sorun yoktu. Olamazdı da. Adamlar üretirken kabloları kendi kendine atabilir yapmıyorlar.
  • Ben de SE215 almayı düşünüyorum ama bu kulaklık başının çıkması mevzusu şeffaf olanlarda daha az oluyormuş diyorlar ne kadar doğru ne güzel siyaha odaklanmıştım.
  • Bi de namussuzlar Amerika'daki çift fiyatına TR'de teklisini satıyorlar onu napıcaz bi bakıyorum fiyatlara SAĞ SOL diyorum oha lan.
  • Bi de arkadaşlar LTD si nasıl normal SE215 den bası daha çok diyorlar
    En azından açıklamalarda böyle yazıyor bi de kablosu daha kısaymış
    Normal SE215 mi yoksa LTD mi ne diyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.