Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Diğer oyunlar >> Cevap: RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
LORDFURKAN

Sisteme Gözat

4 Nisan 2007, 17:35:57  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: düş_man

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

ya aklıma takılan bişey var bn oyunu yeni indiriom ama ırk lardan bahsettiginixzi görmedim 3 ırk 3 meslek demişsiniz bunlar neler ? stat point varmi hangi class hangi pointleri ister cvplarsaniz sevinirim

oyuna ilk girdiginde karakterini secerken sagda görüldüğü gibi Deva,Gala,Asura irklarından birini seciyorsun.Ayrıca lvl 10 oldugunda her irkin kendine özgü 3 meslegi war.Onlardan birini seçerek yoluna dewam ediyorsun.

Oyunda stat pointler yok sectigin karaktere göre lvl atladikca şekilleniyor.Her mob kestiginde belli bir exp ve Jp denilen skillerini acmana yarayan puanlar geliyor.Bu puanlar yardımıyla da istedigin skilleri açiyorsun.Umarım yardimci olabilmisimdir

onu bnde bilomda hangi ırk hangi classlari seçebilo bunlarin kullanabildikleri şeyler ne yazarsaniz sevinirim

düş_man

5 Nisan 2007, 7:11:12  

IRKLAR VE CLASSLARI

DEVA

GAIA

ASURA

NICK:THE DARK
LEVEL:26
CLASS: ASURA DM
GUILD: ChaoS
SERVER:BAHAMUT

2 x PS3 40GB PAL - Samsung 2333sw - Toshiba A215 S4757 - LG x110
erolbey

5 Nisan 2007, 11:42:51  

Arkadaşlar lütfen yardımcı olacak kimse yokmu.....

Arkadaşlar lvl 20 oldum..Char sınıfı Asura- strider...Silah olarak da Crossbow kullanıyorum. Fakat lvl 20 armor giymek için Asura hunter yazan Armordan aldım fakat giyemiyorum kabul etmiyor.Zaten para kıtlığında 21.5K saydım armora ben şimdi hangi armoru almam gerek giyebilmek için yada bu aldığım armoru giyebilmem için ne yapmam lazım.... Armor mercanta baktığınızda 20 lvl Asura armor bir kaçtane var hangisini almam gerek...?
Fırsat bulursam ss koyarım buraya....
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

Ömürden bir gün daha YEDİM......

CORE2 E4300(1.80GHZ)/ GİGABYTE 965P DS3/ PC2-6400 Dual Ultra serisi GEİL 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (4-4-4-12)/ SPARKLE 8500GT / SAMSUNG 250GB SATA2 / AOPEN A600-R05 Nouveau 350W
mrt522

17 Nisan 2007, 16:36:35  

bu oyun çok güzel miş neden ilgi bukadar az up up up
ben şu anda oyunu indiriyorum hangi karakteri seçmeliyim sizce

Dungeons and Dragons Online - Eberron Unlimited
Averthelar Elven [Rogue]
silov

17 Nisan 2007, 20:08:09  

pantera serverindayim lvl 18 strider nick 3riha lütfen panterada olanlarla buluşalım tabi benimle party yapabiliceklerle

bu arada bence healer ol yani cleric fln tabi senin bilicegin is ama sahsen ben party yapcaksam ilk alcagim siniftir cünki healersiz bi party hem cok zor kasar hemde kolay yok edilir
ama tabi bi party e girebilcek kadar iiyi olmak icin kendin kasman lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silov -- 17 Nisan 2007; 20:10:52 >

noxel

20 Nisan 2007, 1:41:01  

Ben skill sistemini sevdim. Aynı classtan farklı şekilde karakterler çıkarabiliosun. Bahamut serverındayım Rank3 olacağım bi kaç gün içinde. Bence oldukca ince düşünülmüş bir oyun yani solo veya parti takılabilirsin dengeyi oldukça iyi kurmuşlar. Birde Siren'im olsa başka bi şey düşünemiyorum. Sabah akşam silent lake de avlanıyorum.
Arado lvl46 breeder-(petler:lvl37pant/lvl30poult-silah:tek el kılıç ve kalkan) guild TheCore bahamut server
Baldflear lvl32 spellsinger-(silah: crossbow/2h balta) guild Revolution bahamut server
Lonely90 lvl37 darkmagi silah:2h staff guild TheCore bahamut server(bu karakter aslında kardeşimin fakat arada bende oynuyorum^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 20 Nisan 2007; 1:44:42 >

vethakan

20 Nisan 2007, 9:30:28  

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
strider
dual dagger
pet evo2 lvl22 poultry

AVEA NIN SON KAZIGINI BOYKOT EDECEKSEN SENDE BIZE KATIL
http://www.boykotediyorum.tk/index.php
noxel

25 Nisan 2007, 10:23:26  

Bugün itibari ile Epic4 update i başlıyor olduğunu haber aldık. Sonunda beklenen gün. Fakat update bir defada yapılmayacakmış. İlk olarak bugün gelen update te
Duel sistemi ekleniyor. İlk olarak Rondoya eklenicekmiş daha sonraki updatelerde tüm şehirlerde bir duel arena bulunacakmış. Ayrıca parti duel desteği bulunuyor.
Alliance guild sistemi ekleniyor.
Yeni malzemeler ekleniyor. Kanatlar, dekarasyon amaçlı malzemeler.

Sitede yeni joblarında ekleneceğini fakat hala test aşamasında olduğundan bahsetmiş. Bunların arasında archer mesleği olduğunu biliyorum.
Epic 4 le ilgili baya detaylı araştıran bir forum buldum isterseniz bir göz atın.
http://forum.alizarinhq.com/viewforum.php?f=50&sid=620fb17ebeb81338c9ebb1fb10caa49e

Edit: Bugün beklediğimiz update olmadı birsürü oyuncu oyuna girdiğinde şaşkındı. :p hatta guildde büyük bir gündem yarattı. Daha bekleyeceğiz. :/ anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 25 Nisan 2007; 17:29:03 >

vethakan

25 Nisan 2007, 24:13:34  

dıstum anladıgım kadarıyla sen strider oolmussun strider hunter armor gıyebılmesı ıcın ılerıkı jlvl 25 deydı sanırsam hunter armor wearing dıye passive bır skıllı var o acılınca gıyebılıyorsun mesela ben ole yaptim su an ustumde +9lvl8 hunter armor var bende strider im lvl 45 oldum

fdeniz_93

26 Nisan 2007, 14:37:51  

ya lütfen yardım edin

ben devaların ana şehrine gittim,ama ordan traniee islanda gidemiyorum
teleporterların hiçbirinde traniee ye ışınlanma yok :(

nasıl gidicem ?

silov

26 Nisan 2007, 16:04:34  

quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

ya lütfen yardım edin

ben devaların ana şehrine gittim,ama ordan traniee islanda gidemiyorum
teleporterların hiçbirinde traniee ye ışınlanma yok :(

nasıl gidicem ?
lvl 15+ olanlar traine islanda gidemio

fdeniz_93

26 Nisan 2007, 18:14:50  

:( ben nası tame yapacam :(

neyse saol yardım için

noxel

26 Nisan 2007, 18:50:33  

Aslında daha önce açıklandı sanırım ama bende bir tekrarlayayım.
İlk olarak tame skillini açmalısın. Daha sonra boş bir tame kart edinmelisin. Merchantlardan Basic Tame kartaları 8000R. a satılıyor. Basic petler üç type tortus,pantera ve poultry. Daha sonra hangi type tame kartı aldıysan o tarzda bir mob bulacaksın. Tüm hp si full olmalı. Ve tame skillini dök ve işlem bitince karta o mobu seal ediyorsun(bazen iptal olabliyor ve kart yok olabilir) ve tame ettiğin mob sana saldıracak onu öldür. Ve artık tame edilmiş bir kartın var. Bu kartı tamer a götür ve boş bir pet slotuna yerleştir. Bütün basic mobları horizende bulabilirsin tame etmek için.

fdeniz_93

26 Nisan 2007, 21:04:20  

biliyorum onu yaptım,ama devalılar bulamıyor tame için hayvan ana yerlerinde,15 lvl olunca da gidemiyorsun traniee islanda.ama ben 2. karakter açtım onla hallettim

noxel

26 Nisan 2007, 22:13:11  

İkinci karakter açmana gerek yoktu ama herneyse. Yani bi devalı olarak horizene gidip tame edebilirdin. ^^

vethakan

30 Nisan 2007, 12:16:07  

ulan lanet olsun yahu lvl 50 olup 2nci klass transferimi yapayım dedim lvl 50 jlvl 40 oldum gittim ama olamadım meger daha 2nci klass transferleri acilmamıs işmi bu yahu sinir oldum 50 olacam dıye zindanlarda habire party ile kastım neyse bari hayvani evo3 yapak

noxel

30 Nisan 2007, 8:30:58  

job lvl 46 için gereken jp yi görünce daha bi için açılacak.80k kusurdan-120k kusur gibi bir rakama atlıyor birden ben jlvl50 yi merak ettim. 1m istiyormu acaba :P job değiştirmek için jlvl ın 50 olmalı, yani master.

Takaji

30 Nisan 2007, 11:01:07  

Ben Lydian serverındayım oyunda inanılmaz lagg oluyor. Sizde var mı lagg.

noxel

30 Nisan 2007, 11:21:29  

Şehirler berbat durumda ama diğer yerlerde öyle bir sorunum yok genel olarak fakat bazen oyun geneli herkeste lag oluşuyor özellikle hafta sonları, sanırım serverın fazla dolu olması nedeniyle. Bu arada hep lag oluşuyorsa görüntü ayarlarını aşağı seviye kaydır ekran kartı ilede alakalı olablir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 11:22:39 >

erolbey

30 Nisan 2007, 24:25:20  

Arkadaşlar itemler konusunda bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba...? Örneğin elimde bazı cube ler var bunlar tam olarak ne işe yaradığı , bazılarında defans yazıyor bazılarında skill cart yazıyor ...sanırım bunlar armor a,silahlara ve skill cartlara + basmak için diye düşünüyorum...bu + ları nasıl basabiliyoruz gibi konularda detaylı olarak anlatabilirseniz oyun benim ve benim gibi bilmeden oynayan arkadaşlar için daha zevkli olacağını düşünüyorum..bunları bilmeden lvl 28 fighter(longbow kullanıyorum bu arada) a kadar geldim...şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler........

CORE2 E4300(1.80GHZ)/ GİGABYTE 965P DS3/ PC2-6400 Dual Ultra serisi GEİL 2x1GB; DDR2-800Mhz; Cas 4 (4-4-4-12)/ SPARKLE 8500GT / SAMSUNG 250GB SATA2 / AOPEN A600-R05 Nouveau 350W
noxel

30 Nisan 2007, 15:00:45  

Cubeler:
ilk olarak R2 itemlardan başlayarak her rank için ayrı çeşit küpler bulunmakta bunlar dediğin gibi itemları enchantment etmekte kullanılıyor. Bir item max +20 oluyor. +4 üstü fail olma olsılığı veya item ın kırılmasına neden olabiliyor.
Strike cube ler : silah enchanment için kullanılıyor.
Def cube ler: def. itemleri için kullanılmakta.
Skill cube ler: skill kartları upgrade inde kullanılıyor. bunlarda tabiki rank söz konusu değil. Fakat skill kart upgrade inde bi üst + yapmak için iki tane aynı karttan kullanmalısın. +2xxx.card-+2xxx card-skill cube şeklide upgrade ediyoruz. ve kartlar herzaman yokolarabilir, korunma sınırı sözkonusu değil.
Bazi sitede satılan item shop malzemeleri ile cuberinizi ancient cube combinasyonu sağlaya bilirsiniz buda extradan %30 şans veriyor.
Bazı yine sitede satılan itemlerle prot-e(upgrade sırasında kullanılcak)upgrade kötü sonuçlanması halinde itemınızın kırılmasını engelliyor veya repair-e ilede kırılmış olan itemi geri dönüşüm yapabilirsiniz fakat upgrade + sı yarıya düşmüş oluyor.
Birde disenchant küpleri bulunmakta bunları merchantan temin edebilirsin. Bir item kırıldı ve baya küp kullanmıştın. İlk olarak bir tool set almalısın, vede kırılan itemin rank ında disenchant cube. Ve combine ediyoruz. Bu şekilde küplerimizin bir kısmını geri alabliriz +7 iem için 6 cube aldım ama +8 item için 2 cube vermişti yani şansla alakalı bir şey. Bu işlemi kırık olmayan item içinde kullanabiliyoruz. Fakat item yokoluyor sonuçta. Toolset gerekli bir şey işlem sonunda elinizde kalıyor ve herzaman kullanabilirsiniz.

Unit card lar bulunmakta bunun ile eğer petiniz item giyebilme özelliğini öğrenmişse onlara herhangi bir zırh veya silahı giydirmek için bu kartla ilk olarak birleştirmelisin. Daha sonra bu kartı tamer a gidip pet in slotuna takıyoruz. Yine merchant a satılan bir chalk itemı ile yaptığınız pet unit kartındaki silahı veya zırhı çıkarabilirsiniz.

Aksesurlarda upgrade edilebiliyor fakat item shop malzemeleri ile ve hiç denemedim.

imPsYcHo

Sisteme Gözat

30 Nisan 2007, 15:16:46  

ben 25-26 ya kadar kasmıştım bikaç ay önce ama oyun sarmadı bıraktım.. tavsiye etmem heycan yok bu oyunda

Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim.
Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim.
Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta.
Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta.
Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.

noxel

30 Nisan 2007, 15:20:55  

Başlıkta rappelz hakkında başlangıç bilgileri diyor, fikirleriniz veya yorumlarınız değil.

Takaji

30 Nisan 2007, 17:02:03  

Resimde görüldüğü gibi itemin vurus güçü değerinin altında upgrade yapmam bi işe yaramadı. Üzerimdeki kıyafetlerde bu şekilde. Neden böyle oluyor bir bilgisi olan varmı.

noxel

30 Nisan 2007, 18:05:27  

üstteki karaldığın yer şu anki hali. Yani p.at 207-225
aşağıdaki işaretlediğinse lvl3 yaptığında olacak zaten yazıyor (next lvl effect diye) upgrade yaptığında verilen artı extra gösterilmiyor. Enchantment yaparsan göstermekte.

Takaji

30 Nisan 2007, 18:42:34  

lvl2 yaptığımda 225 olacaktı ama 207 oldu atack powera 207 ekleniyor. 225 olması için enc mi yapılması lazım. Peki enc nasıl yapılıyor yani bunu 225 olması için ne yapmam gerekli. Saol cvplerın için

noxel

30 Nisan 2007, 18:54:35  

Saldırı gücünü chrtr statta sadece minumum kısmından hesabını gösteriyor. Saldırı gücü o aralıklarda yani(207-225-lvl2için). Enchanment yukarda anlatmıştım küplerle yapıyorsun. Ama strike cube leri bulmak biraz zor. market piyasası ise bahamut serverı için 200k-300k arası r2strike cube lerin. tavsiyem zırh ve silahını lvl10 seviyesinde upgrade et derim.
Birde upgrade ve enchanment de sadece defans ve attack bonusu alınmıyor. Mesela boots için belirli upgrade lvlinde move speed i arttırabiliyor veya glove da +accuracy bonusu veriyor veya bir zırhta varsa hp + sını yükseltebiliyor benzeri farklı stat bonuslarıda alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 19:00:34 >

silov

30 Nisan 2007, 21:03:00  

yaa bana acil yardım edin ben +4 lvl 3 armoru +5 yaparken yandı ve öle inventory de duruo kullanamıorum eski hale getirme şansım varmı yoksa artık öle kaldımı??? bi bilgi verirseniz sevinirim ve ne yapmam lazım lvl 25 strider ım nick 3riha

noxel

30 Nisan 2007, 22:16:30  

cube lerde açıkladım yeniden okumanı tavsiye ederim bir kaç mesaj üstte.

erolbey

30 Nisan 2007, 22:20:11  

noxel arkadaşım verdiğin bilgiler ve ilgin için teşekkür ederim. .Ama bu + basma olayını nerede ve nasıl( daha doğrusu eğer resim koyarak anlatma şansın varsa çok daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum..) yapıldığı konusunda biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisin?.anlattıklarında teknik detaylar olunca bazı anlayamadığım noktalar oldu. (kendi adıma söylüyorum )...eğer daha sade ve resimli (imkanın varsa tabiki) anlatırsan çok mutlu oluruz...Tekrar emeğin için teşekkürler....

erolbey

30 Nisan 2007, 22:26:18  

Bu arada + basarken tek cube mi koyuyoruz yoksa yanına başka bir şey daha koymak gerekiyor mu?..teşekkürler..

noxel

30 Nisan 2007, 22:33:39  

İlk olarak passive bir skill var basic combination o skilli açmalısın büyük ihtimal açmışsındır. Daha sonra item bag i açınca alt solda combination seçeneği var orayı tıklayınca combination box açılıyor. Ve enchantment(+ basma) ve diğer item birleştirme ve ayırma olaylarını bu kutu aracılığı ile yapıyoruz. Gerekli resimler orjinal sitesinde mevcut http://rappelz.gpotato.com/gameguide/player_guide_enhancement.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 30 Nisan 2007; 22:38:11 >

erolbey

1 Mayıs 2007, 24:34:35  

teşekkür ederim dostum orayı bulamamıştım...
Birşey daha sorabilirmiyim ?...Guild kuraraken Guild resmini nasıl hazırlayabiliriz ve nasıl koyabiliriz...Bu arada hazır resimler mi var yoksa kendimizde oluşturabilmiyiz?....kendimiz hazırlayabiliyorsak hangi pragramla yapmalıyız..Bu konudaki detaylar konusunda bilgin varmı.....tekrar teşekkürler.....

noxel

1 Mayıs 2007, 13:11:44  

Guild işi ile uğraşmadım amaöğrndiğim kadarıyla jpg formatında, 50X50 ebatında ve 50kb yi geçmiyecek bir logo oluşturacaksın ve bunu rappelz içindeki guild_ico klasörüne atacaksın. Ve oyunda alt+g ile açtığın guild menusunden icon değiştirme yerinde göstereceksin. Benim guild mastera sordum. Anlattığı bunlardı. Umarım yardımcı olur. Kolay gelsin.

erolbey

1 Mayıs 2007, 15:07:44  

Noxel arkadaşım yardımların için teşekkür ederim bizler için en azından benim için çok aydınlatıcı oldu....tekrara takıldığım konular olursa buraya yazarım.....bu arada ben de yeti serverinde lvl 28 Fighter ım....nick Target12....tekrar sağol...

Takaji

1 Mayıs 2007, 21:38:33  

quote:

Orjinalden alıntı: Takaji

Bunun neden oldugu anladim. Silahin ve itemlerin uzerinde kullanabilmeniz için istenilen bir lvl var 20lvl istiyor bide onerilen lvl var yani oda 23lvl istiyor. 23 lvl olunca gercek degerine donuyor rakam. Yani lvlenizden cok fazla upgrade etmenin bir kazancı olmuyor. Lvl atladıkça yapmak daha mantıklı.

Takaji

1 Mayıs 2007, 21:59:00  

Birde lvlinizden düşük yaratık kesince daha fazla job point birikiyor.

vethakan

1 Mayıs 2007, 23:19:50  

burda sana katılmıyorum dostum cunku zindan partylerinde lvl44-45 ken abhuva odasında kestıgımız yaratıklardan gelen jp dlaydekılerden gelenden cok daha fazla ıdı
quote:

Orjinalden alıntı: Takaji

Birde lvlinizden düşük yaratık kesince daha fazla job point birikiyor.

Dmatthew

2 Mayıs 2007, 10:24:59  

Sorun duzeldi bu sefer accnt sifre giriyorum oyuna girmiyo? pf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dmatthew -- 2 Mayıs 2007; 10:44:31 >

...
Dmatthew

2 Mayıs 2007, 24:40:57  

yokmu yardımcı olabılıcek bı arkadas????

...
noxel

2 Mayıs 2007, 13:09:45  

yeni update. Forumu okuyorum şu an açılması gerkiyordu serverların ama bir bilgi yok yine bir bakayım. bu arada silah ve zırh artısı için dediğin doğru olabilir upgrade te ben onları min-ve max vurşular olarak düşünüyordum. Sonuçta hala bende noob um :D Artı second job için jlvl50 olması gerekiyor falan ama evet ya oyunda second jobların olmadığını ben dün öğrendim mesela. Epic 4 update inin sonuncusu sanırım 2nd joblar olacak.

vethakan

2 Mayıs 2007, 19:33:11  

arkadaslar second joblvl 50 degil 40 tır maalesef epic 4 geldıgınde aktıf hale gelecektır unutmadan hayvanlarınız su an ıcın bı halta yaramasada ılerıkı lvllarda sızın buffer larınız olacaktır mesela benım 27 lvl panthera hunterım var ve lvl 2 atack bufferı var yanı benım atackımı %10 arttırıyor hemde 20 dakıka boyunca sonra tekrar buff verıyorum bolece atack buff ıcın clerık e ıhtıyacım yok ha suda bır gercek her hayvan farklı bufflar verıyor benımkı panthera evo2 lvl 27

lordofturks

2 Mayıs 2007, 20:01:51  

şimdi arkadaşlar benim anladığım kadarıyla oyunu oynayacak bayağı bi türk var eğer faydası olursa hepimiz aynı ırkı seçelim farklı olup birbirimize düşmeyelim ben oyunu daha yeni indiriyorum kayıt falan aldım iner inmez başlıcam ama diğer oynadığım bi kaç oyunda bayağı bayağı bi türk düşmanlığı gördüm buda yeni bi oyun herkesin lwl i yükselmeden ortak bi yerde buluşursak bence iyi olur en azından

http://s12.****.net/game/c.php?uid=59371
noxel

2 Mayıs 2007, 20:08:45  

ya ben breeder ım ve hayatım hayvanlar onlarsız bir şey yapamadığım bir gerçek. jp50 lvl master ve benim 46 şu anda. Fakat epic 4 ile indirilmiş olabilir çünkü tüm sistem değişiyor. Ve de bir kez daha deniyeyim serverlar açılmış olabilir.

vethakan

2 Mayıs 2007, 20:19:21  

serverlar açık arkadaslar rahata dalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 2 Mayıs 2007; 20:24:24 >

vethakan

2 Mayıs 2007, 21:03:48  

ulan bu ne ya belkı 10 sefer dc oldum lanet olsun yemın ederım ko yu gecti iyice zıvanadan cıktı oyun bıde bu yetmezmı gıbı ıkıde bır kore hatası cıkıyor 2moons cıksın kesın bırakacam bu ne yahu bole ısmı olur herıfler 20 kere yamaladılar bı bu kore ve dc e cozum bulamadılar bu arada bahamut ta oynayanlar kımler

Dmatthew

3 Mayıs 2007, 16:56:44  

quote:

Orjinalden alıntı: Legolas

9 char var. hangi char iyidir ? hangi skill gereklidir bunları bilsek. jp geldikçe açıyoz bişeyler karambole oynuyoruz. oyunun tuşları çok karışık. yaratığa saldıracan bi ton tuşa basıyon. panter aldık CTRL ye basılı tutup tıklarsan hedefe saldırıyomuş. ee ben chiplicem belki onu. skilller çok saçma archerlarda bi skill var 15 saniye critical veriyo. 5-6 dakika cooldown var ne anladım ben ondan. diğer bi skill 10 saniye bekliyo saldırmak için ulan yaratık öldürdü at artık diyosun bi yerden sonra.

Skiller sacma demısın neye gore degerlendırıyosun bunu mrk ettım ılla senın sevdıgın sıstemde oyun yapacak degiller.Bıraz yenılıklere acık olun bu kafayla bısı olmaz bole dusunenlerden...

Not:Nedır yani o caglarda mı yasadınız da eskıden bole bısı yoktu bune sımdı sacmalık gıbısıne konusuyonuz anlamadım gıttı.Bunu bı bılgısayar yada baska bı teknolojk bısı gıbı dusunun dvmlı gelısıyo buyuyo buyuyo en guzelı ortaya cıkıyo bırakın artık eskıden oyndıgınız oyunlara gore oyunları yargılamayı sacma bı dusunce yanı.

...
vethakan

3 Mayıs 2007, 19:03:12  

canim arkadasim atack with pet diye bir tus var gormedıysen oyuna bıdaha bak derim hah işte bu tusla atack yapınca hayvanını ctrl ıle saldırtmana gerek yok hayvanın senınle bırlıkte saldırıyor adamlar o kadarda kerız degıller senı ctrl ıle hayvan saldırtmaya ugrastıracak kadar ok gozum

gokozkan89

3 Mayıs 2007, 21:52:59  

beyler once merhaba benim bir sorum vardı da
ben 13 lvl dark mage yim pantare pvp serverındayım nick im THEeONE arkadaslar ben bu mavi potu bulamadım nerden alınıyo bunu sorucaktım yardım ederseniz sevinirim

noxel

3 Mayıs 2007, 23:59:20  

Bilinen npclerde mana pot yok belki hidden village de satılıyordur pass ım yok hiç olmadıda^^ ama dark mage skillerini biliyorum mana pot la işin olmayacak fazla(olsada bulduklarınla idare et) aqua staff ve watery soul skilleri oldukça yararlı + bir sürüde hızlı magic regen. pasif skilleri de bulunmakta dark magi lerin.

vethakan

4 Mayıs 2007, 11:29:16  

mavi potlar npc lerde satılmıyor bıldıgım kadarıyla hidden villagedede satılmıyor orda npc ıtemları daha ucuz bıde lydian denen binilebilir hayvanlar var onlarıda hıdden villageden satın alabılıyorsun hidden village nin avantaji bunlar diye biliyorum ama emin degilim

noxel

4 Mayıs 2007, 14:38:07  

Benimde bildiğim hidden village ilgili vethakan'la aynı birde Hidden village nin en önemli olayı ise hızlı stamina dolumu. Bildiğim kadarıyla normal şehirlerdekinin 2 katı buda %220 ediyor. Bir ara cute pig eventından tent ödülü almıştım. Herzaman stamina recorvery i %120 tutuyor ve max stamina 24000 oluyor + oyunu kapadığınızdada stamina recorvery yapıyor tam tatil zamanlarında kullanılacak item^^
Arkadaşlar red pixie kartımı buldum solei'yi(kendisi bahamut serverının +6 kartlı master tamerı) bekliyorum tame için, yeni hedefim blue pixie summonerlar epic 4 te double summon yapabilecekmiş iki tür pixie ile dolaşmak oldukça havalı olacak^^

lordofturks

5 Mayıs 2007, 14:28:31  

arkadaşlar guıld için resim nasıl koyacaz bilen varmı guıld options diye bişey bulamadım npc lerde falanmı var bole bişey bilgisi olan varsa yardım pls

SERVER =TORTUS
NİCK =CRAZYTURK

lordofturks

5 Mayıs 2007, 14:34:08  

kardeşim para sıkıntısı çekiyom diyonda düşen lak ları paraya çevirsene ben 20 lwl oldum ama para sıkıntısı çekmedim hiç görevler de veriyo para ile jp sen 40 lwl olmuşun daha iyi bilirsin benden oyunu laklarla 50000 rupee yaptım elbiseleri falan aldım lwl lerinide yükselttim artıda bastım falan
quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

en son lvl 40 oldum biraktım yahu parasızlık deli etti beni yahu hayır oynayacamda bıraz daha kafamı dınlemek istiyorum malum parasızlıga alısma ıdmanı

lvl40
strider
dual dagger
pet evo2 lvl22 poultry

noxel

5 Mayıs 2007, 17:54:34  

alt+g guild options'ı açar.

PhoeniX_755

5 Mayıs 2007, 20:26:07  

benim bir sorum olucak bu skill cooltime i filan gerçek zmn dilimine göre değil demi

noxel

5 Mayıs 2007, 21:51:05  

Gerçek zamanlı yani 10 dakika diyorsa 10 dakikada soğuyor. Hatta oyundan çıksan bile son halinde kalıyor skiller, buffların ve onların soğuma zamanları, oyuna döndüğünde aynı yerden devam ediyor.

vethakan

6 Mayıs 2007, 15:31:41  

dostum ılk lvllarda laklar tamam guzel para verıyorda lvl arttıokca laklardan gelen para yetmez oluyor sana sole anlatam su an lvl 52 yım ve lvl 50 olduktan sonra kendımı dızmek ıcın harcadıgım para 7-8m yani ıleriki levellarda 50-100k senın ıcın onemlı bır rakam olmaktan cıkıyor ha dıyeceksınkı 7-8m nasıl yaptın lvl arttıkca dp lerden dusen r3 ıtemlar ve ozellıkle r3 cubeler ıyı para edıyor ha bırde nadır kartlar dıuserse o da ıyı para edıyorkı bana dun dustu clerıc rapid heal kartıu dustu hemen satıyım dedım 600k verdıler bende bekletıyorum cunku adamlar 800k dan tezgaha koyuyor bıde arada ıtem alısverısı yapıyorum mesela gecen gun butterfly mask aldım 1,3m a 1,8m sattım bunun gıbı ama yınede lvl arttıkca para ıcınden cıkılmaz bır hal alıyor
quote:

Orjinalden alıntı: lordofturks

kardeşim para sıkıntısı çekiyom diyonda düşen lak ları paraya çevirsene ben 20 lwl oldum ama para sıkıntısı çekmedim hiç görevler de veriyo para ile jp sen 40 lwl olmuşun daha iyi bilirsin benden oyunu laklarla 50000 rupee yaptım elbiseleri falan aldım lwl lerinide yükselttim artıda bastım falan
quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

lvl40
strider
dual dagger
pet evo2 lvl22 poultry

vethakan

6 Mayıs 2007, 15:34:33  

yuhh hacı nerden dusurdun red pixy yahu ben bı dusuremedım common kart neyseki evo 2 pantheram varda rahatım ama pixy harıka olurdu dropmu aldın yoksa satınmı aldın eger drop ıse nerde ve hangı yaratıklardan dusurdun
quote:

Orjinalden alıntı: noxel

Benimde bildiğim hidden village ilgili vethakan'la aynı birde Hidden village nin en önemli olayı ise hızlı stamina dolumu. Bildiğim kadarıyla normal şehirlerdekinin 2 katı buda %220 ediyor. Bir ara cute pig eventından tent ödülü almıştım. Herzaman stamina recorvery i %120 tutuyor ve max stamina 24000 oluyor + oyunu kapadığınızdada stamina recorvery yapıyor tam tatil zamanlarında kullanılacak item^^
Arkadaşlar red pixie kartımı buldum solei'yi(kendisi bahamut serverının +6 kartlı master tamerı) bekliyorum tame için, yeni hedefim blue pixie summonerlar epic 4 te double summon yapabilecekmiş iki tür pixie ile dolaşmak oldukça havalı olacak^^

ve işte size benden bırkac resim

http://img519.imageshack.us/my.php?image=darkstrikeir4.jpg

http://img73.imageshack.us/my.php?image=dfff5.jpg

http://img465.imageshack.us/my.php?image=fdsfri7.jpg

http://img73.imageshack.us/my.php?image=hgjhgcx2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 6 Mayıs 2007; 16:26:14 >

noxel

6 Mayıs 2007, 18:42:58  

lvlin 52 ise git firefly avla red pixie için. en iyi yer orası(43-45 silent island north area)) ama düşürecekleri r2 itemlar olacak fakat kolay hunting. yeri.. -10>seninlvlin>+10 gibi bir baraj mevcut.biliyorsundur bu aradaki moblar xp iyi verir ve para ve item düşürür. aslında buraya petler konusunda bişeyler yazmayı düşündüm ama cidden çok uzun olacak ^^
Fakat bu yazıyı yazdığımda 53 olduysan tabiki fairy wood ama maalesef onları yeteri kadar hızlı kesemezsin bu lvlde yani çok vakit kaybettirir bir cleric gerektirir buff lar için yani. Tavsiyem farming yerin en az senden 3-4 lvl düşük moblar olsun. Çünkü tame card drop rate çok düşük ve o şansı yakalamak için bir sürü mob temizlemelisin.(lvl gap arasında drop ratingi değişmiyor bence benden 9lvl düşük moblardan bir sürü küp ve cleric kartları bulduğum oldu :D)

Sayfa:   <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Çok kişili online RPG Oyunları >> Diğer oyunlar >> Cevap: RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Leadtek'den tek PCB'de GTX295
Nvidia'nın tek PCB GTX295 çözümü mercek altında!
Arma Armageddon 3 Mini Oyun Bilgisayarı
Arma'dan ufak boyutları yanında 4 çekirdekli işlemcisi ve HD 4670 ekran kartıyla fark yaratan PC!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız