Şimdi Ara

Avea Woops İnternet Sorunu ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merabalar,
    Ben Konya Meram da yaşıyorum ve 3 aydır da 25 Tllik Süper Fırsat paketinden kullanıyorum.Suana kadar hiç bi sorunum yoktu paketimle ilgili fakat son 4 gündür internet çekmiyor.Mobil veri bağlantısı üstte görünmüyor.Evden çıkıp markete gidiyorum çok iyi fakat evde 0.Ayarlarindan şebeke arattim felan ama olmadi.GSM/WCDMA ayarını yalnızca Gsm yaparsam baglaniyorum ama bu sefer de aşırı yavas.Bu sorunu kardesimde yaşıyor.Bunu yaşayan başka biri daha var mi? Ya da çözümünü bilen, daha once yaşamış? Evde wifi yok ve internetten işlerim var fakat bu yüzden yapamıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alothian A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende konyada yasiyorum. Vodafone kullaniyorum. 3 gundur sebeke de ve internetimde sorun var. 3g acik olsada internete cok yavas giriyor veya girmiyor. Bazen mesaj gitmiyor. Bu olay pazartesi basladi. Suan gercektn canimi sıkmaya basladi.
    Acaba konyadaki baz istasyonlariyla alakali bir durum olabilirmi?
    Bazen telefonu kapatim actigimda pin kodu girdikten sonra normalde sebekeye 2-3 snyede baglanir. Bu aralar 20-25 snye surebiliyor.
    Anlamadim gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden de olurdu fakat 3 4 saate duzelirdi.4. gundeyiz daha bi duzelme yok.Yani duzelteceklerse de hizli olmalilar Avea biktirmaya basladi.Vodafone da da aynı sorun varsa bu ışte is var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Avea'ya uygun paket fiyatlarından dolayı Turkcell'den geçiş yaptım. Bir kaç gün oldu geçiş yapalı fakat hiç memnun değilim. Bursa'da oturuyorum aşırı bir seviyede çekme sıkıntısı var ve bazı yerlerde değil çoğu yerde yaşıyorum bu sıkıntıyı. İnternete girmesine giriyorum fakat feci şekilde yavaş iki saatte yükleniyor.
  • Yemin ediyorum bıktım.5 günü geçti arıyoruz "Alt Yapı cart curt" cevabını alıp kapatiyoruz.Ya altyapı felan diye yalan uyduracaginiza söyleyin arızayı.350 m ötede çeken internet niye evimde çekmiyor? apartmandan aşağı iniyorum çekiyor 2. katta ki eve çıkıyorum çekmiyor.Yarın bayiye gidip sorunumu soylucem eğer yok altyapı yok telefondan felan derse direk vodafone'a geçiş yapacağım.Avea bitiyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.