Şimdi Ara

Falken lastik kullananlar memnun mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
51.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Falken Sn832ec kullanan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanoglanli

    Benim etikette ses 69 yazıyor

    Ebat ebat ses duzeyi her markada degisiyor..
    Benim 914 falkenler 205/55/16 91v ses 70 db
    Yakit c
    Islakta yol tutus b

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta taktırdım. ilk defa falken kullanıyorum sn 832 desen. lastikten ne bekliyorsanız var. eko. fiyat. sessizlik, yumuşak, yol tutuş özellikle ıslakta süper. daha ne aranır. illede mişlen,biriston,godıyır yazması mı gerekiyor.
  • Ben şahsen 185/55/15 olan en uygun fiyatlı lastiği araıyordum, tanesi 125-130a Çinli markalar, Petlas ve Falken buldum.
    Kumho bile 150 TLydi, markalı lastikler 250ye kadar yolu vardı.
    Hem etiket değeri hem kullanıcı yorumları hrm de fiyatıyla Falkeni tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skoda citigo'a hafta sonu SN832ec taktırdım. Uzun bir araştırma sürecinden sonra karar verdim. tyrereviews .co .uk deki yorumlar, adac 175/65 yaz lastiği testi vs. ne bulduysam okudum. Citigo'nun üstünde Bridgestone 175/65 r14 ecopia ep25 vardı ben aldığımda, lastikler ve araç 2 yıl 3 aylık ve 18000 km'de idi. Direksiyonda garip bir ağırlık, gerçekten çok net bir gürültü ( araba küçük ve izolasyon çok zayıf olduğu için daha net anlıyorsunuz bu ızdırabı ) ve muhtemelen uzun ömürlü olacak bridgestone yerine, daha sessiz, zaten az yakan arabaya ( belki ) daha az yaktıracak ve güvenli bir lastik olması belentisiyle seçtim Falken'i. Havanın 5-10 derecede seyrettiği ilk üç beş günlük çok kısıtlı izlenimim şu : Motorun sesini ve rüzgar gürültüsünü duyuyorum artık . Yakıt çok az azalmış ta olabilir ama sağlıklı bir karşılaştırma yaptığımdan emin değilim. Virajlarda ise kesinlikle Falken daha rahat hissettiriyor - 60 beygirlik arabada virajda ne heyecan olursa artık o azaldı. Ve direksiyon da daha net ve kolay hareket ediyor, garip ağırlık hissi de gitti.

    Daha önceki ufaklık C1 Michelinlerle gelmişti. Ondan da çok memnundum ama bir Japon markası için 4 lastikte toplam 100 tl farkı riske ederek ( nerdeyse 1 Falken fiyatına geliyor ) şansımı denedim, şimdilik hiç fena değil durum. Yağmur yağdığında (umarım) o izlenimimi de yazarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olypenmini -- 10 Mart 2015; 20:17:56 >




  • bende 185/65/r14 SN832ec takdırdım fakat bana tabanı 185 den küçük geldi çok fazla yol yapmadım. kışlık lastiklerden sonra konfor azaldı. made in thailand.dğerlendirince yazarım. japon olsaydı iyi olurdu.
  • Bir ay kadar önce 170-70 R14 84T ebatında falken sincera sn 832 aldım. 4 tanesine 450 lira ödedim. Aracım 2009 i20 .İzlenimlerim gayet olumlu. bir arkadaşın tavsiyesiyle aldım. daha sonra iki arkadaşıma daha tavsiye ettim. Şikayet eden yok. Benim aldığım lastiğin yağmur endeksi A, yakıt endeksi C. Muadillerine göre çok ucuz. neredeyse yarı fiyat.
    Japon taktiğidir bu. Bir pazara girdiklerinde fiyat kırarlar. Lastiğin hakkı kesinlikle bu değil. En az 170-180 olmalı.
    Antalyada yaşıyorum yağmur çok yağıyor. yağmurlu havalarda yol tutuşu, frenlemesinden çok memnunum. Ayrıca sessiz ve yumuşak bir lastik. Kaç kilometre gider onu bilemem. Zira bir lastik ne kadar iyi olursa olsun 5 yılda bayatlıyor. Eski lastiklerimin diş derinliği olmasına rağmen artık özelliklerini yitirmişlerdi. Kaymaya başlamışlardı.
    Ben yılda 10 bin kilometre ancak yapıyorum. 5 yılda 50 bin yapar. O zamana zaten her lastik bayatlıyor. Hele ki antalya gibi sıcak bir yerde yaşıyorsanız.




  • İstanbul anadolu yakasında nerden alırım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choko C kullanıcısına yanıt
    Petlas bayilerinde oluyor..
  • bende kia rio aracıma sipariş verdim 175-65-r14 bakalım denilen gibi başarılı mı.
  • Deveye diken araca falken



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Kasım 2015; 20:39:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce aracıma 175/65/14r falken lastiklerimi takdırım. yaklaşık 400 km kadar kullanma fırsatım oldu.

    Lastikler beklediğimden daha iyi çıktı . Aracın sesi azaldı , konforu arttı , yeni lastiklerin arabayı bu kadar değiştireceğini gerçekten tahmin etmiyordum.
    Hafta sonu yağmurda da kullanma fırsatım oldu , ıslak zeminde gerçekten başarılı bir lastik .
    Satın almak isteyenlere tavsiye ederim.
    Ben lasitkleri kliksadan aldım 4 tanesi 400tl ye geldi. 50 tl de ikamet ettiğim ilçede montaj ve balans ücreti verdim.
    Bu arada lastiklerin üretim tarihi 2015 33. hafta .
  • Bizde 2 saat önce arkadaşın aracına taktırdık kış lastiği. Dunlopun yan markasıymış. Lastikler güzel desen olsun, konfor olsun. 205 55 16R lastik.
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    yol sesi nasıl
  • İşimiz lojistik avrupadan gelen tırlarda japon üretimi genelde çeker tekerleri falken,adac testin ilk 10 da mutlaka falken olur tam bir f/p lastiğidir ,petlas vs ile kıyaslamayın petlas adac testine dahi giremedi,ben olsam alırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Bizde 2 saat önce arkadaşın aracına taktırdık kış lastiği. Dunlopun yan markasıymış. Lastikler güzel desen olsun, konfor olsun. 205 55 16R lastik.

    hocam sizi kandırmışlar,dunlop goodyerın sahibidir,falken japon dur bilen bilir,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utmad kullanıcısına yanıt
    Yazlık lastikleri michelindi, fark algılamadım ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Kandıracak insanlar değiller. Uzun süreden beri tanıyoruz. Ayrıca şirket araçlarının lastik ve akülerinide aynı yerde değiştiriyoruz. Yamuk yapacak pozisyonda değiller. Ben araştırmadım açıkcası. Muhtemelen yanlış anlama olmuştur. Falkenin japon olduğunu söylediler zaten ama yanlış hatırlamiyorsam sahibininde dunlop olduğunu söylediler. Burada yan markadan kasıtmuhtemelen dunlop almak yerine sahip olduğu diğer marka falkeni zaten benzer kalitede olduğu için tavsiye etmek. Ben şahsen çok beğendim. Eşimin ve benim araçlarıma bu lastiği takarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 5 Aralık 2015; 8:55:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trojana T kullanıcısına yanıt
    Falken,Dunlop,Good Year markaları Japon Sumitomo Rubber'in markalarıdır. Falkenler ve Dunlop şu aralar bu sene açılan Çankırı fabrikasında üretiliyor.

    Çankırı gibi çok fazla yatırım almayan Anadolu şehrine yatırım yapan,Japonlara ve onlara ortak olan Petlasın sahibi Abdülkadir Özcan'a teşekkür etmek lazım.

    Benim araçtada Falken ZE 914 var,ben memnunum genel olarak fena lastik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak lastik fiyatına göre güzel. Benim aracımda conti var 43 binde. 40 binden sonra lastik belirgin şekilde sertleşti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.