Şimdi Ara

1000-1300 TL ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bosch, Siemens,Profilo markalarından biri olması şartıyla kolay kullanılabilecek bir çamaşır makinesi arıyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum



  • Merhabalar arkadaşlar bana da bir camasır makinesi lazım aynı fiyat bandında tavisyelerinizi bekliyorum... Benim için eger iyiyse başka markada olabilir başaka bir konu açmak istemedim aynı fiyat bandı olduğu için .
  • http://www.teknosa.com/urunler/115020579/lg-f1496adp3-a-enerji-sinifi-8-yikama-4-kurutma-14

    bu modeli özellikle tavsiye ederim . yalnız fiyat 1399 - TL idi teknosanın sitesinde , fiyat artırmışlar . biz 1100 liraya aldık internetten , arkadaşım teknosanın mağazasından 1300 e aldı , sizde bu modeli araştırın nette , daha ucuz fiyatlara bulabilirsiniz .

    ben tavsiye üzerine aldım , hakikaten ürün kendi reklamını kendisi yaptırıyor , size de şiddetle tavsiye ederim


    not : LG'ye firma olarak gıcık kapan birisiyim . özellikle cep telefonunda servis sahtekarlıklarına çok isyan ettim , bu yüzden sevmem LG yi . cep telefonlarından çok çekmiş birisi olarak korkarak aldım bu makinayı , ilk defa bir LG ürününden memnun kaldım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 27 Eylül 2014; 23:51:05 >




  • bende siemens wm10k210tr aldım.şimdilik gayet memnunum.bence bu yeni model çok iyi fiyata.sessiz motorlu sanırım Serdar Beyin önerdiği ürün.bence fiyat gayet iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.