Şimdi Ara

Crucial MX100 256GB SSD İncelemesi [Kullanıcılar Kulübü] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
6
Favori
15.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boras06

quote:

Orijinalden alıntı: suheylbas

quote:

Orijinalden alıntı: the_razor

Hepsiburada.com adresinden 320 tlye satın aldım ve aranıza katıldım. İ3 işlemcili 4 gb ramli 320 gb 5400 rpm harddiskli 4 yıllık lenovo thinkpad bilgisayarımın hard diski bozuldu. Anakartım sata2 destekleyebiliyor ve ahci mod var. Acilen almış olduğum bi disk oldu. Yorumlarınıza guvendim ve aldım umarım canlandırır sistemimi. Gelince test sonuçlarını paylaşırım

dostum şuan fiyatı 430 lira ve ben siparişi veremeden fiyatı arttı nasıl oldu bir anda anlamadım gitti.

bende alma niyetindeydim ancak yetişemedim. Takibe aldım umarım yakın zamanda tekrar düşer fiyat

Sanmıyorum kardeşim. Bx100 modelini takibe aldım fiyatı arttı daha fazladan :D Hb tarzı bu sitelerde sepete at ürünü 1-2 gün bekle hergün fiyatı artıyor bişey oluyor. Rağbeti görürlerse anında arttırıyorlar. Gerçekten dikkat etmek lazım :)

• Sata 2 anakartım olduğu için ancak bu kadar hızlı olabiliyor sanırım.

Crucial MX100 256GB SSD İncelemesi [Kullanıcılar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_razor -- 21 Nisan 2015; 22:31:11 >
  • @the_razor

4K değerleri yine düşük lakin anakarta baglı bir durum. Güle güle kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu ssd yi taktığımdan beridir açılış ve kapanış dışında çokta uçurum fark göremedim sanırım ya. kopyalama ve yazma hızları çok yavaş. crystaldiskmanager proğramı ile hızları normal görünüyor yani 510/350 civarı ama iş kopyalamaya gelince ayrıntıları göster diyinde yazma hızı 3-5 mb arası yazıyor bunu nasıl değiştirebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

arkadaşlar bu ssd yi taktığımdan beridir açılış ve kapanış dışında çokta uçurum fark göremedim sanırım ya. kopyalama ve yazma hızları çok yavaş. crystaldiskmanager proğramı ile hızları normal görünüyor yani 510/350 civarı ama iş kopyalamaya gelince ayrıntıları göster diyinde yazma hızı 3-5 mb arası yazıyor bunu nasıl değiştirebilirim ?

AS SSD testi paylaşır mısınız?

• Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    şimdi yaptım testi . rardan büyük bir dosya çıkıyor şuan o yüzden biraz düşük gelmiş olabilir ama bunda da aynı hemen hemen
    http://i.hizliresim.com/l7LNWJ.png
  • Arkadaşlar p55 sata2 ile 512gb mx100 kullanıyorum, Z97 sata3'e geçtim (format atılmadı, aynı windows) skorlar bu şekilde düşük çıktı. Format atsam yükselir biliyorum fakat başka birşeyle alakası olabilir mi? AHCI on, intel rpt on

Crucial MX100 256GB SSD İncelemesi [Kullanıcılar Kulübü]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Nisan 2015; 16:21:24 >
  • @No Way Out

Format sonrası olması gereken yüzdeye gelir ama gerektirecek bir durum yok. Değerler güzel.

Ayrıca Amazon da suan bu SSD 89.99$ kampanyada, kampanya süresi 19 saat. Güzel bir fırsat.
  • güncelleme için hem crucial sitesinde anlatıldığı gibi hem de cmd ile usb boot diski oluşturdum fakat usb boot olmuyor var mı fikri olan?
  • lazonii L kullanıcısına yanıt
    Ben güncellemeyi cd'den yaptım, sorun olmadı.
    Bios'dan açılışı usb'den yapılacak şekilde ayarladınız mı acaba?
  • Beyler amazonda. Bugun 80 dolar 211 lira yapiyor tavsiye eder misiniz gumruge takilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coo007 kullanıcısına yanıt
    stokları bitmeden hemen :)

ancak bütçeyi biraz arttırabilirseniz yada düşme eğitimleri olursa m550 yada mx200 daha iyi seriler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coo007

Beyler amazonda. Bugun 80 dolar 211 lira yapiyor tavsiye eder misiniz gumruge takilir mi?

75£ veya 83$ yani 80$ takılmaz. Alabilirsiniz.

• Beyler amazon prime members icinmis :) yalan oldu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler amazon prime members icinmis :) yalan oldu yani

Üründe "Ship to Turkey" seçin, yine aynı fiyat geliyor.

Bu konudan açıklama mesaj ortasında ve ücretsiz 30 gün Prime hizmetinden faydalanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

quote:

Beyler amazon prime members icinmis :) yalan oldu yani

Üründe "Ship to Turkey" seçin, yine aynı fiyat geliyor.

Bu konudan açıklama mesaj ortasında ve ücretsiz 30 gün Prime hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Hocam 79.99 dolar ancak vergi ekleniyor. Bu sonradan geri yatırılır mı sizce?
  • Katre. kullanıcısına yanıt
    75 euro 82 dolar yapiyor yani eklememesi gerekiyor ...acaba farklı bir ürünle mi ekliyorsunuz ..neyse eğer gümrükten ücret çekilmezse en geç 40 ila 60 gün icin para kartiniza aynen aktarilir ..bu açıdan endişe etmeyin
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Prime gününe özel indirimden ya da üründen kaynaklı vergi ekledi. Chat'e bağlandım bu sorun için, görüşme sırasında ürün sayfası bug'a girdi, ürünü normal fiyattan alın 79.99$ yapayım dedi öyle olunca vergi de kalktı. Normalde de olmaması gerekiyordu.

Sonuç olarak toplam 85 dolara (~224TL) almış oldum. 4 yıllık emektar Lenovo Z580 laptop'um galiba bayram edecek.
  • Beyler 1 ay ücretsiz denedikten sonra direk 99 dolar kitlemez dimi amazon
  • quote:

Beyler 1 ay ücretsiz denedikten sonra direk 99 dolar kitlemez dimi amazon

Yenilemeyi kapatabiliyorsun, amazon konusunda açıklama var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.