Motorola nın giriş seviyesi için çıkardığı modeller ucuz olmalarının yanında kullanışlı ve sağlamdır. Motorola bu geleneği bozmuyor ve aynen devam ettiriyor. ancak bir farkla;
yeni satılmaya başlanan w220 ve c168 ele oturan şık kasalarıyla ilgiyi üzerine toplamalarının yanında aynı zamanda uzun bekleme ve konuşma süreleri, fm radyo gibi giriş seviyesinde aranan klit özelliklere sahip olmaları bakımından segmentte liderliğe oynayacağa benziyor.
1101, 1112, 1110i gibi şarjı uzun gittiği söylenen telefonlardan bile iki kat daha uzun konuşma süresine sahip bu iki telefon her alanda giriş seviyesinde rakip tanımam diye çığırıyor. bizede bu incecik, tasarım harikası motorola telefonları almak kalıyor.
MOTOROLA C168
FM Radyo özelliği, ince dizaynı, hafifliği, büyük ve canlı 65K renkli ekranı, mükemmel pil performansı ve kutu içinden çıkan FM Radyo kulaklığı ile Motorola C168, sahip olduğu tüm özellikeri uygun fiyatıyla buluşturuyor.
Motorola C168’in diğer önemli özellikleri:
Stil sahibi tasarım
FM Stereo Radyo
Üstün pil performansı
Polifonik ve bestelenebilir melodiler
Yüklenebilir melodi duvar kağıdı ve ekran koruyucular
Entegre FM radyo, resimli mesajlaşma, alarmlı saat ve 600 isim kapasiteli telefon rehberi gibi pek çok özelliği barındıran W220; renkli ikonlar aracılığıyla yeni mesajları, pil ve telefon durumunu bildiren dış ekrana sahip hayatınız koyallaştıran bir cep telefonu...
Motorola W220’in diğer önemli özellikleri:
Stil sahibi tasarım
FM Stereo Radyo
Üstün pil performansı
Polifonik ve bestelenebilir melodiler
Yüklenebilir melodi duvar kağıdı ve ekran koruyucular
Nokia kullanmamak için bence çok iyi.Özellikle uzun konuşma süresi gayet güzel.Sanırım bunlardan birisini alabilirim.Kapaklı olan modeli daha güzel örünüyor.Sanki V3 ün kopyası gibi.Güzel yanıda burası ya...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 9 Ekim 2006; 6:19:03 >
BU İMZAYA ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 1.Sulh Ceza Mahkemesi,16.07.2008 tarih ve 2008/402 nolu kararı gereği bu imzaya erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir
mp3 zil sesi desteği var mı dır bende anlamadım ama; boyutlarına baktığımızda ince ele oturan şık yapısı, ...........yani çokda uzatmaya gerek, tablo ortada, gerçekten giriş seviye bir ürün için oldukça şık duruyor. sizce de öyle değil mi ?
gerçekten çok şık bende düşünüyorum.Özellikle radyo olması çok cazip.Gerçi bu fiyata(250 ytl) lg kg 220 var.1,3 mpp kamera+fm radyo(teknosa fm radyo var diyor-hepsiburada yok diyor) güzel bi telefon.
gerçekten çok şık bende düşünüyorum.Özellikle radyo olması çok cazip.Gerçi bu fiyata(250 ytl) lg kg 220 var.1,3 mpp kamera+fm radyo(teknosa fm radyo var diyor-hepsiburada yok diyor) güzel bi telefon.
Offf teknoloji adamı çıldırtırsın.
Yaw kardeş nerden yazdın şu lg kg-220 yi tam bu w220 de karar kıldım derken lg yi gördüm.Yine kararsızlık...