Şimdi Ara

Sunset Overdrive'ın PC Versiyonu Düşünülmüyor + Live Action Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Xbox One'a özel oyunlar arasındaki en önemli oyunlardan bir tanesi olan Sunset Overdrive geliştiricisi James Stevenson, oyunun PC versiyonu olup olmayacağı ile ilgili bir açıklamada bulundu.

"Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum. Şu an oyunun PC versiyonuyla ilgili bir planımız yok. Biz sadece bitirmek için (Xbox One sürümünü) çok çalışıyoruz. Çıkışından sonra oyunu destekleyeceğiz ve gelecekte ne olacağına bakacağız. Ama bir plan yok. Oyunun PC versiyonunu ya da benzeri bir şeyi planlamıyoruz."

Görülebileceği üzere, geliştirici bazı açık kapılar bıraksa da, şu an için planları olmadığını defalarca söylüyor. Ayrıca hemen aşağıdan oyun için yayınlanan yeni Live-Activion videoya ulaşabilirsiniz.

• Er ya da geç PC için çıkacaktır.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey beklemiyordum.Yaratıcı olmuş.

• Tabii. Capcom ve crytek de aynılarını söylüyordu sonra ne oldu gördük :)

• Sunset Overdrive çok iyi olacağa benziyor ve şu ana kadar çıkmış en iyi Xbox One EX. olma ihtimali var o yüzden PC'ye çıkartacaklarını hiç sanmıyorum tabi umarım gelir.
  • bunu dedilerse kesin çıkacak demek oluyor bsc da yayınlanan dead rising 3 kesinlikle pc ye çıkması düşünülmüyor haberini dün gib hatırlıyorum hatta gidin dead rising 3 künyesini karıştırın haberi görürsünüz

• bütün konsolcular ölsün. kahrolsun konsolizm. yaşasın pc oyunculuğu. :)

• Imsomniac Games'in PC'ye oyun yaptığını hiç görmedim ha Microsoft yaptırır orasını bilemem ama PS'e özel Resistance'ıda (hakların kimde bilmiyorum) getirmediler.

• Adamın "Or.." cevabı güldürdü beni :D güzel video olmuş :D

• Xbox One akıyor yine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konsol satışlarına bakmak lazım oyunun satmazsa pcye itelerler zaten çok gördük çıkmayacak diyeni
  • İnsomniac gamesin spyro oyunlarını çok severdim. Yıllar sonra güzel bir projeyle karşımıza çıktılar. Xbox One aldıracak oyunlardan.
  • Xbox one aldiracak bir oyun sony ye yine tokati basmis microsoft devastator gel hemen la cevap yetistir bos gezen bu tokati sanada atti micro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.