MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı

m_runo -> MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (9 Ekim 2006; 1:20:10)

MDVD 1304 MINTON DIVX PLAYER

Geçen hafta vatan bilgisayar da gördüm,
component,vga, 5+1 gibi çoğu player da olmayan çıkışlara sahip, hemde uygun fiyatı ile.
Tr altyazı desteği de varmış,
acaba ucuz olmasının sebebi nedir? (75YTL+KDV)

Forumda kullanmış yada denemiş olan varsa yorumlarını yazabilir mi acaba?
altyazıları nasıl, hangi chip kullanıyo vs....

Ürün linkleri;
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23748
http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=5&urun=708

m_runo -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (9 Ekim 2006; 22:10:09)

yok mu hiç bilen?

m_runo -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (19 Ekim 2006; 23:41:24)

en azından hangi chipseti kullandığını da bilen yok mu acaba?

drberk2 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (20 Ekim 2006; 11:27:27)

Ben kullanıyorum okuma sorunu altyazı sorunu yok.memnunum kesinlikle.progressive scan component out hersey var vga cıkıs ta var.

BrOwen -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (28 Ekim 2006; 23:37:17)

drberk kardes, merhaba. Sana soracagim onemli bir sey var. Bu cihazin aciklamalarinda DTS cozdugu yaziyor. Dogru mu? Denemek icin firsatin oldu mu? DTS'li DVD varsa elinde deneyebilir misin? Ayrica, hic zannetmiyorum yapabildigini ama, DTS'li DivX cozup cozmedigine de, elinde boyle bir film varsa bakabilir misin?

Cihaz cok ilgimi cekti. Eger yazilanlar varsa alinabilecek bir cihaz.

Altyazi fontu nasil? Buyuklugu, konumlandirmasi, vs...? Ben 2 yil evvelden kardesime Vestel 4500 almistim. O cihazi cok basarili bulurum mesela. DTS'li DVD izleyebiliyorsun. Altyazilarin yeri ayarlanabiliyor. Firmware'ler sonsuz kere, sinirlama olmaksizin degistirilebiliyor. Hatta ilk firmware'lerden biriyle 720*576 uzerindeki cozunurlukteki filmleri de oynatiyor, yalnizca altyazi gosteremiyor onlarda. Altyaziya ihtiyacim olmadigi icin harika bir sey bu benim icin. Herkesin sorunu, ornegin WAF filmlerinin izlenememesidir biliyorsunuz.

Ama Minton'un bi cihazi da cok guzele benziyor. Bilgilendirici aciklamalarini bekliyorum. Simdiden cok tesekkur ederim.

BrOwen

excray -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (1 Kasım 2006; 20:39:30)

[:o] başarılı bir cihaz almanı tavsiye ederim ben kullanıorum

BrOwen -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (2 Kasım 2006; 16:24:43)

excray kardes, merhaba. herhangi bir sorun yasadin mi kullanirken?

Elinde DTS'li DVD veya DivX var mi? Denedin mi? Ses ve goruntu nasil?

Acmama sorunu, bozuk gosterme sorunu, vs.?

Alt yazilar nasil? Font, buyukluk, vs.?

Firmware güncelledin mi hic? Piyasada modifiye firmware var mi?

Kullanan biri olarak cevabin onemli.

Cok tesekkur ederim

BrOwen

m_runo -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (2 Kasım 2006; 17:53:39)

özellikle altyazıları nasıl gösteriyor bu çok önemli ve dosya ismi ile film aynı olmalı mı?

nemesis63 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (19 Aralık 2006; 23:10:00)

Ya beyler hakketten. Şu altyazı olayı çok önemli. Altyazılar yeterli büyüklükte, türkçe karaterleri gösteriyor ve okunaklı mı? lütfen ci cevap atın.

xeon82 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (21 Aralık 2006; 17:19:40)

Bundaki 5.1/stere diye bahsedilen çıkış bilgisara hoparlörlerine uyan mı acaba yksa diğer DVD playerlar gibi 5 ayrı çıkış mı var.
bilen var mı?

nemesis63 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (23 Aralık 2006; 3:29:37)

Bu konu ölmüş galiba

alihsans -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (10 Ocak 2007; 10:34:36)

Arkadaşlar ben bu aleti dün aldım, sadece kurulumu yapıp görüntü kontrolü yaptım, ama çok zamanım olmadı kurcalamaya. İlk izlenimim iyi gibi, kurcaladıktan sonra fikirlerimi paylaşırım sizinle.

Pirates of the caribbean: Dead man's chest [axxo release] filmi ile kontrol ettim, altyazı ismi filmle aynıydı ve Türkçe karakter problemi yoktu, şimdilik söyleyebileceğim bu kadar.

Thai-Fun -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (10 Ocak 2007; 11:11:13)

Bende arkadaşıma aldım güzel incecik kullanışlı bir cihaz.
Bence de olumlu alttaki linkte de var.

http://www.teknofoto.com/pinfo.asp?pid=96

NitRoJeN -> MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 11:27:56)

Üç gün once MDIVX-1304 aldım. Ama elimdeki mevcut divxleri oynatamadım

Cihazın ürün özelliklerinde alttaki özellikler yazıyor..

DivX 4.12, DivX 5.11, DivX Pro, Xvid formatlarinda sikistirilmis MPEG4 standartlari destegi

MPEG4 dosyalarinda Türkçe altyazi destegi

Bunun anlamı nedir? ayrıca ben filmlerimi emuleden cekiyorum, bu cektigim fimlerin hangi formatta sıkıştırıldıgını nasıl anlarım ?
Bir türlü DivX izleyemedim..
Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum

Thai-Fun -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 11:57:39)

quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

Üç gün once MDIVX-1304 aldım. Ama elimdeki mevcut divxleri oynatamadım

Cihazın ürün özelliklerinde alttaki özellikler yazıyor..

DivX 4.12, DivX 5.11, DivX Pro, Xvid formatlarinda sikistirilmis MPEG4 standartlari destegi

MPEG4 dosyalarinda Türkçe altyazi destegi

Bunun anlamı nedir? ayrıca ben filmlerimi emuleden cekiyorum, bu cektigim fimlerin hangi formatta sıkıştırıldıgını nasıl anlarım ?
Bir türlü DivX izleyemedim..
Kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum

XP kullanıyorsan video dosyasının özelliklerinde bulabilirsin bu bilgileri.

majguerilla -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 12:05:56)

bende kullanıyorum ama gercekten almanı tercıh etmem o kadar ıyı bır makına degıl 2 kere garantıye gıttı bende herhangı bır hor kullanısım olmamasına ragmen..

majguerilla -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 12:08:20)

ama soyle 1 olay var fıyatına gorede fena degıl makına aynı fıyata daha ıyısını bulamıyacaksındır ama bırzdaha verıp cok daha ıyı makıneler bulacagına emıgnım..

maxi909 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 12:15:21)

bildiğim kadarıyla MINTON un chipseti MTK lı yani mediatek başka (en azından yazılımı değiştirilerbiliyor) tr forumlarını araştırırsanız hakkında açılmış topicler var sanırım yeni yazılımları yazmakla ilgilenenler tarafından....

NitRoJeN -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 12:58:42)

şimdi hocam bu cihazda Divx film bakmak icin nasıl encode edilmiş film bakmam lazım..
Bende 50 kadar divx var.. beLkide cdleri düzgün yazmadım

Normal bi DivX cd nasıl yazılır ?

alihsans -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 13:20:25)

Nnasıl yazdığın önemli değil hocam, klasör içine filmi ve altyazıyı atman yeterli.. Daha sonra veri diski olarak yazdırabilirsin.

NitRoJeN -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player'de Divx İzleyemiyorum (10 Ocak 2007; 14:32:03)

Minton DIVXmpg4 v3 türü sıkıştırmaları acmıyormus öğrendigim kadarıyla..
bendeki filmler sanırım öyle..
Divxmpg4 olan Divxlerimi, xvid, divx codec, divx® codec sıkıştırmalarına dönüştürme şansı varmı?

alihsans -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (10 Ocak 2007; 19:57:26)

quote:

Orjinalden alıntı: alihsans

İlk izlenimim iyi gibi, kurcaladıktan sonra fikirlerimi paylaşırım sizinle.

Arkadaşlar altyazı ile filmin dosya isimlerinin aynı olması gerekiyor, ve altyazı boyutu ve konumu ile oynayamıyorsunuz. Altyazı boyutu çok küçük, bir de görüntü üzerinde çıkınca hiç okunmuyor.

Divxplayer'lar hakkında çok bilgim yok, yani diğer modellerde altyazı ile oynamak mümkün mü bilmiyorum ama, aldığıma pişman oldum diyebilirim. Yalnız; okuma problemi pek yok gibi, eski - yeni - divx - xvid -cd'de - dvd'de olmak üzere birçok film denedim hepsini problemsiz gösterdi.

Örnek:
[image]http://img230.imageshack.us/img230/7651/pict0013il9.jpg[/image]

nuh2006 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (11 Ocak 2007; 15:49:44)

BENDE 2 HAFTA ÖNCE ALDIM

DVD YE 5-6 TANE DİVX YAZDIRDIM

SON İNDİRDİĞİMİZ DİVX LERDEN ALT YAZILARI DİREK TANIYO GÖRÜNTÜ GÜZEL
SORUN OLAN DVD LERİ BAZEN OKUMAMAZLIK YAPIYO SONRA OKUYO SANIRIM BUDA DVD NİN MARKASINDAN KAYNAKLIYO DEĞİŞTİRECEM

TAVSİYE EDİYORUM BENCE SORUN ÖNEMLİ DEĞİL

grfkr -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (24 Ocak 2007; 22:59:05)

Merhaba arkadaşlar,

Bahesettiğiniz dvdden bir tanede ben aldım bugün.

Cd yi yerleştirdim fakat altyazıları görmedi.
filmi gösteriyor sorunsuz bir şekilde.alt yazıların formatı .srt
siz ne kullanıyorsunuz.Bilen birinden yardım lütfen.

grfkr -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (24 Ocak 2007; 23:21:23)

Oh be çözdüm :)

herhangi1i -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (26 Ocak 2007; 16:34:37)

aman diyim minton mdivx 1304 alma ben aldım iade ettim divx formatlarını desteklemiyor altyazı ile filmin ismi aynı olmazsa okumuyor şekli şemalı cok guzel sakın kanıp bu dandik aleti almayın..[:o]

NEANDARTEL -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (26 Ocak 2007; 19:11:24)

daha önce 5 yıl önce minton vcd kulandım iyiydi şimdi kyoto var tavsiye etmem kyotoyu minton iyidir[:'(]

ExECaLiBuR -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (26 Ocak 2007; 23:10:36)

bu sımdı tam olarak ıyı mı onu pek anlayamadım. yanı her turlu fılm ve alt yazı formatını sorunsuz bır sekılde oynatabiliyor mu??[X(]

itsme -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (27 Ocak 2007; 20:29:52)

.guncelleme yapılmamış hali ile sanırım divx 3.xx formatını oynatmıyor bunun yanında yine guncellenmemiş hali ile txt uzantılı ve film ile aynı ismi taşımayan altyazı dosyalarını acmıyor. guncelleme icin hem turkeyforum a hemde minton un sitesine bakabilirsiniz .bu urunun chipseti guncellenebilir bir chipset ki guncellemesi şuan itibari ile mevcut minton un sitesinde .ayrıca 2. foto ya bakarsanız bir ses duzenegi var aletin ve cidden cok hoş bunun yanında ciddi manada dts i destekleyen yegane aletlerden.neyse guncellenmemiş halinin fotolarını ekliyorum:

not:fotoları duşuk kalitede cektim o yuzden goruntulerde tarama olması normal.zaten onemli olan altyazının durumu dileyen varsa kaliteli foto da eklerim

[image]http://img405.imageshack.us/img405/1942/s6000165mw1.jpg[/image]
[image]http://img110.imageshack.us/img110/9949/s6000168aa9.jpg[/image]

ximtus -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (28 Ocak 2007; 15:52:13)

http://www.minton.com.tr/html/urun.asp?grup=5
adresinde en altta firmware dosyasına link var
çekin yükleyin

altyazılar ve menü düzeliyor
altyazılar daha büyük ve aşağıda oluyor çok güzel yani
foto cekebilsem cekecemde cekemiyorum :)

itsme -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (30 Ocak 2007; 1:24:07)

quote:

Orjinalden alıntı: ximtus

çekin yükleyin

altyazılar ve menü düzeliyor
altyazılar daha büyük ve aşağıda oluyor çok güzel yani
foto cekebilsem cekecemde cekemiyorum :)

ne demek:

[image]http://img267.imageshack.us/img267/5542/s6000181jf1.jpg[/image]

·Slayer -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (2 Şubat 2007; 18:08:25)

ben de bugün sipariş verdim umarım sorunsuzdur. zaten evdekiler kullanacak mp3 çalsa yeter [8D]

fiyat uygun diye sipariş verdim. ama yorumlara göre bu fiyattan fazlasını hakediyor
81 ytl 8 taksit [:'(]

r7brtpires -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (2 Şubat 2007; 19:41:08)

bugün arkadaşa aldık, güncellemeyi yaptıktan sonra güzel oldu
altyazılar voxline'a oranla daha büyük ve daha kalın[:'(]

iorfa -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (3 Şubat 2007; 21:02:35)

bende aldım çünkü vga çıkışı var!
firmwaresiz altyazılar ufacık ve ekranın ortasındaydı Altyazı okumak imkansızdı ama firmware yükleyince altyazılar mükemmel oluyor.
dvd+rw bile okuyor ancak bunların hepsi çin malı biliyorsunuz voxline minton yumatu vs... ne kadar dayanırlar belli olmaz.

r7brtpires -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (5 Şubat 2007; 17:13:07)

bi tane filmde altyazı tersten çıkıyormuş. nedeni ne olabilir arkadaşlar. bire-bir aynı değil sanırım video&altyazı dosyalarının isimleri

bir de şu türk dizileri var ya. netten çekilebiliyor hani, tv kaydı şeklinde olanlar
onlarda da görüntü gelmiyormuş, "auto gk" ile video dosyasını "xvid" yapmasını söyledim ve düzelmiş ama bu kayıtları oynatmaması kötü olmuş tabii.

ExECaLiBuR -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (6 Şubat 2007; 0:45:26)

Güncelleme yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını burada belirtirse alacak arkadaşlara yardımcı olurlar. Nasıl güncelleme yapılıyor?

r7brtpires -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (6 Şubat 2007; 0:55:25)

yukardaki linkten indirilen dosyanın içinde nasıl yüklenileceği resimli bir şekilde anlatılıyor

ExECaLiBuR -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (6 Şubat 2007; 0:58:17)

teşekkürler...

eren_1 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (6 Şubat 2007; 15:08:45)

avi uzantılı dvixleri açıyormu 1304 MINTON DIVX PLAYER

Ölçü -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (11 Şubat 2007; 21:44:47)

Kısa süre içerisinde DVD Player almak istiyorum. Minton 1304 ile philips 3040 arasında kararsız kalmış durumdayım. Bu cihazları kullanan tecrübeli arkadaşlardan tercih konusunda yardım rica ediyorum. Yoksa bambaşka bir cihaz mı almalıyım?

Burada öğrendiğime göre Component bağlantı yapmam gerekiyor. Bunun için de 40 Ytl. verip Component kablo da almam gerekiyor sanırım. Alacağız artık.

Seb_gymn -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (11 Şubat 2007; 21:54:56)

bence hiç riske girmeyip voxline almalısın.

Ölçü -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (11 Şubat 2007; 22:03:22)

Voxline methini duymuştum, düşüncelerim olumlu idi ancak, Teknosa'da sorduğumda minton verelim yeni ürün dediler; voxlin istiyorum dediğimde ise iki tip cihaz gösterdiler birisi gri diğeri siyah renkli idi farkı var mı diye sorduğumda sadece renk farkı var tercih meselesi dediler. Şüpheye düştüm.

Sonra, forumda okuduklarım siyahın sorunlu olduğu intibaını bıraktı. Görüntüsünü de kullananlar çok kaliteli bulmuyorlarmış.

Üç ürünü de topluca yorumlamak lazım galiba.

itsme -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (12 Şubat 2007; 5:08:11)

minton un altyazıları siyah voxline a 5 basar fakat minton un tek dezavantajı divx 3.11 okumamasıdır(bkz. allok video converter ) onun dışında qpel okuyan yegane alettir kendileri.

ayrıca ve ayrıca mediatek in kodlarının ele gecirildigini duydum..bu ne mi demek?
coşturabilirler sanırım aleti demek..

nuh2006 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (12 Şubat 2007; 16:14:04)

BEN DE geçen ay vatan dan aldım ankaradan cihazdan görüntüden ses den memnunun
sadece bazen dvd seçiyor 5-6 tane divx filmi internetten yeni indirdiklerimi atıyorum bir tane dvd ye yazıyorum bunu bazen tanıyor
bazen tanımıyor

bunun haricinde bir sorunum yok arkadaşlar nasıl bir uygulama yapıyosunuz cd seçmemesi anlatırsanız sevinirim[:'(]

eren_1 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (12 Şubat 2007; 16:52:07)

bendeki dvixlerde video özelliklerinde DVDRip yazıyor.MINTON 1304 Divx Player bunu açabilirmi??????

nuh2006 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (12 Şubat 2007; 17:43:40)

bizim izlediklerimiz dvd rip zaten izlersin

xeon82 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (13 Şubat 2007; 16:37:13)

DVD seçme problemi siyah voxlineda da vardı. bazen okuyor genelde okumuyor begenmezse. 1 defa değişim 1 defa da iade ile kurtuldum aletten. zaten mp3 ses kalitesi kotu, audio cd ses kalitesi faciaydı. cd leri de okurken cok bekletiryordu hasat ediyordu. cd de mp3 ler arasında gezerken bekleyip duruyorsun.

minton alayım diyordum sen dvd seciyor deyince icime suphe dustu.

quote:

Orjinalden alıntı: nuh2006
BEN DE geçen ay vatan dan aldım ankaradan cihazdan görüntüden ses den memnunun
sadece bazen dvd seçiyor 5-6 tane divx filmi internetten yeni indirdiklerimi atıyorum bir tane dvd ye yazıyorum bunu bazen tanıyor bazen tanımıyor

r7brtpires -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (13 Şubat 2007; 18:07:47)

minton da sorunlu arkadaşlar
yukarda yazmıştım, bazı codecleri okumuyor(qpel ve gmc'den bahsetmiyorum). okumadığı dosyaları xvid olarak tekrardan kodlayınca sorun çıkarmıyor ama.

eren_1 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (14 Şubat 2007; 14:36:39)

MPEG-1 , MPEG1_Payload bu formatlarda .bir dvd yi açıyor diğerini açmıtor MINTON 1304 Divx Player acaba sorun ne olabilir....dvd aynı marka çizik yok...

hggr31 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (14 Şubat 2007; 22:15:33)

quote:

Orjinalden alıntı: ximtus

çekin yükleyin

Dostum bu adreste ürüne ait bilgiler var sadece FİRMWARE yok Ya ad kaldırılmış!!! Nereden bulunur bunun firmware dosyasını ?

Bu arada Çip seti MEDİATEK imiş kesin. Buna firmware yazacak pek çok üstad var mesela Sidedick mesela Metepe gibi !!

nuh2006 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (15 Şubat 2007; 10:06:19)

dün mınton ın ankarada ki servisleri ile görüştüm fazla bilen yok bazıları hiç dinlemeden aleti getirin diyolar

istanbulla görüştüm böyle bi sorunun varlıgından haberleri yok cd yi yavaş yazın v.b bilgiler veriyolar onların dediklerini yaptık zati

bence bu cd markası ile alakalı çözen arkadaş olursa haber versin

alihsans -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (15 Şubat 2007; 10:53:51)

evet sidekick 3 adet firmware yayınladı bile, zaten sitesindeki firmware'de sidekick'in hazırladıklarından biri. Ancak siteden kaldırmışlar, (sebebini bilmiyorum ama) .

Ben birini kurdum, zaten sıkıntım altyazı büyüklüğü ve stili'ydi, bu problemleri çözdü.
Ancak divx 3.1 ile kodlanmış filmleri göstermiyor, Artık bu codec'de kullanılmıyor zaten. Yani yüklerseniz eski filmlerinizi izleyemeyebilirsiniz. Sidekick menüyü de değiştirmiş, bence çok iyi iş çıkarmış.

Eğer isteyen olursa upload ederim firmware dosyasını.

Hatta buyrun:
http://rapidshar*.com/files/16542319/M_NTON.rar.html

MysticuM -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (15 Şubat 2007; 18:37:15)

Fiyatına göre çok kullanışlı....Tavsiye ederim...

psychoCoder -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (16 Şubat 2007; 16:42:45)

yüklü firmware versiyonunu görmek için setup 1 3 5 7 tuşlamak gerekiyor diye okudum başka bir forumda fakat işe yaramadı, nasıl yapmam gerektiğini bilen var mı acaba?

Seb_gymn -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (17 Şubat 2007; 20:12:50)

arkadaş almış biraz inceledim ve voxline ile kıyasladım.

menüleri, dizaynı, şekli, ışıkları vs açısından voxlinedan çok çok iyi.

ama gelelim divx performansına, açıkçası beni pek memnun etmedi, özellikle altyazılar berbat, güncelleme yapacaktık, ama sitesinden kaldırmışlar nedense.

ama ses ayarları bakımından voxline a göre çok çok iyi, bir sürü ayar yapılabiliyor, güzel bir 5+1 sisteme ve amfiye sahip olan arkadaşların işine voxline dan daha çok yarayacak özellikler mevcut.

ayrıca kumandası çok daha şık ve zarif, voxline gibi kaba ve dandik değil.

fiyatıda uygun. bu son voxlinelar (siyah) pek iyi değillermiş sanırım, bende grisi var, ona göre kıyaslıyorum. ben kendi aletimden çok memnunum, ama ortalama kullanıcılar ve divx işine pek bulaşmayan insanlar için gayet yeterli, kaliteli ve ekonomik bir alet.

emre255 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (18 Şubat 2007; 19:45:44)

Seb_gymn kardeş, DivX performansı kötü derken çözünürlük olarak mı,görüntü mü güzel değil yoksa sadece altyazıdan dolayı mı? Çünkü Firmware dosyası rapid de var. Sonuçta bu aleti alırsak divx için alıcaz, biraz açıklık getirirsen sevinirim.[sm=s18.gif]

alihsans -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (19 Şubat 2007; 15:07:53)

emre255 kardeşim, alet bende var, kullanıyorum. Tek problem altyazıların ufak boyutu ve smooth olması (keskin değil).
Yani ekranın 2-3 m ilerisine oturduğunda altyazıları okumak için efor sarfederken, filmi izlemenin imkanı yok :)

Bu problemi de firmware dosyasını yükleyerek bir nebze aşıyorsun, Altyazı boyutu büyüyor ve daha okunur bir hal alıyor. Firmware dosyasını upload ettim zaten [bir önceki mesajımda var linki]. Kullanırsan problem kalmaz..

emre255 -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (20 Şubat 2007; 0:04:56)

alihsans, cevap için sağol. Peki firmware olarak hangisini önerirsin?
3 tane var. Xvid için bunu divx için şunu fln diye açıklamışlar ama ne alaka ki Xvid kullanacaklar için dediği firmware'i kurunca DivX oynatmıyo mu ki. [sm=s17.gif]
O yüzden firmware'leri deneyenler; hangi firmware'i önerirsiniz???

erlikan -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (20 Şubat 2007; 3:05:26)

Ya arkadaşlar bu aleti bende almak istiyorum. divx v3 leri oynatmadığına dair uyarınız üzerine elimdeki bazı filmler kontrol ettim. fakat bazı, *.avi uzantılı eski siyah beyaz filmlerin üzerine sağ tıklayıp özelliklerine baktığımda "video sıkıştırma" bölümünde hiç bişey yazmadığını gördüm bunları bu güzelim aletle izleyebilirmiyim acaba?

Raul Gonzalez -> Cevap: MINTON 1304 Divx Player NASILDIR ? Kullanan, bilen, yorumlar? (1 Mart 2007; 9:54:12)

Dun bende aldim, vakit darligindan fazla deneme sansim olmadı bugun detayli deneyecegim..
Icınde birden fazla fim olan dvd yi taktim, hızlı bir sekilde okudu, karsıma gelen ekranda filmleri klasorler halinde gordum, izlemek istedigim filme girdim, ilk denedigim filmi gayet guzel acti, yazıda tamamdı, baska bir film deneyeyim dedim, goruntu geldi ama altyazı gelmedi, bir de denedigim divxler biraz eskiydi, formatini falan bilmiyorum, altyazı ile filmin adının aynı olup olmadıgınıda kontrol edemedim, insallah bu aksam daha detaylı inceleyecegim.

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.8125