Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (2164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
46.961
Cevap
182
Favori
3.005.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21622163216421652166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • keremce61 K kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ 1 AYDIR BENİM ARABAMIN FANI NERDEYSE HİÇ DURMUYO HAVALAR ÇOK SICAK EĞER MÜŞÜRÜNDE VEYA SOĞUTMADA SORUN GÖZLEMLEMİYOSAN ( FAN ÇALIŞIYO SU DOLAŞIMINI GÖZLEMLİYOSAN ) BİR PROBLEM YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BENDEDE OLUYO SÖYLEDİKLERİN LAKİN BİR ŞEY OLMADI ŞİMDİLİK AMA İSTER İSTEMEZ GÖZÜM HARARETTE KALIYO .
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN BİR SORUNUMU YAZMIŞTIM CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BEN SİZLERDEN GİDİŞ YOLU İÇİN BİR SIRALAMA RİCA EDİYORUM MALUM ARACIM BENZİNDE TEKLEME YAPIYOR GAZDA ASLAN KESİLİYOR ÖNCE BOĞAZMI KABLOLARMI YAKIT POMPASIMI YOKSA ENJEKTÖRLERDENMİ BAŞLAYAYIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA.( ARACIM ISINDIKTAN SONRA VE YÜKSEK DEVİRDE TEKLEMEYİ AZALTIYO BENZİNDE)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NRKTK

    KARDEŞ 1 AYDIR BENİM ARABAMIN FANI NERDEYSE HİÇ DURMUYO HAVALAR ÇOK SICAK EĞER MÜŞÜRÜNDE VEYA SOĞUTMADA SORUN GÖZLEMLEMİYOSAN ( FAN ÇALIŞIYO SU DOLAŞIMINI GÖZLEMLİYOSAN ) BİR PROBLEM YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BENDEDE OLUYO SÖYLEDİKLERİN LAKİN BİR ŞEY OLMADI ŞİMDİLİK AMA İSTER İSTEMEZ GÖZÜM HARARETTE KALIYO .

    kardeş senin fanda her şey normal oldugu halde 90 üzerindeki çizgiye çıkıyormu.? bu arada senin sorununla ilgili olarakşunu sölüyüm benim arabadada tekleme sorunu vardı buji kablolarını yenisi ile değiştirdim hiç bişey kalmadı.ama benimki tüpdede yapardı. senin problem büyük ihtimal benzin enjektörlerinden olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NRKTK

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN BİR SORUNUMU YAZMIŞTIM CEVAP VEREN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BEN SİZLERDEN GİDİŞ YOLU İÇİN BİR SIRALAMA RİCA EDİYORUM MALUM ARACIM BENZİNDE TEKLEME YAPIYOR GAZDA ASLAN KESİLİYOR ÖNCE BOĞAZMI KABLOLARMI YAKIT POMPASIMI YOKSA ENJEKTÖRLERDENMİ BAŞLAYAYIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA.( ARACIM ISINDIKTAN SONRA VE YÜKSEK DEVİRDE TEKLEMEYİ AZALTIYO BENZİNDE)

    Böyle sorunlarda genelde benzin pompasi çıkıyor. Bence bagaji açın arabayibaska biri calistirken sizde bagaji açıp benzin pompasindan ses geliyor mu diye kontrol edin. Daha sonra kaputu açın ve benzin hortumunu kontrol edin.Boylece sorunun burdan kaynakladigini yada kaynaklanmadigini goreceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar mıllet ucmus 2004-2005 marea ya 21-22 ıstıyorlar nedır bu aracların gercek degerlerı nerden buluruz gercek degerıne bu araclardan ınternet ucmus pazarlar galerı avı tek umudum burası ankaradayım lutfen bana bı marea bulun
  • ben olsam araba falan almazdım. Milletin 13 bin verip aldığı arabaya niye 17-18 bin veriyim? O uçanların hiç biri satamasın ellerinde kalsın inşallah. Biraz vicdan yahu, bu kadar mı olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmddervis

    ben olsam araba falan almazdım. Milletin 13 bin verip aldığı arabaya niye 17-18 bin veriyim? O uçanların hiç biri satamasın ellerinde kalsın inşallah. Biraz vicdan yahu, bu kadar mı olur?

    kım nerde almıs 2004 marea 13 bıne temız boyloe bı ornek var mı kafayı yıcem adama dıyorum cok yuksek dıye baska arac bak dıyor gercekten kendını ınandırmıs bırıne bu fıyata satabılecegıne yazık kımse almasa dıyoruz ama bu fıyatları verenler var demekkı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 31 Ağustos 2014; 12:05:28 >
  • Arkadaşlar şimdi siz marea fiyatları arttı diyosunuz marealar ucuzken dolar ve euro değerleri düşüktü hem sadece bu piyasada mareanın değeri artmadı tek marealar pahalı olsa haklısınız ama geçen sene 18 bin olan araba bu sene 22 bin 2.el piyasası arttı kimse kendini kandırmasın artık 12 13 bine alınan mareadan kimseyede hayır gelmez artık eskidendi 13 bine temiz marea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette bir Marea-Brava fiyatları mı artıyor?El insaf biraz,güncel tabiriyle edep yahu! Herşey yerinde sayıp da sadece Marea'lar artsa haklısınız.Madem tepki gösterebiliyoruz bütün olumsuz olaylara tepkimizi gösterelim.İşimize gelene tepki,gelmeyene veya sempati duyduğumuza eyvallah demekten ; asgari ücretin 900.TL olmadığı ama açlık sınırının 1500.TL olduğu bir ülkede yaşıyoruz.
  • arkadaşlar herkese iyi forumlar

    bende fiat barava 2000 model araç vardı sattım biraz sıkıntıları vardı ve kazalıydı.ama kullanımı seriliği ve konforu çok hoşuma gitti şimdide fiat marea bakıyorum pek bi bütçem yok.Bi tane buldum 11500 tl ye pazarlıkla 10500 e indirdim.Ha şimdi diyeceksiniz o arabada hayır gelmez fiyatı düşük diye.Ben arabaya bindim hız yaptım denedim kaportaya anladığım kadarıyla baktım direk saşelerde problem yok yolda sağa solada çekmiyor.sadece şu sorunlar var size sormak istiyorum ne kadara mal olur.Araç 1998 model sıralı lpg li.147 binde ama motor yapıldı diyor arkadaş.elx modeli.Bu kadranı 180 derecelik açıyla duran kadrandan artık o italyan mı ne oluyormuş.

    1.Ön takım istiyor ne tutar acaba yan sanayi olsada olur işçilikle beraber.

    2.kontağı kapatıyorum araba hala çalışıyor ama ibreler 0' a iniyor tekrar yarım kontak yapıp kapatınca stop ediyor.

    3.satan arkadaş klima sensörü bozuk dedi o nekadar tutar ve birde böyle bir sensör var mı?

    birde yakıtta çok ekonomik dedi 130 tl ye gazı dolduruyormuş 750 km gidiyormuş uzun yolda bana pek inandırıcı gelmedi ama .Arabaya açık hava filitresi taktırmış ondan dedi az yakıyor

    usta mareacı arkadaşlar yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shareware_cun -- 31 Ağustos 2014; 23:27:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektronikçi.

    gençler ve genç kalanlar hayırlı günler

    spor hava filtresi küçük olan sübaplara giden bi boru var oraya monte ediliyor

    hevesinizi kırmak istemem aldınmı alıcanmı

    Senden gelecek cevabı bekliyorum alayım mı? Bak küçüğünü de buldum hadi he de alayım :)
  • ön takım fazla tutmaz işçilikle birlikte 200-300 arası

    bu durum benim hoşuma gitmedi.nette kısa bir aramada " Ateşlemeye giden elektrik kesilmiyordur. Kontağı kapattığınızda kontak anahtarının IGN (ignition-ateşleme) bağlantısında elektrik olmaması gerekir varsa bujilere elektrik gideceğinden motor stop etmez. Bu sorunun diğer kaynağıda ateşleme rölesidir. İkisinin kontrol edilmesi lazım"

    kliması problemli araçtan uzak dur bence.başına dert açar.

    80km hızı geçmiyorsa belki.o da şehirdışında.bana pek inandırıcı gelmedi.

    ayrıca 98 model araba 147 binde ve motor yapılmış.bu da bana inandırıcı gelmedi.

    Aracın ilanı varsa özelden gönder.genelde sahibinden'deki marealar hakkında fikrim vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@tih -- 1 Eylül 2014; 1:34:00 >
  • Bu adamlara noldu da birden böyle piyasayi yükselttiler anlamiyorum.Simdi bende de 2004 kırmızı exclusive var bende 20 liradan koyayım o zaman ya tutarsa. Böyle firsatcilik olmaz. Ben 1 2 sene once 17500e satacaktim olmadi.Vazgectim simdi benom arabanin aynisina 22 binden bile kapı açan var.Nolduda bu kadar zaman geldi. Su anda piyasa uçmuş en asagi 3 4 bin fazlasi var bi arabalarin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kjlknm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremce61 -- 1 Eylül 2014; 10:33:45 >
  • ya tabi bi kaç problemi var fatih kardeş zaten o yüzden o fiyatlara alabiliyoruz.
    Ön takım bi şekilde hallolurda şu kontak meselesi çok masraf açarmı acaba.
    Tekrar ilgi ve alakan için teşekkürler.
  • ses artıyor kesinlikle sesi duymak için basıyosun yakıtta artıyor basmam deme basıyosun toz alma olasılıgı kagıt filtrelere göre daha fazla
    motora orjınal filtreden daha fazla toz giriyor ve soguk hava alması gerekirken motor filtre motordaki sıcak havayı emiyor


    yani alacaksan yerini iyi ayarlattır ki sıcak hava almasın ve temizligini iki haftada bir yap oralar tozludur


    karar senin ama hiçbir şey orjinalin verimliligini saglayamaz
  • keremce61 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş evet çizginin biraz üzerine çıkıyor bazen.
  • NRKTK N kullanıcısına yanıt
    benzinde çalışma problemini çözdünmü haber verirmisin benimkide aynısı nı yapıyo lpg de aslan benzinde gitmiyo baya zamandır benzinde kullanmamıştım geçen kullandım anca karkettim gitmiyo araba tekliyo sorun nerden olabilir.
  • keremce61 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş daha fırsat bulamadım ankaradayım ama vakit bulamıyorum bulursam yada sende çözersen bilgidar edersen sevinirim hayırlı günler dilerim.
  • NRKTK N kullanıcısına yanıt
    tamam haberdar ederim sanada hayırlı günler.
  • 
Sayfa: önceki 21622163216421652166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.