Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DH FİAT MAREA KULÜBÜ(185 üye)30 AĞUSTOS'TA ESKİŞEHİR'DE TOPLANIYORUZ.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Fiat >> Cevap: DH FİAT MAREA KULÜBÜ(185 üye)30 AĞUSTOS'TA ESKİŞEHİR'DE TOPLANIYORUZ. Sayfa: <<   < önceki  337 338 [339] 340 341 342 343 344 345 346   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ortmeNN

3 Eylül 2008; 10:03:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

günayyydınnnnss maria ;))

2003 marea HLX 2.0 20v
www.trmareaclub.com
turgut marea

3 Eylül 2008; 10:56:49 

SELAM VE GUNAYDIN MILLET HERKESE HAYIRLI GÜNLER VE İŞLER...

marea liberty 1.6 ( 2004 )
dozi17

3 Eylül 2008; 12:32:59 

quote:

Orjinalden alıntı: maymotdur

sevgili kardeşim... keşke sen de olabilseydin ama senin işler daha önemli.. inşallah bi dahakine denk gelir..

215 km hız ve en sağ şeritten.. peki arabadakiler ne diyodu bu işe...?

Mehmedim dekanım,o kadar müsaittimki istanbul olayı olmasa eskişehirdeydim...Tanışmak istediğim o kadar çok mareacı varki..neyse kısmet değilmiş.
otoban oldukça müsait,bilen bilir o yolu...Hanım ve çocuk uyuyordu...
yanımdaki arkadaşımda ç.kalenin en deli şoförlerinden biridir.o hızla giderken radyoyla oynuyordu adam:(:p

hakan abi evet ürkütücü bir hız,kesinlikle tavsiye etmiyoruz jantsız yaysız bakımsız marealara:D
marea elx,sx,hlx,weekend demem alırım anahtarınızı:)
gökhanım,hlx olsa ne yaparız bilmem artık keh keh keh:)

akayogullari

3 Eylül 2008; 13:23:07 

quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

Arkadaşlar işte fotoğraflar.

30 Ağustos 2008 4.Fiat Marea Buluşması Eskişehir
Yorumları eksik etmeyin

Baradan buyrun :)

görmeyen kalmasın hadi bakalım

Güncelledim görmeyen kalmasın hadi bakalım

hi-jackers

3 Eylül 2008; 17:44:27 

Bakayım bi daha ne kadar güncellemişsin

Forewer HLX
HI-JACKERS

ortmeNN

3 Eylül 2008; 18:59:13 

allah ne werdıyse hlx ne gıttıyse o kadar gıderdınız abı ıste..
quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

sevgili kardeşim... keşke sen de olabilseydin ama senin işler daha önemli.. inşallah bi dahakine denk gelir..

215 km hız ve en sağ şeritten.. peki arabadakiler ne diyodu bu işe...?

Mehmedim dekanım,o kadar müsaittimki istanbul olayı olmasa eskişehirdeydim...Tanışmak istediğim o kadar çok mareacı varki..neyse kısmet değilmiş.
otoban oldukça müsait,bilen bilir o yolu...Hanım ve çocuk uyuyordu...
yanımdaki arkadaşımda ç.kalenin en deli şoförlerinden biridir.o hızla giderken radyoyla oynuyordu adam:(:p

hakan abi evet ürkütücü bir hız,kesinlikle tavsiye etmiyoruz jantsız yaysız bakımsız marealara:D
marea elx,sx,hlx,weekend demem alırım anahtarınızı:)
gökhanım,hlx olsa ne yaparız bilmem artık keh keh keh:)

2003 marea HLX 2.0 20v
www.trmareaclub.com
Kahmeta

3 Eylül 2008; 19:46:36 

HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR..

2004 MAREA SPECIAL SAHRA BEJİ -LPG-
maymotdur

3 Eylül 2008; 20:45:34 

hımmm... örtmenim, barışım gördünüz işte arabada elfreni, bas gaza diyen kimse yokmuş.. asıl "yolcuyu" uyutmuş Özerim önce.... ondan sonra kendisi "bas gaza" yapmış...

benim hanımı ben 150 ye kadar alıştırdım... artık bi şey demiyo... uyudumu biraz daha gazlarım... en fazla 180... üstü beni de tırstırıyo... belkim özerimin dediği gibi yaysızlıktandır....

leventsr

3 Eylül 2008; 20:47:23 

arkadaşlar herkese selam araca benim 2001 model otomatik mareada fazla yakma sorununu çözemedim ben hem tüp de hem gazda araç anormal fazla yakıyo tüp taktırdığım yer gaz kelebeği bozuk dedi değişmesi gerekiyo dedi bu marealarda kronikmiş zaten. benim aracın fazla yakmasına sebep nedir daha önce böyle bi durumla karşılaşan oldumu motor bakımı a dan z ye yapıldı araç makinaya bağlandı hatalar silindi ama fazla yakma sorunu hala devam ediyo . yardımcı olursanız fikir verirseniz ankarada yönlendirebileceğiniz bu işten anlayan bi usta varsav mutlu olurum

ortmeNN

3 Eylül 2008; 20:51:16 

yaysızlıktan tabı abı yay cok degıstırıyor aracın yol tutusunu.yuksek suratte ve suratlı vırajlarda guven verıyor
quote:

hımmm... örtmenim, barışım gördünüz işte arabada elfreni, bas gaza diyen kimse yokmuş.. asıl "yolcuyu" uyutmuş Özerim önce.... ondan sonra kendisi "bas gaza" yapmış...

benim hanımı ben 150 ye kadar alıştırdım... artık bi şey demiyo... uyudumu biraz daha gazlarım... en fazla 180... üstü beni de tırstırıyo... belkim özerimin dediği gibi yaysızlıktandır....

2003 marea HLX 2.0 20v
www.trmareaclub.com
dozi17

3 Eylül 2008; 22:42:53 

quote:

Orjinalden alıntı: ortmeNN

yaysızlıktan tabı abı yay cok degıstırıyor aracın yol tutusunu.yuksek suratte ve suratlı vırajlarda guven verıyor
quote:

mehmedim valla uyudukları zaman en ideali:D yoksa kafaya çanta,ayakkabı falan yiyebiliyorsun zuhahaha

gökhanım yay kadar lastikde çok önemli...Hatta hayati önemli...
Bende 15 alaşım jant ve 205 50 15 performans lastiği var...yol tutmuyor demir atıyor mubarek...

hlx in efsane ölçüsü 17" alaşım janta 205 45 17 lastkdir...orjinal fabrika ölçülerine en yakın,aracı bozmayacak en ideal ölçü bu...

ortmeNN

3 Eylül 2008; 23:06:49 

bilirim bilirim bende de 205 40 17 ve spor yay war.. aynen dedıgın gıbı yola yapısıo.. 45 17 almadım cunku lastık camurrluga surtuo..

2003 marea HLX 2.0 20v
www.trmareaclub.com
Zayber

3 Eylül 2008; 23:07:25 

170 190 bin de marea alsam iyi edermiyim sizce?BMW Merso için önemsemiyorum o km leri ama bi sorayım dedim mareacılara ne derler?Düşünüyorum bu aracı bende hoşuma gidiyor baya
ortmeNN

3 Eylül 2008; 23:12:04 

kullanıma baglı bu durum arkadasım.. adam sureklı yuksek devırlı kulladıysa motor cok yıpranmıstır.ama normal devırlerınde kullanıp ve bakımlarını ıhmal etmeden yaptırdıysa problem cıkacagını sanmam
quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

170 190 bin de marea alsam iyi edermiyim sizce?BMW Merso için önemsemiyorum o km leri ama bi sorayım dedim mareacılara ne derler?Düşünüyorum bu aracı bende hoşuma gidiyor baya

2003 marea HLX 2.0 20v
www.trmareaclub.com
hi-jackers

4 Eylül 2008; 7:24:48 

Günaydın cemaat

@Mehmet hocam adam işin ince noktalarını biliyo demekki bizim gibi değil yani, demek 150 alışkanlık yaptı yengem duymasın Bu arada evet kesinlikle yaysızlıktan, jantsızlıktan vede filtresizlikten. Senin ayarının iyice kaçmasınada zaten ramak kaldı

@Koray abim sağolasın

@Levent gaz kelebeği kesin bozuksa çıkma sağlamlarına bak derim. Yalnız bu arada lamda sensörünüde es geçme. Çünkü görevini yapıyor görünüyordur ama tam yerine getiremediği için yakıta etkisi vardır. Bu konuda apojitsudan yardım alabilirsin. Uygun fiyatlı bulur sana

@Zayber hocam cevaplamış. Aynen katılıyorum.

@Örtmenn&dozer sizi gidi yayı bozuklar siziiii Bu Gökhan'a dedim azıcık sürter ama lastik eskiyince artık sürtmez diye genede 40 yanak ladı. Yakında balon üretimine başlamazsa iyidir Benim önler pert oldu yeniledim. Gene sürtmeye başladı namıssızlar. Az kaldı ama az daha kullanınca sürtme işi bitecek gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marea8875 -- 4 Eylül 2008; 7:22:10 >

Forewer HLX
HI-JACKERS

therimes

4 Eylül 2008; 9:54:40