Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DH FİAT MAREA KULÜBÜ(185 üye)30 AĞUSTOS'TA ESKİŞEHİR'DE TOPLANIYORUZ.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: siena99
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Markalar >> Fiat >> Cevap: DH FİAT MAREA KULÜBÜ(185 üye)30 AĞUSTOS'TA ESKİŞEHİR'DE TOPLANIYORUZ. Sayfa: <<   < önceki  336 337 [338] 339 340 341 342 343 344 345   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kahmeta

29 Ağustos 2008; 13:58:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: therimes

arkadaşlar ok işareti ile gösterdiğim yer ne işe yarıyor orada bir ayar yeri var ben geçen az kurcaladım sonra vaz geçtim gaz teli sanırım ama emin değilim bilgisi olan var mı ?

EVET KARDEŞ ORASI GAZ TELİ, ORADAKİ APARATTAN GAZ TELİNİN GERGİNLİĞİNİ AYARLAYABİLİRSİN..

2004 MAREA SPECIAL SAHRA BEJİ -LPG-
therimes

29 Ağustos 2008; 14:14:24 

quote:

Orjinalden alıntı: Kahmeta

quote:

Orjinalden alıntı: therimes
arkadaşlar ok işareti ile gösterdiğim yer ne işe yarıyor orada bir ayar yeri var ben geçen az kurcaladım sonra vaz geçtim gaz teli sanırım ama emin değilim bilgisi olan var mı ?

EVET KARDEŞ ORASI GAZ TELİ, ORADAKİ APARATTAN GAZ TELİNİN GERGİNLİĞİNİ AYARLAYABİLİRSİN..

Bu ne işe yarar gerginlik ayarı yani ? pedalı mı sertleştiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therimes -- 29 Ağustos 2008; 17:24:25 >

2002 Marea ELX Barok Kırmızı 103 hp

siena99

29 Ağustos 2008; 16:49:57 

selam arkadaşlar bir marea alıp aranıza katılmak istiyorum siz hangi modeli tavsiye edersiniz sx,elx 2000 model 93 binde braxa sx buldum lpgli 12,750 ama marea benim için daha iyi olur diye düşünüyorum yardımcı olurmusunuz sx,elx fiyatları hakkında

hi-jackers

29 Ağustos 2008; 17:33:32 

ELX donanım olarak daha iyidir. Abs-4cam otom-sis farı-mercekli far vs vs.
İstersen daha donanımlısı var HLX 01 model full+deri A'dan Z'ye orjinal. 77.000 de arkadaşımız yeni almıştı ama satmak zorunda. Düşünürsen araç Ankara'da 13.500 lirada rakamı var.
quote:

Orjinalden alıntı: siena99

selam arkadaşlar bir marea alıp aranıza katılmak istiyorum siz hangi modeli tavsiye edersiniz sx,elx 2000 model 93 binde braxa sx buldum lpgli 12,750 ama marea benim için daha iyi olur diye düşünüyorum yardımcı olurmusunuz sx,elx fiyatları hakkında

Forewer HLX
HI-JACKERS

siena99

29 Ağustos 2008; 17:43:21 

hlx bildiğim kadarıyla 2.0 motor değilmi ben 1,6 düşünüyorum teşekkür ederim bende ankaradayım.

hi-jackers

29 Ağustos 2008; 17:55:20 

Evete 2.0 5 silindir
1.6 ların rakamlarıda aracın durumuna göre 01-02 modellerde o civarlarda zaten.
quote:

hlx bildiğim kadarıyla 2.0 motor değilmi ben 1,6 düşünüyorum teşekkür ederim bende ankaradayım.

Forewer HLX
HI-JACKERS

plasmon

29 Ağustos 2008; 18:06:42 

siena99, evet HLX 2.0 motor, sen donanımlı olmasını istiyorsan elx'e yönel yada 2002 ve üzeride exclusive modeline... Bulduğun sx sıralı sistem lpg'li ise km'si de düşük kliması varsa fiyatı uygun bence..

h_karaoglan, aracını kazasız belasız kullan; motor aksamı çok temiz gözüküyor..

"hocam sen arabanı pc ye boşa bağlatma sıralı sistem lpg olmadan mareandan zevk alamazsın yanlış arıza verebilr mutlaka sıralı sistem taktıracaksın"

Demişsin ama zaten 97 model araba, eşşek niyetine işte; sanırım en iyisi bunu satıp üst model almak olacak o yüzden şimdilik planda sıralıya geçmek yok, gittiği yere kadar ama şu da var ki arabanın ivmelenmesi falan süper, düzgün çalıştı mı herşeyi harika...

marea8875
, lpg'yi tercih etmediğini imzandan aylardır takip ediyorum zaten :) demek ki soğumuşsun bir kere, ama dediğin gibi "ekonomik şartlar"...

therimes

30 Ağustos 2008; 9:53:01 

herkeze hayırlı sabahlar Şimdi eskişehirde olmak vardı ama maalesef işimin başındayım Eskişehirdeki kardeşlerimize kucak dolsu SELAMLAR

2002 Marea ELX Barok Kırmızı 103 hp

siena99

30 Ağustos 2008; 13:20:35 

hayırlı günler;

Bugün nette bir marea elx buldum 98 model 118 binde 12,500 ytl ama aracın abs lambasının yandığını söylüyor sahibi negibi bir sorunu belirtir bu lamba birde tamiri ne tutar yardımcı olabilirmisiniz..saygılar..
quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

siena99, evet HLX 2.0 motor, sen donanımlı olmasını istiyorsan elx'e yönel yada 2002 ve üzeride exclusive modeline... Bulduğun sx sıralı sistem lpg'li ise km'si de düşük kliması varsa fiyatı uygun bence..

"hocam sen arabanı pc ye boşa bağlatma sıralı sistem lpg olmadan mareandan zevk alamazsın yanlış arıza verebilr mutlaka sıralı sistem taktıracaksın"

Demişsin ama zaten 97 model araba, eşşek niyetine işte; sanırım en iyisi bunu satıp üst model almak olacak o yüzden şimdilik planda sıralıya geçmek yok, gittiği yere kadar ama şu da var ki arabanın ivmelenmesi falan süper, düzgün çalıştı mı herşeyi harika...

marea8875
, lpg'yi tercih etmediğini imzandan aylardır takip ediyorum zaten :) demek ki soğumuşsun bir kere, ama dediğin gibi "ekonomik şartlar"...

mamata

30 Ağustos 2008; 16:52:07 

Arkadaşlar 2 aydır 15.000 ytl bütçe ile uygun ve içime sinen bir araç bulamadım. Bugün başka bir 2. el araca bakmak için bir otomobil bayisine gittim ve orada tavsiye üzerine MAREA'da baktım. Özellikleri şöyle aracın:

2001 model 85.000 km de Fiat Marea 1.6 ELX otomatik vites.
İtalyan OMVL Marka Sıralı Lpg Mevcut (ruhsata İşli). Araç Ankara'da kullanılmış daha önce.
Elektrikli Cam
Dijital Klima
Sis Lambası
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna
Katalysator
Hava Yastiği (Sürücü) Hava Yastiği (Yolcu)
Rezistans Yan Aynalar
Metalik Boya
Direksiyon Ayarı var

Fiyatı: 13.500 ytl ne dersiniz arkadaşlar? Aracın donanımı ve LPG'li olması hoşuma gitti. Bu fiyata değer mi? Alırsam 3-4 sene binmeyi düşünüyorum en az. Dikkat etmem gereken şeyler var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

E.Özel

30 Ağustos 2008; 19:46:04 

selamlar beyler;

marea iyice kafama yattı özellikle 2000 model 2000 motor HLX'ler..bu araca lpg taktırsak sıralısından ne kadar yakar şehir içi?ögrenci adamım ama böyle içi lüks bi araba görünce insanın içi gidiyor vesselam

http://www.sahibinden.com
/sahibinden_sorunsuz_italyan_yapim_mareaWQQaXQQ9620835WQQpXQQdisplayitem

Kahmeta

30 Ağustos 2008; 19:47:14 

quote:

Orjinalden alıntı: mamata

Arkadaşlar 2 aydır 15.000 ytl bütçe ile uygun ve içime sinen bir araç bulamadım. Bugün başka bir 2. el araca bakmak için bir otomobil bayisine gittim ve orada tavsiye üzerine MAREA'da baktım. Özellikleri şöyle aracın:

2001 model 85.000 km de Fiat Marea 1.6 ELX otomatik vites.
İtalyan OMVL Marka Sıralı Lpg Mevcut (ruhsata İşli). Araç Ankara'da kullanılmış daha önce.
Elektrikli Cam
Dijital Klima
Sis Lambası
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna
Katalysator
Hava Yastiği (Sürücü) Hava Yastiği (Yolcu)
Rezistans Yan Aynalar
Metalik Boya
Direksiyon Ayarı var

Fiyatı: 13.500 ytl ne dersiniz arkadaşlar? Aracın donanımı ve LPG'li olması hoşuma gitti. Bu fiyata değer mi? Alırsam 3-4 sene binmeyi düşünüyorum en az. Dikkat etmem gereken şeyler var mı? tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Kardeş bence 15 ytl ye 2004-2005 model tüpsüz marea rahatlıkla alabilirsin. Hatta tüplü de bulabilirsin ama belki boyalı olur orası var.
Bence 15bin ytlen varsa onu alma derim, tabi karar sizin yine de..

2004 MAREA SPECIAL SAHRA BEJİ -LPG-
plasmon

30 Ağustos 2008; 19:54:40 

quote:

hayırlı günler;

Bugün nette bir marea elx buldum 98 model 118 binde 12,500 ytl ama aracın abs lambasının yandığını söylüyor sahibi negibi bir sorunu belirtir bu lamba birde tamiri ne tutar yardımcı olabilirmisiniz..saygılar..
quote:

Orjinalden alıntı: plasmon

marea8875

Benim araçta da abs ışığı yanıyor dolayısı ile abs çalışmıyor; masrafı 400 lira cıvarında olduğu için henüz yaptırmadım, aracın kilometresi güzel ama fiyat pahalı hocam; o koşulda diğer tüm bileşenler sorunsuzsa, kaporta temizse 11,500'e anlaşabilirseniz alın derim daha fazla etmez benim kanaatimce..

Edit: eğer bu arabada sorun yoksa fiyatı gerçekten çok uygun..

http://www.sahibinden.com/sahibinden_sorunsuz_italyan_yapim_mareaWQQaXQQ9620835WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plasmon -- 30 Ağustos 2008; 19:59:07 >

E.Özel

30 Ağustos 2008; 20:55:34 

quote:

Orjinalden alıntı: E.Özel

selamlar beyler;

marea iyice kafama yattı özellikle 2000 model 2000 motor HLX'ler..bu araca lpg taktırsak sıralısından ne kadar yakar şehir içi?ögrenci adamım ama böyle içi lüks bi araba görünce insanın içi gidiyor vesselam

http://www.sahibinden.com
/sahibinden_sorunsuz_italyan_yapim_mareaWQQaXQQ9620835WQQpXQQdisplayitem

bi tanıdıkla konustum daha dogrusu teyze oglunun tanıdıgı 170bin yakar dedi lpg ile..dogru mudur?yoksa abartı mı?

plasmon

30 Ağustos 2008; 21:21:56 

O civarda evet doğru 190-200 civarı de sen ona...

sx full

30 Ağustos 2008; 22:05:57