Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolasın apojitsu. sanırım parçalar çıkma olacağı için ucuz, adam kaputu,çamurluğu ve tamponu 300e çıkmacılardan ayarlarız dedi,ıvır zıvır içn de 150-200 pay bıraktı. aşşağı yukarı 10 gün süreceğini söyledi tamiratın. bu arada spin atarak çarptığım için şasinin ön kısmı hafif dönmüş,makinaya sokulup düzeltilecekmiş,bu işlem 300 ytl ve işçilik masrafına dahil,yani kalan işler için 1100 ytl istemiş oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: apojitsu

quote:

Orjinalden alıntı: hayathonda

arkadaşlar selamlar
    otomobil genel forumunda da yazdığım üzere dün çok ciddi bir trafik kazasını sadece maddi kayıplar vererek atlattım allaha şükür.bugün yanıma bir usta alıp arabayı gösterdim, kaportadan,kaput,ön tampon sağ ön çamurluk değişecek, radyatör deposu ve farlar da kullanılamaz durumda, usta çıkma parçalar kullanılırsa 500ytl civarı parça masrafı olacağını söyledi işçilik için ise 1400 ytl istedi, motor ve yürüyende bir sıkıntı göremedik bu durumda kazanın bana maliyeti 2000 ytl civarında olacak. bana parça fiyatları ekonomik geldi fakat istenen işçilik ücretini anormal yüksek buldum. sizce nasıl fiyatlar? bu arada gebze-tuzla civarında kaporta ustası önerirseniz çok sevinirim. kazasız belasız sürüşler dilerim.

geçmiş olsun. canınıza bişey olmamış çok şükür...

ayrıca ohaa çüşşş deve. senin ustanın kafası karışıkmış anlaşılan. dediğin fiyatın tam tersi, 1400 ytl malzeme, 500 ytl de işçilik olmasın? deli midir nedir usta...

• quote:

Orjinalden alıntı: waltro

Arkadajlar herkeze iyi hafta sonları

Kejnedar abimin sözlerine takıldım biraz.sizleri ve kendisini görmek nasip olmadı form içersine abi dendiği için bende o şekilde benimsediğim için bu yönden dolayı kendisine abi diyorum.

Yazmış olduğu sözleri azda olsa üzerime aldım.Ben izmirdeyim hatta buluşma noktasına dakikarca kadarda uzağım.
    öncesinde ismimi yazıp gelmediğim için geçte olsa ÖZÜRDİLİYORUM.Gelmeyi bir borç biliyorum.Fakat formda daha önce yazdığım yazılarımın takibini okursanız bir durum söz konusu.
    Arabamın satılma konusu gündemdeydi.kendi kendime ulen satılmasa bi ara kopar arkadaşların yanına giderim dedim.Ama olmadı olamadı.
    Sebebi ise arabayı satıcam diye servise otoking ge birtakım minik işlemleri için bırakmıştım, ve onun dışında birkaç basit işlemleri vardı arabanın ve ogünlerde araç bende değildi servisteydi.
    oysaki ben bu toplantı için telefonumda alarmı bile kurmuştum.fakat ertesi gün araç elimde oldu ve pazar günüde başıma gelen hadiseyi zaten foruma yazmıştım.

Gelmemek beni çok üzdü.Bu bir umursamamazlık yada sanallık bir durum değil.Başka forumlardada üyeliğim farklı branşlarda devam ediyor ama ben mümkün mertebe bu tür bilgi paylaşımlı toplantılara hep katılmışımdır.

Tekrar sizden özürdiliyorum.

dileme kardeşim özür dileme madem bu kadar çok istiyodun katılamıyorsan aracın yoksa en azın dan toplanma anında birimizin telini arayıp gelemiyorum dese idin çokmu zordu demekki sen maracılığı benim semedin KAALAYA ALMADIN MAREACI OLSA İDİN EN AZINDAN İZMİRE KATILACAK ARKADAŞLARIN TELİ OLURDU SEN DE KAYITLI .....BEN TA NİĞDEDE KAYIT EDİYORUM ÖNEM VERİYORUM DA SEN BUNUDAMI DÜŞÜNEMEDİN GEÇ BUNLARI YEME BENİ YADA BİZLERİ MAZERET UYDURMA UYDURDUN MADEM İNAN DIRICI BİŞİLER BUL SATMAKTAN VAZ GEÇMİŞTE SATMICAKMIŞTA BANANE NE YAPARSAN YAP SEN MARECI DEĞİLSİN OLAMAZSINNNNNNN O KAdar

İZMİR GURUBU TOPLANMA İŞİNİ AYARLAMAYA ÇALIŞIRKEN BİLE BEN ARKADAŞIN BİRİNE DEDİM BAKIN BU GELMEZ KAÇAK GÜREŞİYO DEMİŞTİM HAKLIDA ÇIKTIM

• quote:

Orjinalden alıntı: maymotdur

bugün, bi nostalji yapıyım dedim ve geçmiş sayfaları inceledim... sonuçlar aşağıda...

1-dozi17-------------ÇANAKKALE---05374581017
    2-sametadali--------İZMİR----------05555657191
    3-büyüktürk---------İZMİR----------05366990306
    4-fear4235----------İZMİR----------05053879429
    5-afes16-------------BURSA---------05325485374
    6-apojitsu-----------ANKARA--------05356842384
    7-banker1035-------BALIKESİR----05446269889
    8-06vgu01-----------ANKARA-------05059522131
    9-cembul-------------BURSA--------05337124485
    10-kejnedar---------NİĞDE---------05325741649
    11-metal68----------BALIKESİR----05358239456
    12-borucu56---------KOCAELİ------05364721565
    13-sx full-------------ANKARA-------05356863294
    14-dorukocuk--------İZMİR---------05333951862
    15-Volkanmarea-----BURSA--------05363060981
    16-onculk-------------İZMİR
    17-marea8875-------ANTALYA------05363337308
    18-ömürmarea-------BİLECİK-------
    19-sosyete_712------AKSARAY-----05547876868
    20-jok3r_88----------AKSARAY-----05056193284
    21-Bar3racuda-------BURSA---------
    22-Kahmeta----------HATAY---------
    23-Firrari-------------BURSA---------05358649132
    24-Maymotdur-------ESKİŞEHİR----05055271228
    25-Yakutbey---------MALATYA-------05054301926
    26-eggy13-----------İZMİR-----------
    27-osmanli18--------ÇANKIRI-------
    28-del-li--------------İSTANBUL------
    29-silver10-----------BALIKESİR-----
    30-FiatClub-----------İZMİR-----------05322459848
    31-Fivetech-----------BURSA----------
    32-Avcıhuan----------ANKARA-İZMİR Very Happy
    33-asetic--------------İZMİR-----------
    34-Batemarea--------İZMİR-----------

banker1035 balıkesir 18 haziranda mazeret belirtmiş görevliymiş
    dorukocuk izmir 20 haziranda mazeret belirtmiş nöbet çıkmış
    onculk ? izmir
    sosyete-712 ? aksaray
    jok3r-88 ? aksaray
    bar3racuda ? bursa
    firrari ? bursa
    egyy13 izmir 19haziranda gelemiycem demiş
    fivetech ? bursa
    asetic ? izmir
    batemarea ? izmir
    waltro ? izmir

banker1035, dorukocuk belirtilen tarihlerde mazeretlerini söylemişler..
    eggy13 19haziranda gelemeyeceğini söylemiş...
    ? işareti olanlardan ya ses soluk çıkmamış ya da benim haberim yok... (dediğim gibi, belki arkadaşlar belirtmişlerdir, ama benim haberim olmamış olabilir..)

BOŞ VER SAYIN DEKANIM BEN KİMİN NE KİŞİLİĞİ OLDUĞUNU İKİ TOPLANTIDA OKUDUM KURU KURU BURDA YAZMA İLE MAREACI OLUNMAZ DEDİM YA BANA YOLU DÜŞENLER UĞRAMASINN BAZILARI BELLİ ZATEN TELDE KONUŞUYORUZ ONLAR HARİÇ GERİSİ BANA GÖRE POŞETTTTTTTTTTTTTTTTTT

• quote:

arkadaşlar selamlar
    otomobil genel forumunda da yazdığım üzere dün çok ciddi bir trafik kazasını sadece maddi kayıplar vererek atlattım allaha şükür.bugün yanıma bir usta alıp arabayı gösterdim, kaportadan,kaput,ön tampon sağ ön çamurluk değişecek, radyatör deposu ve farlar da kullanılamaz durumda, usta çıkma parçalar kullanılırsa 500ytl civarı parça masrafı olacağını söyledi işçilik için ise 1400 ytl istedi, motor ve yürüyende bir sıkıntı göremedik bu durumda kazanın bana maliyeti 2000 ytl civarında olacak. bana parça fiyatları ekonomik geldi fakat istenen işçilik ücretini anormal yüksek buldum. sizce nasıl fiyatlar? bu arada gebze-tuzla civarında kaporta ustası önerirseniz çok sevinirim. kazasız belasız sürüşler dilerim.

kardeşim heçmiş olsun.. 2 milyar biraz çok geldi bana..birazdaha pazarlık yapabilirsin..radyatör demışsınde radyatörün kendisi kullanılamaz haralde. radyatörün çıkmasını almanı tawsiyet etmem.bazıları susuz kalıyor içi terleme yapıyomuş..deforme oluyor falan filan bi sürü şey soylemışti bana ustam.. 3 kuruş fazla ver sıfır radyatör al derim..

• teşekkür ederim hocam,sanayide bir tanıdık bulduk çok yakın arkadaşımın akrabası, işçiliği falan konuşulanın yarı fiyatına yaptıracağını söyledi,ama radyatör konusundaki önerini dikkate alacağım.
    quote:

Orjinalden alıntı: sx full

quote:

arkadaşlar selamlar

kardeşim heçmiş olsun.. 2 milyar biraz çok geldi bana..birazdaha pazarlık yapabilirsin..radyatör demışsınde radyatörün kendisi kullanılamaz haralde. radyatörün çıkmasını almanı tawsiyet etmem.bazıları susuz kalıyor içi terleme yapıyomuş..deforme oluyor falan filan bi sürü şey soylemışti bana ustam.. 3 kuruş fazla ver sıfır radyatör al derim..

• quote:

arkadaşlar selamlar

çok geçmiş olsun. cana bişey olmamış çok şükür. Allah tekrarını göstermesin.
    Herkese kazasız belasız günler.

• Günaydın cemaat.İyi haftalar,bol kazançlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: maymotdur

bugün, bi nostalji yapıyım dedim ve geçmiş sayfaları inceledim... sonuçlar aşağıda...

18-ömürmarea-------BİLECİK-------

banker1035, dorukocuk belirtilen tarihlerde mazeretlerini söylemişler..
    eggy13 19haziranda gelemeyeceğini söylemiş...
    ? işareti olanlardan ya ses soluk çıkmamış ya da benim haberim yok... (dediğim gibi, belki arkadaşlar belirtmişlerdir, ama benim haberim olmamış olabilir..)

Abi kendi adıma konuşayım.Benim o listede olmam tamammen Barış abinin halt etmesi İzmir işi kesinleştiğinden beri bas bas bağırdım gelmeyecem diye,ama adam inatla yazdı İhtiyar işte,bi şe diyemiyosun ki Akranım olaydı burnunun ortasına gömmüştüm kafayı

• Herkesciklere güanaydınlar

@ömürjan sana ayrıca muamele

@hayathonda geçmiş olsun kardeşim. Aponun dediği gibi tersi olabilir. Çıkma bile olsa okadar ucuza o parçaların alınması imkansız.

@nexus maalesef arabanın motoru bitik dostum. Orjinal fiyatını 1100 gibi belki 1000 gibi alabilirsin. 750 lira ucuz rakam yan sanayi yada çıkma olabilir. Motor yaptırmadıktan sonra gene patlar haberin olsun.

@mehmet hocam zaten sanallar ve gerçekler belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: brava_67

Merhaba arkadaşlar
    Her ne kadar Brava kullanıcısı olsamda marea ile bravanın kardeş otomobil olması ve özelliklerinin çoğunun aynı olması sebebiyle sizlere bir sorum olacak:
    Öncelikle BRAVAmın özellikleri:2001 ELX 1.6 16V
    Sorum ise: sağ ön camı şoför tarafından açtığımda ya da kapattığımda yolcu tarafından açılıp kapatılmasındaki hızı ile karşılaştırdığımda daha yavaş kalıyor.aradaki hız farkı bariz bir şekilde belli oluyor.Yani şoför tarafından daha yavaş kapanıyor. bunun nedeni ne olabilir?
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum

Kesinlikle bir arıza belirtisi değil.Örnek şoför tarafındaki öncam düğmesine bir defa basıp bırakmanda sonuna kadar kapanır.Ama diğer tarafta ise sürekli basılı tutmak zorundasın...Normal yani..Hepsinde öyledir

Düzenleme:Hayathonda geçmiş olsun.Kasko yokmuydu araçta?Kaskosuz binmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 30 Haziran 2008; 9:38:11 >

• günardınlar herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

quote:

Kejnedar abimin sözlerine takıldım biraz.sizleri ve kendisini görmek nasip olmadı form içersine abi dendiği için bende o şekilde benimsediğim için bu yönden dolayı kendisine abi diyorum.

Yazmış olduğu sözleri azda olsa üzerime aldım.Ben izmirdeyim hatta buluşma noktasına dakikarca kadarda uzağım.
    öncesinde ismimi yazıp gelmediğim için geçte olsa ÖZÜRDİLİYORUM.Gelmeyi bir borç biliyorum.Fakat formda daha önce yazdığım yazılarımın takibini okursanız bir durum söz konusu.
    Arabamın satılma konusu gündemdeydi.kendi kendime ulen satılmasa bi ara kopar arkadaşların yanına giderim dedim.Ama olmadı olamadı.
    Sebebi ise arabayı satıcam diye servise otoking ge birtakım minik işlemleri için bırakmıştım, ve onun dışında birkaç basit işlemleri vardı arabanın ve ogünlerde araç bende değildi servisteydi.
    oysaki ben bu toplantı için telefonumda alarmı bile kurmuştum.fakat ertesi gün araç elimde oldu ve pazar günüde başıma gelen hadiseyi zaten foruma yazmıştım.

Gelmemek beni çok üzdü.Bu bir umursamamazlık yada sanallık bir durum değil.Başka forumlardada üyeliğim farklı branşlarda devam ediyor ama ben mümkün mertebe bu tür bilgi paylaşımlı toplantılara hep katılmışımdır.

dileme kardeşim özür dileme madem bu kadar çok istiyodun katılamıyorsan aracın yoksa en azın dan toplanma anında birimizin telini arayıp gelemiyorum dese idin çokmu zordu demekki sen maracılığı benim semedin KAALAYA ALMADIN MAREACI OLSA İDİN EN AZINDAN İZMİRE KATILACAK ARKADAŞLARIN TELİ OLURDU SEN DE KAYITLI .....BEN TA NİĞDEDE KAYIT EDİYORUM ÖNEM VERİYORUM DA SEN BUNUDAMI DÜŞÜNEMEDİN GEÇ BUNLARI YEME BENİ YADA BİZLERİ MAZERET UYDURMA UYDURDUN MADEM İNAN DIRICI BİŞİLER BUL SATMAKTAN VAZ GEÇMİŞTE SATMICAKMIŞTA BANANE NE YAPARSAN YAP SEN MARECI DEĞİLSİN OLAMAZSINNNNNNN O KAdar

İZMİR GURUBU TOPLANMA İŞİNİ AYARLAMAYA ÇALIŞIRKEN BİLE BEN ARKADAŞIN BİRİNE DEDİM BAKIN BU GELMEZ KAÇAK GÜREŞİYO DEMİŞTİM HAKLIDA ÇIKTIM

"ABİ" diyorum. görmedi,ğin bilmediğin hatta tanışma fırsatını kendiminde sunamadığım için benim hakkımda böle konuşma istersen.
    Biraz kırıcı ve sert kelimeler çıkıyor parmaklarından...
    birincisi YALANCI konumuna soktun.
    ikincisi daha önce üye olduğum gruba ilgisiz olduğumu söledin
    üçüncüsü bahane uydurucusu olduğumu düşündün
    dördüncüsü daha beni tanımadan toplantının en başında kaçak güreşiyor gibicesina laflar edmişsin.

Bu bence abilik değil büyük bir terbiyesizlik.Önce düşünmek ve o şekilde ilerlemek lazım.Bi düşünün bakalım olurya bi grup toplantısında bir araya geldik bu sözler için ne düşüneceksiniz benim karşımda.Yada ben size ne gibi bir yaklaşım uygulucam.
    Sizi görmediğim halde saygım sonsuz, fakat saygı ve özür gelen yerde kalkıp gerksiz laflar eleştiriler yapmak yerine daha mantıklı kısa cümleler sarf edebilirdin.

Her insanın kendine göre bir kişiliği bir karakteri kariyeri var bunu ayak altına almayın sayın abicim. Bu tür sözler ne sizin başınızı göğe yükseltir nede beni yerin dibine sokar.

O yüzden birazdaha itinalı seçilmiş kelimeler çıkarsa tarafımdan tarafınıza çok yüce saygım olacaktır.

Tekrar teşekkürler.

• selam

sizleri geç keşfettim ama bulduğumada sevindim

bende 2006 marea sahibiyim

arabamı çok seviyorum çünkü gerçekten harika bir araç. ekonomik atik ferah yakışıklı

kulübe üye olmak istiyorum.

bu arada yazılanları okudum maaşAllah arkadaşlar bu araç hakkında oldukça donanımlı

ben LPG düşünüyorum ne önerirsiniz

birde Turbo konusu var nerden nasıl edinilir

şimdiden teşekkürler
  • hoşgeldin sakın lpg ye girme arabanı rezil edersin az kullan öz temiz başın ağrımadan kullan arabandan tiksinmeye başlarsın
  • @echtelion

Hoşgeldin dozi gelince senide ekler listeye. Aracı her ne kadar tutmasalarda bu fiyatlara bu donanımda ve kalitede araç yok zaten. Sende memnunsan gerisi zaten önemli değil. Turbo işini 2.0 lara düşünüyoruz. 1.6 yada olur ama şuanda ona nasıl olur nerden olur bakmadık. Lpg iş sana kalmış. Ben memnun değildim çıkardım. Ama illaki takmak istersen brc-tartarini-omvl'den başkasına bakma.
    Aracının renk km ve özellikleri ile isim şehrinide yazarsan daha güzel olur.www.trmareaclup.com buda diğer adresimiz

• @echtelion

Arkadaşım hoşgeldin aramıza.@dozi17(Özer Abi) seni de listeye ekler.Aracının km'sini;adını soyadını vb. bilgileri de verirsen daha iyi olur.

Lpg olarak sana Tartarini ve Brc'den başaksını tavsiye etmem.Gerçekten en kaliteli;en sorunsuz;en performanslı lpg kitleri bunlar.Atiker'ler için de kimi sorunlu diyor;kimi sorunsuz..Ama bence Atiker bahsi geçen 2 markadan da iyidir diyemeyiz.

Turbo olayına gelince;aracın sanırım 1.6 motor;Brezilya'da 2.0 motorların turbolu versiyonları da var.Eğer ki turbo işine girmek istiyorsan ciddi bir bütçe hazırlamak zorundasın;zira yeniden motorun çoğu parçası değişecek.Daha güçlü pistonlar;segmanlar;artan yakıt ihtiyacı vb. hususlar için ciddi bir ekonomik yükümlülük getiriyor.Aracın için diğer turbolu motorların çıkmacılarda ya da parçacılarda satılan turbo+intercooler'leri işten anlayan gerçek bir usta sayesinde monte edilebilir.

Ama dediğim gibi ekonomik olarak baya bi masraf gerekiyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

quote:

"ABİ" diyorum. görmedi,ğin bilmediğin hatta tanışma fırsatını kendiminde sunamadığım için benim hakkımda böle konuşma istersen.
    Biraz kırıcı ve sert kelimeler çıkıyor parmaklarından...
    birincisi YALANCI konumuna soktun.
    ikincisi daha önce üye olduğum gruba ilgisiz olduğumu söledin
    üçüncüsü bahane uydurucusu olduğumu düşündün
    dördüncüsü daha beni tanımadan toplantının en başında kaçak güreşiyor gibicesina laflar edmişsin.

Bu bence abilik değil büyük bir terbiyesizlik.Önce düşünmek ve o şekilde ilerlemek lazım.Bi düşünün bakalım olurya bi grup toplantısında bir araya geldik bu sözler için ne düşüneceksiniz benim karşımda.Yada ben size ne gibi bir yaklaşım uygulucam.
    Sizi görmediğim halde saygım sonsuz, fakat saygı ve özür gelen yerde kalkıp gerksiz laflar eleştiriler yapmak yerine daha mantıklı kısa cümleler sarf edebilirdin.

Her insanın kendine göre bir kişiliği bir karakteri kariyeri var bunu ayak altına almayın sayın abicim. Bu tür sözler ne sizin başınızı göğe yükseltir nede beni yerin dibine sokar.

O yüzden birazdaha itinalı seçilmiş kelimeler çıkarsa tarafımdan tarafınıza çok yüce saygım olacaktır.

Tekrar teşekkürler.

öncelikle İsmail abinin ve senin konuşmalarınızda herhangi hakaret içerikli bir mesajlaşma olmamış... ama bizi de anlaman gerekir... farklı illerden gelenler olarak, daha fazla insanla tanışmayı istiyorsun... ve sen belki farkında değilsin ama, biz senle birlikte 1-2 izmirlinin daha geleceğini zannediyorduk... en azından listede isminiz vardı... ama son 1 hafta defalarca listeyi güncellememize rağmen, ne geliyoruz ne de gelmiyoruz demediniz... biz ümidi zaten kesmiştik o ayrı mesele...

gelelim herkesin kariyeri meselesine.... aramızda çok değişik meslek gruplarından dostlar var... kimisi öğrenci.. kimisi öğretmen.. kimisi maliyeci.. kimisi esnaf... ama bizim ortak noktamız meslekler ya da yaş yada başka bir şey değil.... bence araba da sadece aramızdaki bi araç... izmirdeki buluşmamızda 7 saatlik birlikteliğimizin herhalde toplasan 1 saati araba muhabbeti ile geçmemiştir...

ismail abinin kızgınlığını eminim izmire gelen ve hatta mazeretli olup da gelemeyen herkes paylaşıyordur...

ancak, diyaloğumuz bence kötü yönde uzamasın... yapıcı olsun... dediğin gibi, bir sonraki toplantıda yüzyüze görüştüğümüzde birbirimizin yüzüne bakamaz hale de gelmeyelim... :) her şey dostluk ve paylaşım için...

senin gösterdiğin tepki tarzından efendi bi kişiliğe sahip olduğun da zaten belli... ama yine dediğim gibi... kızgınlığımızın nedeni, herhangi bir haber vermemiş olmanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymotdur -- 30 Haziran 2008; 12:45:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: echtelion

selam

sizleri geç keşfettim ama bulduğumada sevindim

bende 2006 marea sahibiyim

arabamı çok seviyorum çünkü gerçekten harika bir araç. ekonomik atik ferah yakışıklı

kulübe üye olmak istiyorum.

bu arada yazılanları okudum maaşAllah arkadaşlar bu araç hakkında oldukça donanımlı

ben LPG düşünüyorum ne önerirsiniz

birde Turbo konusu var nerden nasıl edinilir

şimdiden teşekkürler

öncelikle sana hoşgeldin diyorum kardeş

HERKESE SELAMLAR SAYGILAR

• Mehmet Hocam (maymotdur) gayet güzel özetlemiş sanırsam
  • Evet aynen katılıyorum ama belirtmeden geçemeyeceğim. Hatırlanırsa waltro ismini listeye kendi yazmış eklemişti. Bu şartlar altında İsmail abinin bu şekilde düşünmesi bence yanlış değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: Kahmeta

Mehmet Hocam (maymotdur) gayet güzel özetlemiş sanırsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahmeta

Mehmet Hocam (maymotdur) gayet güzel özetlemiş sanırsam

Yaw sende Kahmetanın teli war mı?
  • 
Sayfa: önceki 947948949950951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.