Şimdi Ara

Hristiyanlar Türkiye'yi İşgal Edecek -AYTUNÇ ALTINDAL-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HRİSTİYANLAR, TÜRKİYE'Yİ İŞGAL EDECEK !!!!!!!!!!

    * Aytunç Altındal'ın 2007'de çevirisini yaptığı "Kehanetler Kitabı" (Laonicus Chalcondyles)'ndan Türkiye ile ilgili çok önemli kehanetler.

    * Altındal'ın kitabındaki önsöze göre, geleceği Allah'tan başka kimse bilemez, kehanetler bir öngörü olarak değerlendirilir.

    11. Cumhurbaşkanı'nın isminde 11 harf olacak. (Abdullah Gül).

    11. Cumhurbaşkanı döneminde Türkiye'nin geleceği şekillenecek.

    12. Cumhurbaşkanı döneminde Türkiye diye bir devlet görünmüyor.

    * Birçok tarihsel kehanet anlatılıyor, büyük bir kısmı da gerçekleşmiş durumda, bunlardan biri de 2006'da Katolik ve Ortodoks Kilisesi'nin barışmasıdır. Burda Kanal Projesi'ne dikkat etmek gerekir. Kanal Projesi ile İstanbul 3'e ayrılıp ortadaki ada, Vatikan'daki gibi özerkleştirilip Ortodoks Devleti yapılacaktır. Diğer bir deyişle Roma İmparatorluğu'nun Doğu bölümü olan yeni bir Bizans Devleti kurulacaktır.

    İstanbul'un camileri ve Ayasofya üzerinde haçlar dikilecektir. Bu haçlar, saplanacağı yere silahlı ellerle saplanacaktır. Bu muhteşem şehrin yıkımı gelecektir. Yıkım, sadece orada yaşayanlar, sevdiği dini değiştirirse duracak ve şehir lanetten kurtulacaktır. Yıkım adaletsizliklerin en kötülerinin gerçekleştiği bir dönemin ardından olacaktır. Tüm Doğu ülkeleri de Hristiyanlarca fethedilecektir. Böylece, ölü yaşayan, sömürülmüş ve felç olmuş bir yönetim sona erecektir.

    Önce, Müslüman şeriatı artacaktır. Eğer yedinci seneye kadar kaldırılmazsa, on ikinci seneye kadar buranın hakimi olacaktır. Sonra, 12. Cumhurbaşkanı döneminde Hristiyan silahlarıyla bir tutsaklık ve çöküş dönemi gelecektir.

    Hristiyan Dünyası bu yüzyılı değişim yüzyılı olarak görüyor ve İslam Dünyası üzerindeki oyunlarını arttırıyor. Bu uğurda, İslami yönetimlerin kullanılması da söz konusu olabilir.

    Aytunç Altındal.







  • Türkler hiç bir zaman esir olmamıştır olmuyacakta Türklere yani bize hiç bir zaman zincir vurulamadı vurulamaz da biz Kürşad ve 40 Çerinin torunlarıyız gerekirse kan kokan geceyi tekrardan geri getiririz ama cümlelerime şunları da eklemek isterim araplaşan Türkler var ve bu beni korkutuyor biz ayaklansak bile onlar köle olmayı kabul edecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

    Türkler hiç bir zaman esir olmamıştır olmuyacakta Türklere yani bize hiç bir zaman zincir vurulamadı vurulamaz da biz Kürşad ve 40 Çerinin torunlarıyız gerekirse kan kokan geceyi tekrardan geri getiririz ama cümlelerime şunları da eklemek isterim araplaşan Türkler var ve bu beni korkutuyor biz ayaklansak bile onlar köle olmayı kabul edecektir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 12 RTE
  • Halkın çoğu zannediyor ki ordularla sınırdan dalıp dağıtacaklar sağı solu.

    Öyle değil çoktandır..Artık ülkeler ordularla işgal edilmiyor.Ekonomi ile işgal ediliyor ve 2002 den bu yana akp döneminde TR ithal mallarıyla dolmuş taşmıştır.

    Bir ülkenin ekonomisi işgal edilirse o ülke de işgal edilmiş sayılır.
  • karşımıza eli silahlı birileri çıkmadıkça yumurtamız kapıya gelmez bizim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.