Şimdi Ara

Çok takmayın gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takımın manajeri,oyuncuları hatta yönetim dahi bu kadar takmazken bizde takmayalım yenilgiye falan..ha takınca taraftar suçlu oluyor zaten...manajer bozuntusu anderlect e yenilirken gidip işte şimdi takım olduk diyebiliyorsa...maç sırasında salak salak değişiklikler yapabiliyorsa...adama kişisel gıcık kapıp yedek bırakıp oynatmıyorsa..sizde takmayın...bak adam çıkıp rahat rahat diyor daha bilmem kaçıncı hafta,boşverin...hayatta üzülecek başka şeyler de var sanırım.



  • Olmuyor işte , Bu takımın başkanı , yüreksiz selcuğu , burak'ı gelip geçici ama yine bizler kalacağız onların umurlarında olurmu ? olmuyor işte onlar gelip geçici ama olan bize oluyor üzülüyoruz.
  • Allah baska dert vermesin. Basiniza uzuleceginiz birsey gelir Allah korusun, hayatiniz boyunca mac falan izlemezsiniz. Bu kadar uzulecek ne var anlamiyorum tamam ben de fanatigim sevinip uzulurum ama 5 dakika surer, onun harici forumda futbol falan konusurum hosuma gittigi icin, cidden boyle balikesir galatasarayi yendi diye 3 gece uzulen falan var mi? Sanki cebinize para geliyor yada hayati mesele. Bu ulke futbolu kusura bakmayin ama boyle insanlar yuzunden boyle, sizin gibi taraftar yuzunden 30 yasinda bitik yildizlari getirip yilda 3-4 veriyorlar, maglubiyetlerde olumsuz durumlarda taraftari kandirmak icin. Daha cok gider bu duzen boyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ljubav

    Allah baska dert vermesin. Basiniza uzuleceginiz birsey gelir Allah korusun, hayatiniz boyunca mac falan izlemezsiniz. Bu kadar uzulecek ne var anlamiyorum tamam ben de fanatigim sevinip uzulurum ama 5 dakika surer, onun harici forumda futbol falan konusurum hosuma gittigi icin, cidden boyle balikesir galatasarayi yendi diye 3 gece uzulen falan var mi? Sanki cebinize para geliyor yada hayati mesele. Bu ulke futbolu kusura bakmayin ama boyle insanlar yuzunden boyle, sizin gibi taraftar yuzunden 30 yasinda bitik yildizlari getirip yilda 3-4 veriyorlar, maglubiyetlerde olumsuz durumlarda taraftari kandirmak icin. Daha cok gider bu duzen boyle.

    1 hafta boyunca işte,evde aklıma geldikçe üzülürüm.Üzüntümün geçmesi için maç kazanmamız lazım ki 2 haftadır sinirden patlayacam ayrıca bu sonuçlara rağmen hesap veren biri bile yok




  • Olcandan bu saatten sonra nasil verim alacaksin. Sen selcuk gibi burak gibi adamlari hala takimda tut, yeni transfere kisisel kapris yap. Demir yumruk bi baskan mi lazim su futbolu yoluna koymak icin. Prandelli futbol oynayamayanlari israrla 11de oynatiyor, futbol oynayacak yeni transferleri kadro disi ya da yedek yapiyor, bir takim ancak boyle sabote edilebilir.
    Kimse de daha ligin 3. Haftasi filan demesin, 3 degil 33 olsa bisey degismez takimda zerre isik yok dogru giden birtane is yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özete baktım da çokta kötü değilmişiz defansta bizimkilerin orasına burasına çarparak gelmiş iki golde
  • Prandelli soyunma odasına gidip yine Tebriklere boğdu mu acaba bizimkileri
    Yok Prandelli yok senin saha kenarından kendini paraladigin kadar su beş para etmezlerde ruh olsaydı en azından berabere kalırlardi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.