Şimdi Ara

Lenovo Yoga 3 modeli Core M işlemci ile geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Lenovo Yoga 3 modeli Core M işlemci ile geliyor





    Lenovo'nun beğenilen Ultrabook serisi Yoga, Intel'in Broadwell tabanlı yeni işlemcilerini duyurmasının ardından üçüncü üyesini resmiyete kavuşturmak için geri sayıma başladı. 




    Bazı sertifika onayları ve firmanın kendi ipuçları sayesinde Lenovo Yoga 3 şeklinde adlandırılacak yeni Ultrabook modelinin kısa süre içerisinde tanıtılacağı belirtiliyor. Model firmanın da ilk Core M işlemcili bilgisayarı olacak. 




    Modelde Intel Core M-5Y70 yongasetinin kullanılacağı ifade ediliyor. Bu yongaseti çift çekirdekli ve en düşük 1.1GHz en yüksek 2.6GHz saat hızlarında çalışıyor. 850MHz saat hızında çalışan HD 5300 grafik birimine sahip olan yongaseti 4.5Watt ısıl tasarım gücüne sahip. 




    Bir önceki nesile göre %50 daha hızlı CPU ve %40 daha iyi grafik performansı sunan yongasetinin yapısı gereği Yoga 3 modelinin fansız olarak geleceği tahmin ediliyor. Modelde 13.3 inçlik 3200x1800 piksel çözünürlükte IPS ekran olacağı da gelen bilgiler arasında. Fiyatı ise 1300 Avro civarında olacak.  

     

     



    Kaynak:http://microsoft-news.com/report-lenovo-yoga-3-pro-to-come-with-intel-core-broadwell-m-5y70-cpu-and-qhd-display/



  • Ben de sandım ki, Core M işlemcili akıllı telefon gelecekmiş. Meğer ultrabookmuş. Sıradan bir haber.

  • 1300 birde turkiyeye geldiginde o fiyat ne olur oyle

  • Bu Core M işlemci umarım surekli gelisir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam işlemci ve grafik çipi gelişti de ne diye 13" ekrana o çözünürlük koyup öldürürsünüz aleti anlamıyorum.

  • Merakla bekliyorum. Yoga2 yide birkaç temin noktasından almak istedim fakat her seferinde stok yoktu buda gösteriyor ki ürün gerçekten başarılı. Kafamı kurcalıyan soru bu çözünürlükte yoga2 de bulunan işlemcilerin yeterli olup olmayacağıydı fakat 5300 serisi 4000 serisine göre çok daha başarılı olacağı için en azından çözünürlükte ileriye dönük daha stabil kalıcaktır ve daha uzun dayanıcaktır.

  • Çözünürlük yüksek ama, isteyen 1600*900 kullanır mesela, sorun olmaz. Film ve oyunda tekrar yüksek çözünürlükle geçilebilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.