Şimdi Ara

RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.097
Cevap
39
Favori
1.304.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bende 93 concorde var 1 yıldır sıkıntısız bende mükemmel bir araç. Bazı eksikleri var zamanla tamamlayacam inşallah bu araç kaç litre yağ alıyor tam olarak bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RENO 21 menager komple göğüs arıyorum nerde bulabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde reno concorde 2.0 var. 3 bin tl ye satiyorum. Motoru saglam fakat masraflari var. Dusunen varsa bana ulassin 05434622450

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam R21 sevdalıları arkadaşlar.

    Hemen hemen benim bazı aracın eksikliklerini daha önceden yazdığım gibi Araç sıcaklığı zaman zaman aşırı artmaktadır, bunun için aracın Devir daim pompası, radyatör ve trigel kayışlarını sıfır olarak değiştiiryorum. ayrıca tek fan var diğeri çıkma bir tane ayarladım 100 tl ye onuda taktııcağım. Bakalım aşırı sıcaklık olucakmı suyu fokurdatma yapıcakmı su deposundan görecez. yaz döneminde çok yapmakta. araç giderken on numara, durduğumda su kaynıyor ve depo kapağından suyu sızdırıyor sebebi contayı yaktığımı düşünüyorum ama conta yakmış araç 9 bin km yol yaparmı. havalar aşırı sıcakken yapıyor bunu.
  • .
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    usta evet motorun yanında ince demir su borusu var. su deposuna suyu atıyor ama tükürerek yani öle güzel su devir daimi olmadığını düşünüyorum. sence devir daim demi malzemeler sııfr aldım pervaneyi bekliyorum oda gelsin hepsini takıcam sıfır aldım orjinal alayını. :) bakalım inş hararet yükselmez.
  • -------Bende Renault 21 Manager 1.7 var. Acaba piyasadaki herhangi bir geri görüş kamerası taktırabilirmiyim. vitesle bağlantılı olarak geri viteste otomatik devreye girecek.
    -------Ayrıca araçta kalorifer var ama klima yok. Çıkma klima falan taktırabilir miyim. Çok mu pahalıya gelir.
    -------Son olarak da 3. ve 4. vitese geçerken ses çıkartıyor.
    Bu 3 konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan9312 -- 22 Temmuz 2016; 23:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses şanzumandan geliyor. gıcırt ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir concorde ön konsolda silecek işaretli düğme gördüm. bendede düğmesi olmayan bir kablo var ne işe yarar derdim acaba bu tuştan bende varmış şimdi yokmu diyorum. elinde olan varmı ne işe yarıyor silecekleri yağmur sensöründe çalıştırıyor değildir heralde.

    buarada beyler lpg gaz kelebeklerini biz temizleyebiliyormuyuz. düz yolda 160 giden araç rampadan 10 ar 10 ar 80 90 km hıza düşermi be. hele bu rampa daha uzun ise 60 70 den yukarı çıkmıyor.
  • Renault 21 ooptima 94 model uygun maun kaplama nasil bulabilirim internette hep 89/93 ARASİ YAZİYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar, yaklaşık 10 yıldır eniştemde olan 1993 model r21 concorde 2000i aldım. Araç 10 yıldır düz tüp ile kullanılıyor ve daha önce soğuk havalarda ilk çalıştırmada bir kaç kez stop etmek dışında bir sorunu yoktu. Ancak ben aldıktan 1 ay sonra kelebeğin temizlenmesi sonrasında patlatma yapmaya ve rolanti yüksek devirde takılmaya başladı. Patlama sorununu buji ve kabloları değiştirerek çözdük. Ama şu an rolanti problemi var, şöyleki araç ilk çalıştırdığımda rolanti düzgün iken özellikle ısınıpta fan açtıktan sonra dalgalanmaya (inip çıkıyor) ve stop etmeye başladı. Bi usta kurcalarken radyatörün önünde bulunan bir ucu hava borusuna giren bir ucu da motorun altına doğru giden bir borunun ortasında bulunan vanayı açıp kısarak ayarlamaya çalıştı ve şu anda klima nerdeyse hiç üfürmemeye başladı...Kafayı yemek üzereyim bi tarafını yapayım derken başka bi sorun çıkıyor...Bu arada yaklaşık bir yıldır bozuk olan benzin pompasını yaptırdım ve benzinde çalıştı araç ilk önce ama sonra çalışmamaya başladı ve şunu fark ettim: depoda bulunan benzin ki "benzin aldığımda gösterge doğru lt yi gösteriyor" kendiliğinden azalıp bitmeye başladı... maalesef bulunduğum yerde (Hatay / Dörtyol) araçtan anlayan doğru dürüst usta yok...Bildiğim ve severek aldığım aracıma doymadan soğumaya başladım...Sizlerden sorun hakkında yardım bekliyorum.




  • arkadaşlar merkezi kilitleriğimiz anajtarın içindeki dipsiz ampül değilde uzun telli ufak ampülü bulamıyorum kapı cam düğmelerindeki ışıklarıda aydınlatıcam ama bulamıyorum
  • arkadaşlar concorde yol bilgisayarın ışığı yanmıyordu onun ampülü nasıldır resmi olan varmı. yada değiştiren takan
  • 1993 model concorde için sol ve sağ dikiz ayna lazım nereden bulabilirim?
  • Arkadaşlar. Manager aracım var. Ön tamponu saran ve iki ön çamurluğa kadar uzanan siyah bant lazım. İsmini tam bilemediğimden internette de arayamıyorum. O bandın ismi tam olarak nedir? Yardımcı olursanız sevinirim. RENAULT 21fan club 21ciler BURAYA!!!! efsane araç 21 optima-manager-concorde-turbo-quadra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan9312 -- 15 Eylül 2016; 0:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda alt takım tamir eden oldumu ? 1994 model concorde Ne kadar masraf gider şu parçaları değiştirsek ; salıncak burçları - rot başı - rot başı burcu - rotil - viraj demiri lastiklerini falan değiştirsek toplam maliyet : ..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba arabama nazar değdi galiba artık rampalarda veya düz yolda gaza basınca devir saati yukarı fırlıyor ama araç gitmiyor yani araç boşuna bağırıyor, yada boşa yükleniyor hiç değişen bir itme olmuyor sonra gaz pedalını yavaş yavaş basında çok fazla olmuyor daha önce böle bir sorunla karşılaşmamıştım. 6 aydır kullanıyorum şimdi diyelim 120 ile çıktığım bir rampada 4. viteste devir düşüyor ya ağır ağır birden 2bin devire geldiğinde 5 bin devire fırlıyor vites küçültüyorum 3 e falan ondada yapıyor az basıyorum çok yavaş yavaş çıkıyoz. ama bu durum olmazdı bukadar abartılı. debriyaj setinimi değiştireim baskı balatamı .
  • concorde2000 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece nikelajı değili siyah tampon çıtasının tamamını istiyorum. yalnız tamponun tamamı derken o ön tamponu çevreleyen çıtanın tamamını kastetmiştim. Yalnız internette bulamıyorum. Acaba farklı bir ismi mi var onu öğrenmek istiyorum.
  • usta şimdi bana neler gerekli bana tam randıman alıcağım şeyleri söğleyebilirmisin.

    aynen vitesi mesela 3 4 de atıyorum rampaya 120 ile girerken devir boşa ötüyor ve gitmiyor itmiyor vites küçültüp 2 bin devirde 3 le çıkıyorum az bassam gene aynen boşa bağırıyor.

    debriyaj seti baskı balata mı oluyor . bana bunları bir yazıver alıp yaptırayım berki rampalarda çekiş o yüzden düşüktür. bu şekilde kullansam Motora ve nerelere zararı oluyormu ustam..
  • birde orjinal markaları nedir VALEO 338 tl 450 tl falan yazmışlar sitelerde. baskı balata ayrımı oluyor ben resimlerini bile bilmiyorum

    http://parcapiyasasi.com/urundetay/8983-renault-21-89-96-debriyaj-seti-2-0

    http://www.akbayrenault.com/R21-Txe-Concorde-Debriyaj-Seti-7701464044,PR-695.html

    bu konuda yardımlarını bekliyorum gerekli parçaları listelermisin acaba usta. yardımın için sağol




  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.