Şimdi Ara

banyo mu böcek yuvası mı belli değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yurttaki odamın banyosunda üçüncü defa kalorifer böceği çıktı arkadaşlar. Olur dedim dert etmedim fazla ama bugün tam duşa girdiğim sırada kafamı bir kaldırdım ve böceği görür görmez ne yapacağımı şaşırdım. Çıktım hemen banyodan öyle izledim ne yapacak diye hala şaşkın bir şekilde, ve yukarıya , tavandaki boşluğa doğru çıkıp gözden kayboldu. Banyonun tavanında , kirişler arasında mı diyeyim artık bilemedim, büyük boşluklar var ve sanırım o boşluklardan aşağıya iniyor böcekler. Bu tarz şeyleri hiç sorun etmeyen birisini bile rahatsız eder diye düşünüyorum bu durum. Benim içinse çok daha büyük bir sorun çünkü küçüklüğümden beri yenemediğim bir böcek fobim var. Yanımda arı dolansa bile o ortamda fazla duramam ben. Açık alanda oturmadan önce kontrol ederim uçan kaçan bir şeyler varmı diye, ve kapalı alanlar tercihimdir genelde. Fazlaca ürküyorum, huzursuz oluyorum anlayacağınız. Şu anda banyonun kapısını kapattım ve herhangi bir durumda ortak banyoları kullanıyorum. Bir şekilde odanın içinden de çıkarsa diye tırsmıyor değilim ama. Büyük ihtimalle oda değiştireceğim yakında.







  • Bocek ilaci al şu yem şeklinde olanlardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kperson35

    Bocek ilaci al şu yem şeklinde olanlardan

    Hocam valla ilaçla falan halledebilir miyim bilmiyorum. Huzursuz oldum bir kere pek rahat edebileceğimi sanmıyorum artık .
  • Kalorifer böcekleri ile biz içe içe yaşıyoruz. 3 tane görünce laf yapıyorsun. Bir süre sonra sevimli falan gelmeye başlıyorlar.Böcek fobimin işlemediği nadir böceklerden.(sinek, arı ve bu böcekler hariç kelebekten bile acayip korkarım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.