Giriş | |
|
|
|
15 Mart 2007; 11:08:11
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oceann quote:
Orjinalden alıntı: disintegration bende hiç olmadı.ilk denememde başarılı oldum.bir kez yazmayı daha denedinmi.belki dvd'lerde sorun vardır. başka dvd lerle dene.. oncelikle cevabın için cook tesekkkür ederim aslında bununla da kalmıyor .. yazdiğim cd veya dvd içeriği görüntülenemiyor. yazdıktan sonra baktığımda bos mus gibi görünüyor. baska pc ler de de bakıyorum bos gibi gözüküyor ancak cd ya da dvd ye baktığim da(fiziken) yazilmıs olduğu görülüyor. bunu nasıl cözebilirim servis te de uzun süre bekletilmenin sözkonusu olduğunu soyleyenler var?? Tesekkür ederim karışık bir durum...peki sadece kurtarma dvd lerini yazdıgında mı böyle bir sorun ortaya cıkıyor? yoksa başka cd ve dvd leri yazdıgında aynı sorunlar oluyor mu? teknik servislerden herşey beklenir.burası türkiye?
HP Pavilion dv5196(EW776EA): İntel CoreDUO t2400(1.83Ghz,2Mb Cache,667Mhz),2,5GB ddr2 667mhz,100gb Hitachi 5400rpm Sata,512mb Nvidia GeForce Go7400 Turbocache,LG dvd-rw/Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda,6-in-1 kart okuyucu/XP Home+SP3(Ram Dostu İşletim Sistemi)
|
|
|
|
|
15 Mart 2007; 15:32:51
|
|
|
ewet her ne yazarsam aynı sekilde içi bos yazılmamıs gibi oluyor ama fiziken yazıyor . napsam acaba???
|
|
|
15 Mart 2007; 16:33:40
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: oceann ewet her ne yazarsam aynı sekilde içi bos yazılmamıs gibi oluyor ama fiziken yazıyor . napsam acaba??? pc'deki kurtarma bölümü duruyorsa.laptopa format at.(yani fabrika ayarlarına getir) formata rağmen cd,dvd ler yine yazmıyorsa;servise gönder.sorunun halledilirse,ilk iş olarak kurtarma dvd lerini oluştur...
HP Pavilion dv5196(EW776EA): İntel CoreDUO t2400(1.83Ghz,2Mb Cache,667Mhz),2,5GB ddr2 667mhz,100gb Hitachi 5400rpm Sata,512mb Nvidia GeForce Go7400 Turbocache,LG dvd-rw/Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda,6-in-1 kart okuyucu/XP Home+SP3(Ram Dostu İşletim Sistemi)
|
|
|
|
|
15 Mart 2007; 20:45:51
|
|
|
tamam ,bilgin için tesekkür ederimm. SAYGILAR
|
|
|
7 Nisan 2007; 1:52:26
|
|
|
arkadaşlar benim hp quickplay programı hata veriyor. bilgisayar bekleme moduna geçiyor,sonra oturumu açıyorum 'hp quick play resident bir problemle karşılaştı' diyor. sadece bilgisayarım bekleme modundan oturum açmaya geçince veriyor bu hatayı. iki defa hata ayıkla dedim ikisindede bilgisayar felaket dondu. bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin. not: sistem geri yükleme yapıyorum(eski bir tarihe geri yüklüyorum) düzelmiyor. iki defa quick play programını silip driver'lardan tekrar yükledim düzelmedi. bir de direct x dosyalarının birinde ( directx.cpl dosyasında) hata var. yanında hata ayıklama yazıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
7 Nisan 2007; 8:52:56
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: özeraltın arkadaşlar benim hp quickplay programı hata veriyor. bilgisayar bekleme moduna geçiyor,sonra oturumu açıyorum 'hp quick play resident bir problemle karşılaştı' diyor. sadece bilgisayarım bekleme modundan oturum açmaya geçince veriyor bu hatayı. iki defa hata ayıkla dedim ikisindede bilgisayar felaket dondu. bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin. not: sistem geri yükleme yapıyorum(eski bir tarihe geri yüklüyorum) düzelmiyor. iki defa quick play programını silip driver'lardan tekrar yükledim düzelmedi. bir de direct x dosyalarının birinde ( directx.cpl dosyasında) hata var. yanında hata ayıklama yazıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. elinde kurtarma dvd'leri varsa laptopa format at.(yani fabrika ayarlarına getir)
|
|
|
|
|
7 Nisan 2007; 19:45:21
|
|
|
Merhaba.. Yaklaşık 6 aydır "Pavilion dv5196ea" kullanıcısıyım.Ufak tefek Xp hataları dışında memnunum.Benim laptopda olan bir durumu paylaşmak istedim.Özellikler bölümüne girdiğimde işlemci MHZ si ürün açıklamasında 667 olmasına rağmen benim laptopda 987 mhz görülüyor. Bu konu hakkında fikir ve yorum alabilirmiyim ..Tşk..
Ekteki dosya (1)
" Bulutların üstü daima Güneşlidir " HP Pavilion dv5196(EW776EA): İntel CoreDUO t2400(1.83Ghz,2Mb Cache,987Mhz),1GB ddr2 533mhz,100gb Hitachi 5400rpm Sata,512mb Nvidia GeForce Go7400 Turbocache,LG dvd-rw(+/-),Wireless 802,11b/g/Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda,6-in-1 kart okuyucu
|
|
|
|
|
7 Nisan 2007; 22:43:06
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: IceFLIGHT Merhaba.. Yaklaşık 6 aydır "Pavilion dv5196ea" kullanıcısıyım.Ufak tefek Xp hataları dışında memnunum.Benim laptopda olan bir durumu paylaşmak istedim.Özellikler bölümüne girdiğimde işlemci MHZ si ürün açıklamasında 667 olmasına rağmen benim laptopda 987 mhz görülüyor. Bu konu hakkında fikir ve yorum alabilirmiyim ..Tşk.. arkadaşım çok ilginç bir durum.aklıma başka birşey gelmiyor orada 1.83ghz yazması gerekir.. bende öyle yazıyor...
|
|
|
|
|
8 Nisan 2007; 11:13:31
|
|
|
format atmadan olmaz mı,formatı en son çare olarak düşünyorum.
|
|
8 Nisan 2007; 11:32:10
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: özeraltın format atmadan olmaz mı,formatı en son çare olarak düşünyorum. bence formatla ilgisi yok..yazılımsal değil donanımsal bir sorunmuş gibime geliyor..teknik servisi arayıp bilgi almayı dene.. işlemci ile ilgili bir durum var ortada..bence..
|
|
|
|
|
10 Nisan 2007; 20:57:38
|
|
|
arkadaşlar benim quickplay hakkında bilgisi olan yokmu??
|
|
19 Mayıs 2007; 23:46:19
|
|
|
Selamlar..... dv5196 ea sahibiyim..bir süre önce cihaz kendiliğinden kapanmaya başladı.Daha sonra hiç açılmadı. .Bunun üzerine kurtarma operasyonlarına girmeye başladım.Talihsizlik bu ya kurtarma diskide yapmamıştım.İlk önceleri güvenli modda çalıştı.Sonra onuda yemedi.Tam windows'a geçmek üzere işlem yaparken kapanmaya başladı.Bu sefer setup'a gireyim dedim bu seferde setup'a girerken kapandı.Sonra siyah ekranda bir yazı belirdi core dll eksik diye bir yazı.Ardından inada bindi hard disk'i çıkardım backup aldım ve f11 factory default yapmak istedim.Ancak bu işlemide yapmadı.Fakat ilginç olan cihazı bir süre kapalı beklettikten sonra ekranda Hp yazısı çıkıyor ardından işlem felan yok.Ardarda yaptığım zaman power ışığı sürekli flash yaparak simsiyah boş ekranda kalıyor.Tam inat yaptım 2 gece denemeler kombinasyonlar..banamısın demedi Kozyatağı servise gittim..orasıda bana Kadıköy'e gitmemi,çünkü kendilerinin pavilion serisine bakmadığını söylediler .İyice uyuz oldum. Bu iş halletmenin bir yolu varmı acaba.. yada sorun nedir?Yardımcı olursanız sevinirim. dipnot:Ayrıca windows my computer properties bilgi ekranında benim işlemci yanlış mhz gözüküyordu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarranger -- 19 Mayıs 2007; 23:48:55 >
|
|
24 Mayıs 2007; 13:53:58
|
|
|
Merhaba Arkadaşlar, Ben de sizin gibi Pavilion dv5196ea kullanıcısıyım. Alet gerçekten çok iyi performans gösteriyor. Özellikle Solidworks2007, Autocad2007,Abaqus gibi tasarım ve çizim programlarını aynı anda çok rahat çalıştırabildim. Bu bakımdan çok iyi. Fakat dvd/cd yazarken sorunlar yaşadım. Bu yüzden dvd writer değişti. (galiba yeniden 1 ay içersinde bozuldu ) tamire götürdükten sonra dvdleri max. 8x ile cdleri max 24x ile çekmeye başladı. Bana daha önce daha hızlı çekiyordu gibi geldi. Acaba ben mi yanılıyorum? Siz ne kadar hızlarla cd ve dvd çekiyorsunuz? Bu arada yukarıda yazan recovery ve belleği bölme olayları hakkındaki bilgiler çok yararlı, herkesin eline sağlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enveriyant1 -- 24 Mayıs 2007; 13:55:47 >
|
|
24 Mayıs 2007; 13:57:58
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: enveriyant1 Merhaba Arkadaşlar, Ben de sizin gibi Pavilion dv5196ea kullanıcısıyım. Alet gerçekten çok iyi performans gösteriyor. Özellikle Solidworks2007, Autocad2007,Abaqus gibi tasarım ve çizim programlarını aynı anda çok rahat çalıştırabildim. Bu bakımdan çok iyi. Fakat dvd/cd yazarken sorunlar yaşadım. Bu yüzden dvd writer değişti. (galiba yeniden 1 ay içersinde bozuldu ) tamire götürdükten sonra dvdleri max. 8x ile cdleri max 24x ile çekmeye başladı. Bana daha önce daha hızlı çekiyordu gibi geldi. Acaba ben mi yanılıyorum? Siz ne kadar hızlarla cd ve dvd çekiyorsunuz? Bu arada yukarıda yazan recovery ve belleği bölme olayları hakkındaki bilgiler çok yararlı, herkesin eline sağlık. dvd ve cd leri yazdıklarından daha yüksek hızda çekiyor..
|
|
|
|
|
24 Mayıs 2007; 17:06:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: disintegration quote:
Orjinalden alıntı: enveriyant1 Merhaba Arkadaşlar, Ben de sizin gibi Pavilion dv5196ea kullanıcısıyım. Alet gerçekten çok iyi performans gösteriyor. Özellikle Solidworks2007, Autocad2007,Abaqus gibi tasarım ve çizim programlarını aynı anda çok rahat çalıştırabildim. Bu bakımdan çok iyi. Fakat dvd/cd yazarken sorunlar yaşadım. Bu yüzden dvd writer değişti. (galiba yeniden 1 ay içersinde bozuldu ) tamire götürdükten sonra dvdleri max. 8x ile cdleri max 24x ile çekmeye başladı. Bana daha önce daha hızlı çekiyordu gibi geldi. Acaba ben mi yanılıyorum? Siz ne kadar hızlarla cd ve dvd çekiyorsunuz? Bu arada yukarıda yazan recovery ve belleği bölme olayları hakkındaki bilgiler çok yararlı, herkesin eline sağlık. dvd ve cd leri yazdıklarından daha yüksek hızda çekiyor.. Ya bana tam bir sayı söleyebilir misiniz? Tamire götürdüğümde adama ona göre söyleyeceğim çünkü...
|