Şimdi Ara

Ride [PC ANA KONU] - TÜRKÇE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Ride [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    RIDE - TEASER TRAILER


    -

    Daha önce MotoGP serisiyle tanıdığımız İngiliz geliştirici Milestone, bizlere çok başarılı yarış oyunları sunmuştu. Oynayanlarına gerçekten motor sürdüğü hissiyatı yaşatmayı başaran bu oyunlara ilgi de çok büyüktü. Bugün ise şirket yeni yarış oyununu duyurdu. RIDE ismini verdiği yeni oyunda yine motor yarışlarına odaklanacak.

    Yeni oyunda 4 farklı kategoride 100 farklı motosiklet bulunacak. Superbike, Supersports, Naked ve Historical olmak üzere sıralanacak kategorilerde çok çeşitli motorlar görebileceğiz. Oyun araçlarda sunduğu bu değişkenliği oynanışta ve bölüm tasarımlarında da sunacağını vaat ediyor. Oynanış konusunda sorulan sorulara ise Milestone'un verdiği cevap; "ferah ve neşeli" şeklinde oluyor. Şimdilik sadece küçük bir teaser var karşımızda. Bu videoyu ise en aşağıdan izlemeniz mümkün.

    Oyunun çıkış tarihi ise 2015'in bahar ayları olarak işaret ediliyor. Çıkış platformları ise PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One olarak açıklanmış durumda.

    http://www.turunculevye.com/haberler/goster/yeni-motor-yarisi-oyunu-ride-duyuruldu-6939

    -

    Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
    Tür: Racing
    Geliştirici: Milestone

    Wikipedia (LINK)

    http://www.gamefaqs.com/pc/895570-ride
    http://www.ign.com/games/ride/pc-20028562
    http://www.gamespot.com/ride/
    http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=5898

    Resmi Site:http://ridevideogame.com/

    Steam:http://store.steampowered.com/app/345660/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Ekim 2015; 15:27:25 >







  • Dünyanın en sevilen motosiklet üreticilerinin motosikletleri, nefes kesici yarışlar ve 15 farklı lokasyonla dünya turu… Bunların hepsi yeni video oyunu Ride’da.

    Motosiklet tarihini yazan markaların 100’den fazla motosikletini seçip Dünya Turu’na katılın. GP pistleri, yol pistlerine, şehir içi pistleri olmak üzere üç farklı pist tipine ayrılmış Motosiklet Festivalleri’nde rakiplerinize meydan okuyun. Her yarıştan sonra motosikletinizi modifiye edin ve Dünya Sıralaması’nda yükselerek Ride’daki en hızlı sürücü olun. Dünya Turu’na ek olarak oyuncular farklı oyun modlarını da tercih edebilir; Hızlı Yarış, Zaman Karşı Mücadele, Bölünmüş Ekran ve Şampiyona’daki Hızlı Yarış bölümünde 12 kişiye kadar çevrimiçi yarış.

    DÜNYA TURU

    Dünya Turu, dünya çevresindeki farklı festivallerde yarıştığınız Ride’ın temel oyun modudur. Festivaller farklı kategorilere ayrılır: Superbike 1000, Supersport 600, Tarihi Şampiyona ve benzeri… Her Motosiklet Festivali de farklı yarış modlarına sahiptir; tekli yarış, şampiyona, zamana karşı yarış, pist günü, drag yarışı ve dayanıklılık. Her yarış saygınlığınızı etkileyerek Dünya Sıralaması’ndaki konumunuzu etkiler.

    ÇOK OYUNCULU

    Hızlı yarış ve şampiyonada oyuncular 12 oyuncuya kadar çevrimiçi olarak mücadele edebilir. Bölünmüş ekran moduna arkadaşınıza meydan okuyabilirsiniz. Her yarışın sonucu, Liderlik Tablosu’na kaydedilir.

    MOTOSİKLETLER

    Dünyanın önde gelen 14 üreticisinin hâlihazırda ürettiği motosikletlerden veya motosiklet tarihini yazmış modellerden birini seçebilirsiniz. Ride’da 100’den fazla motosiklet bulunuyor ve motosikletlerin hacimleri 250 cc’den 1299 cc’ye, üretim tarihleri 1987’den 2015 yılına uzanıyor. Her motosiklet kendine özel mekanik ve dinamik karaktere (güç, ağırlık dağılımı, motor mimarisi ve benzeri) sahip. Ride için geliştirilen yeni oyun fiziği, oyuncuların ellerindeki oyun kumandasıyla her modelin farklı dinamiklerini anlamasına olanak tanıyor.

    MODİFİYE

    Ride, size uzman kıyafet üreticilerinin geniş ürün yelpazesinde seçim yapma ve sürücünüzü baştan aşağı kişiselleştirme imkânı tanıyor. 100’den fazla eşya ve 400’den fazla renk kombinasyonu mevcut!
    Motosikletinizi de iki bileşen kategorisinde tamamen modifiye edebilirsiniz; görünüm ve performans. Birçok ayna ve jant seçebilir, yarış egzozu ve ECU’nun ayarlarını değiştirerek pistteki performansı artırabilirsiniz. 100’den fazla bileşenden oluşan katalogdan istediğinizi seçerek modifiye yapabilirsiniz!

    PİSTLER

    Ride da Motosiklet Festivalleri ve Dünya Turu modlarında dünyanın farklı noktalarından 15 pist bulunuyor.

    Yol Pistleri: dağ geçişleri, manzaralar ve doğal parklar gerçek dünyaya sadık kalınarak şekillendirildi.

    Şehir Pistleri: şehir içinde uzun düzlüklerden ve keskin virajlardan oluşan pistler sürüş reflekslerinizi test edecek.

    GP Pistleri: gerçek yarış pistleri, motosikletinizin selesinde limitlere kadar zorlamanın nasıl heyecanını yaşamanız için seçildi.

    Yenilenmiş Evolving Track System, pistin her tur sonrasında değişmesi anlamına geliyor. Pistte ideal çizgiden daha çok motosiklet geçtikçe lastikle kaplanan çizgi daha koyu bir hal alıyor ve buradaki tutunma artıyor. Bu durum, temiz bir yarış tarzıyla sınırları zorlamanızda, fren noktalarını, doğru yarış çizgisini ve rakiplerinizin tepkilerini öğrenmenizde size yardımcı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Şubat 2015; 14:13:03 >




  • Ride, Türkçe Dil Desteğiyle Çıkıyor

    Türkçe olarak piyasaya çıkan oyunların sayısı gün geçtikçe artıyor. Milestone'un gelecek ay PC, Xbox 360, Xbox One, PS3 ve Playstation 4 için piyasaya süreceği motosiklet yarışı oyunu Ride da Türkçe dil desteğiyle piyasaya çıkacak.

     Ride [PC ANA KONU] - TÜRKÇE


    Oyunun Steam sayfasında Türkçe dil desteğinin olduğunu gösteren ibareyi görebilirsiniz. 100'den fazla motosikletin bulunduğu oyunda Hızlı Yarış, Zaman Karşı Mücadele, Bölünmüş Ekran ve Şampiyona gibi modların Hızlı Yarış bölümlerinde 12 kişiye kadar çevrimiçi yarış yapabileceğiz. Ayrıca oyunda bölünmüş ekran desteği de bulunacak.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Ride_Turkce_Dil_Destegiyle_Cikiyor-76756.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Şubat 2015; 14:18:28 >




  • Mileston dan bi cacık olmaz beklentiye girmeyelim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RIDE - Aprilia on Sierra Nevada GAMEPLAY

  • RIDE GAMEPLAY - DUCATI ON IMOLA

  • RIDE - NORTH WALES TRACK TRAILER

  • RIDE - PRE-ORDER YOUR COPY NOW!


  • İstek listesine ekledim. İnşallah iyi gelişmeler hasıl olur.
  • Tourist Trophy sen sonra güzel bir motosiklet oyunu gelmemişti. Beni heyecanlandırdı açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RIDE - Announcement Trailer





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2015; 2:00:09 >
  • RIDE - DEMO FRAGMANI PS4 VE PC




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Mart 2015; 2:06:18 >
  • Oyunun demosunu denedim Türkçe olması ayrı bir Avantaj katmış onun dışında fizikler önceki oyunların aynısı ama modifiye seçenekleri oynanış saatini artırır gibi
  • Oyun çıktı...



  • Oyun çok güzel olmuş ya , Türkçe Olması ayrı bi güzel motor modifiye seçenekleri biraz az ama 2006 dan sonra oynadığım en güzel milestone oyunu . olmuş gibi bu oyun iyi eğlenceler
  • Oyunu bugun indirdim,hemen baktim detaylara gercekten guzel olmus.Surucu ve motosiklet ile ilgili bircok detayi degistirebiliyoruz.Eldiven,kask,tulum,pantolon,ceket,dizlik,bot vs.Motorda ise soft diyebilecegimiz degisiklikler var.

    Fizik olarakda oynanmasi ne zor ne cok basit.Motorun verdigi tepkilerde oldukca iyi.Acikcasi insan daha fazla pist ve detay istiyor ama eger dlcler ile gelecekse guzel olabilir.

    Turkce seslendirmeler guzel olmus,crysisi hatirlatti

    Steamde 65tl acikcasi fazla simdilik.Guzel indirim olursa alinir,multi oynanir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

    Oyunu bugun indirdim,hemen baktim detaylara gercekten guzel olmus.Surucu ve motosiklet ile ilgili bircok detayi degistirebiliyoruz.Eldiven,kask,tulum,pantolon,ceket,dizlik,bot vs.Motorda ise soft diyebilecegimiz degisiklikler var.

    Fizik olarakda oynanmasi ne zor ne cok basit.Motorun verdigi tepkilerde oldukca iyi.Acikcasi insan daha fazla pist ve detay istiyor ama eger dlcler ile gelecekse guzel olabilir.

    Turkce seslendirmeler guzel olmus,crysisi hatirlatti

    Steamde 65tl acikcasi fazla simdilik.Guzel indirim olursa alinir,multi oynanir

    online oynadınızmı nasıl acaba




  • Oynamadim,torrentten indirdim denemek icin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HyperXCrossfire

    Oynamadim,torrentten indirdim denemek icin

    anladım
  • Şansa bende bugün farkettim türkçe olduğunu. Her daim orjinal alan bir insan değilim ama türkçe oyunları desteklemek için bu oyunuda orjinal aldım.

    COD ve diğer oyunlara yazıklar olsun. Bir dünya sattıkları halde basit bir altyazı bile sunmuyorlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.