Şimdi Ara

Yoshida: Project Morpheus'un Geliştirilme Aşamasının %85'i Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Sony'nin sanal gerçeklik projesi Project Morpheus, oyun dünyasının merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. Sony'den Shuhei Yoshida, The Wall Street Japan'e verdiği bir röportajda cihaz hakkında sevindirici bilgiler verdi.

Yoshida, cihazın geliştirilme aşamasının %85'inin tamamlandığını söyledi. Yani cihazın tüketici sürümü neredeyse hazır durumda. Yoshida, ekibin cihazın fiyatını olabildiğince düşük tutmaya çalıştığını dile getirdi. Mobil cihazlarda kullanılan bileşenlere benzer bileşenlerin Project Mopheus'da kullanıldığını göz önüne alırsak cihazın fiyatının çok yüksek olmayacağını söyleyebiliriz. Yoshida verdiği röportajda ne yazık ki cihazın tüketici sürümünün ne zaman çıkacağıyla ilgili hiçbir bilgi vermedi.

• Oculus Rift 300-350$, bu da Sony'nin rekabetçi fiyat politikası yorumunu da gözönüne alırsak 250-300$ olabilir kendi kanaatim.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kesin o %15 lik kısım çok zordur ve 2 yıl sürecektir

• Adamlar konsolu zor alıyor bunu nasıl alsın zaten Sony çöpten farksız bişey çıkaracak ortaya

• Heyecan ve merak ile beklediğim bir teknoloji sony eğer ps 4 te bu işi yapabilirse birçok oyuncu için vazgeçilmez olabilir.

• Oculustan daha şık lakin modlarla daha az gelisecek.uygulama havuzu oculusa göre çok geride kalacak.suan normal ps4 ex konusunda bile sıkıntı varken 2~3 demo 2 oyunla 3 yıl falan duraksayacagini düşünüyorum,ama ekran olarak oyunlarda kullanabileceksek o zaman iş değişir oda sıkıntısı olan benim gibi insanlar için nimet olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabioddq

Adamlar konsolu zor alıyor bunu nasıl alsın zaten Sony çöpten farksız bişey çıkaracak ortaya

Konsol 399 Dolar ? (810 Lira civarı)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony eğer bu cihazı oculus riftten daha önce çıkarmayı başarabilirse satış rakamlarında çok daha büyük başarı sağlar .
    Fiyatına gelirse 99 dolarlık ps4 gold kulaklık bu ülkede 350 liraları görüyorsa PM'in fiyatı için yorum yapmaya gerek dahi duymuyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.