Şimdi Ara

Superonline Fiber Altyapısnın Yeni Binaya gelmesi hk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, aşağıdaki resimde yazdıgım bolge'de Yuvam İzmit Akraca evlerinde ki tüm binalarda Fiber İnternet altypaısı var.Superonline Fiber İnternet nerde sitesinden sorgulattım.Benim yapmak istedim ise Kırmızı olarak boyamıs olduğum bolgeye superonline fiber altyapsını getirrmek orada 2 adet yeni blok var.Superonline Fiber İnterneti yanı basında ki binaya getirtmek icin hangi yola basvurmalıyım. Dikekçe mi veriliyor.Musteri hizetmleri mi aranmalı ? Bina sakinlerinden imzamı toplamalıyım ? Bu konuda ozellikle Binasına fiber internet getirtmeyi başarmıs veya yontemi bilen arkadaşların yonlendirmelerini bekliyorum.Ayrıca Superonline Bu tip yeni bir binaya Fiberi getirtmek icin nasıl bir yol izliyor.

    Bazı yerlerde Superonline'da teklif yapıyormus.Bina iki blok ve en az 40 hane vardır.

    https://www.dropbox.com/s/xnzpacohqdkhcs0/akarcainternet.jpg?dl=0

    Mesafe olarak Yuvam akarca İzmit Superonline fiber Ana kutunun nerde olduğunu bilmediğim icin ortala 200 metre uzaklık vardır.


    Yardımlarınız icin teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilgrimage -- 18 Eylül 2014; 23:37:25 >



  • Talep olursa olma ihtimali olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arkadaşımla birlikte Kent Konut 5. Etap konutlarında oturuyoruz. 5 etaplık Kent Konut sitelerinin ilk üçünde SOL var ama 4. ve 5. Etap'ta yok, telefon hattı da olmadığı için bizi idare etmesi açısından TTNET'in 3 aylık paketinden alamıyoruz. Başta su, elektrik ve doğalgaz hattını yaptırıp telefon ile interneti düşünmeyen yetkiliye buradan selamlarımı iletmek istiyorum. Umarım kısa süre içinde altyapıyı kurarlar. Yalnız şaka gibi birşey, yani elin Bulgaristan'ın da dahi uygun fiyata AKK/AKN olmayan interneti içinde telefon veya uydu hattı ile alabiliyorlar, biz daha dandik ADSL için bile altyapı kurulsun diye bekliyoruz. Ama şaşırmamak lazım, ne de olsa burası Türkiye :(
  • O sizden dolayı olan bir sıkıntı devletten değil. Siteyi yapan kişiler bu işi takip edecekti niye etmiyorlar. İşini takip etmezsen tabi olmaz. Binaya bir defa telefon hizmeti gelmiyor ki ADSL gelsin. Telefon hizmeti çok zor bir hizmet değil ama başvurmak falan problem eğer yeni bir yerdeyse site. Yoksa bakır kablo üzerinden pekala 1 Mbit internet bile olabiliyor en kıytırık yerlerde dğaın başındaki yerlere ki sizin olduğunuz yere saha dolabı koyarlar illa ki çünkü siteymiş.

    Takip etmek önemli. Biz elektriği takip etmedik 4 ay elektrik gelmedi eve bağ evi gibi evde elektrik yok komşudan eve elektrik çekmek için 30 metrelik üçlü priz aldık üçlü prize de başka üçlü prizler takılı her odaya bir üçlü priz gidiyor düşün rezilliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.