Şimdi Ara

Philips Fidelio HTL9100 Ses Sistemini İnceliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  • Ek Bilgiler



    Sistem Yapısı: Kablosuz Dolby Digital


    Kanal Sayısı: 5.1 Kanal


    Frekans Tepkisi 20 Hz - 20 kHz


    Hoparlör çıkış Gücü: 120 W RMS 


    Subwoofer çıkış gücü: 90 W RMS


    Maksimum Çıkış Gücü 210 W RMS


    Surround Sürücü: 6.35 cm (Full Range woofer)


    Subwoofer Sürücü:16.51 cm


    Subwoofer Frekans Tepkisi: 20-150 Hz


    Woofer Direnç Değeri: 8 ohm


    Subwoofer Direnç Değeri: 4 ohm


    Bağlantı türü: Kablo ve Bluetooth


    Bluetooth Özellik: A2DP, 10 metre



    Girişler: ipod/iphone 3.5 mm'lik Stereo, Aux, Coaxial ve Hdmi


    Ağırlık: 9.4 kg




    Normal Güç Tüketimi: 48 W

    Standby Güç Tüketimi: 1 W






    Dolby Digital 5.1 ve 2.1 kayıtlar için link;



    https://yadi.sk/d/AIUKrEYWbYcs6








  • Arkadaşlar yardımı dokunması adına çektim. şimdiden hi-fi tutkunlarına lütfen sınıfına göre değerlendirin demek istiyorum. Ben de vintage bir sistemin farkını seviyorum ama günümüz daha farklı bir konsept izliyor. Değerli ve yardımcı yorumlarınızı, arkadaşlarımız için esirgemeyin. Şimdiden herkese iyi seyirler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 500-700tl bandinda 3d blue-ray li guzel bir 5.1 sistemle daha kaliteli ses alabilirsiniz. Soundbar lar maalesef filmlerde yada oyunlarda gercek 5.1 sistemlerin yasattigi hazzi veremiyorlar..

  • İnceleme için teşekkürler.

    Kablosuz parçaların şarj olması için ana üniteye bağlama yerine alternatif olarak prizden kabloyla şarj seçeneği sunulmalıydı.

    Subwoofer da mı kablosuz?

  • Yok o kadar değil. Onu beslemesi zor olurdu. Subwoofer gibi ek çıkış ile şarj edilebilseydi güzel olurdu tabi.
  • Ben bir ses sistemine o kadar para versem her seyinin mukemmel olmasini isterim. Bence ürün fiyatina göre olmamış. İnceleme için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sound barlar kesinlikle ve kesinlikle bir işe yaramıyor. Sadece ses çıkarıyorlar, sorround efekt vermekten çok uzaklar.

  • Balawitz kullanıcısına yanıt
    Herşeyin mükemmel olmasını istiyorsan çok para harcaman gerek.Bu fiyata mükemmel bir ses sistemi yok.

    Mükemmeli arayanlar için bazı markalar:
    Transmissionaudio
    Kharma
    Moonaudio




  • Sezerim o fiyata o Biraz pahalı... ne yani üstünde iki tane bluetooth adaptörü var diye şarj oluyor diye buna o kadar para vermeye sence değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soundbarlar görüntü itibari ile hoşuma gidiyor ancak genel anlamda kullanıcı yorumlarında Surround etkisini veremediğinden bahsediliyor.
    Muhakkak süper uçuk fiyatta satılanlarda fark vardır ancak benim bahsetmiş olduğum alabileceğimiz fiyatlardaki ürünler.
    Bu fiyata kaliteli 5+1 almak daha mantıklı.
    İnceleme için ve yandex paylaşımı için teşekkürler Sezer

  • Sesten çok dizayn anlamında bir şeyler arayanları kesinlikle tatmin edecek bir cihaza benziyor.

    Ses kalitesi ve yüksekliği arayan arkadaşlar Edifier marka veya Sony SHAKE, LG CM9730 gibi uçuk fiyatlı cihazlara yönelebilirler.

    İlla salon ses sistemi olsun, 5.1 istiyorum diyenler Sony'den vazgeçmesinler, BDV serisi bir cihaz vardı 2 bin liranın üzerinde, unuttum modelini, birincil elden denedim, enfes bir cihazdı. Kule hoparlörler salon tasarımına daha uygun oluyor hem, bunu da unutmamak lazım.

    Ellerine sağlık :)

  • meego kullanıcısına yanıt
    Bi soundbarın kapasitesi bellidir zaten. Bu diğerlerine nazaran daha güçlü bir çıkış yapmış. Philips giderek kendini geliştiriyor mesela e5 ne kadar tatlı bi görüntüye sahip anlatamam. Keşke o da olsaydı. Ses kalitesi olarak gerçek 5+1 kadar olmasa da detay bağlamında iyi.
    bir de soundbarın görevi zaten standart tv kapasitesini arttırmaya yönelik kısa yollu çözümdür. Ona göre tercih edecek insan çok çıkıyor.
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    Sony SHAKE'i sırf ledi yüzünden alırım, dinledim. Bas konusunda çok net bulmadım ama fazlasıyla yüksek ses çıkış gücüne sahip.
  • Philips belli bir kalitenin üzerinde ürün çıkarıyor hani alırsanız pişman etmez ama philips'in bas sesleri middle dan çalıp bassı yükseltmek oluyor. Böylece de derinmiş algısı veriyor.

    Samsung'un tizleri kristal gibi ama middlelar teneke gibi metalik sese sahip. Basları ise sadece middle ları toparlayailmek için. Yani gerçek refleksi alamıyorsunuz.

    LG nin bas ve tizleri iyi ama middle larda boğulma yaşanıyor yüksek seste.

    Ben olsam teknosavari mağazalarda satılan sistemlere yaklaşmam bile.
  • Technopat adlı site GTX 980 incelemesi yapıyor burası neden yapamıyor valla çok üzülüyorum. Her zaman buradan izlemeyi ve Mesut Çevik'in incelemelerini çok severek izlerdik ama daha izleyemiyoruz bizleri unutma Mesut Çevik.

  • Dostum bu ses incelemesi, sesini duyurmak için Mest Çevik'in videosunun altına yazabilirsin bu isteğini. Nvidia'dan ne yazık ki GTX980 daha bize gelmedi diye biliyorum.

    Arkadaşlar bu ses sistemi incelemeleri önemli bir mevzu daha hassas olmanızı ve saygı göstermenizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Gitgide daha cok sevmeye basliyorum bu adami. Benim gibi tatli muzik meraklisi ama maddi yonden eksik kaldigim icin istedigim gibi bi sistem olusturamadim gerci komsular varken hepten zor :)

    İnceleme gayet guzel . basarilar. Devam....

  • Ürünle ilgili bir yorumum benzerlerini deneyimlemediğimden olmayacak ama DH'deki genel videolara kıyasla içerik zengini bir inceleme olmuş. Her cümle ayrı ve sesle ilgilenenlere doyurucu nitelikte bilgiler veriyor. Sanırım bunda daha önceki video yorumlarında belirttiğin gibi ses mühendisliği öğrencisi (yanlışsam düzeltin) olmanın yanında konuya olan ilgin sebep oluyor. Diksiyonu rötuşlayıp, kamera karşısında rahatladıkça çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Emeğine sağlık.

  • böyle ses sistemini ben odaya süs diye koymam.. 120 watt çıkış gücü veriyormuş güya, o avuç kadar hoparlörden 50 watt ya çıkar ya çıkmaz. ayriyetten nerede ses kalitesi ? odalar dolusu hoparlör koysan istediğin kadar portatif yapsan istediğin kadar şekilli ve zarif (!) (bu zamanın tasarımları saçma sapan) yapsan, önüme tost yapıp koysa bile kaliteli ses yoksa ne yapayım o ses sistemini... odanın yok ambiyansına dağıtıyomuş da falanmış filanmış güldürdü resmen.. sub kadar saçma sapan ses çıkaran bir araç ta yok bir de onu sol çapraza koyacakmış dinleyen bakar mısın... 2 plastik 1 hoparlör yaptın, her bir tarafından kırpılmış amfi devresi tasarladın, mekanik ses yaptın bluetoothla dandik kablolarla bağlantı yaptın sonra ona hi-fi dedin... saçmalık.. bullshit derler ya... açıkçası bu zamanın ses sistemleri a' dan z' ye çöp . gerçek hi-fi den metrelerce uzak bir sistem olmuş. bir de 1800 lira yazıktır cidden yazıktır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 19 Eylül 2014; 21:24:06 >




  • Roby R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Beni anlayan insanlar görmek çok hoş. Bu kadar detaya daha önce girildiğine pek bu sitede rastlamadım ve bi ilk olsun istedim. Gece gündüz demeden evimde iş yerinde derken uzunca denedim baktım gözlemledim. Ürün aslında full range bir woofer olmasına nazaran soundbarlar arasında belirli bir statüye sahip. bir çok yerde rastladım aslında bahsedenler de olmuştu 600-1000 arası soundbarlar baya başarısız. Sen ne kullanıyorsun diyen olursa da bi dönem vintage Grundig Hifi BOX 2500A kullandım. Teşekkürler, aslında kamera karşısında rahatımda bu ürün baya detayı hakettiği için ve ilk kapsamlı bir ses sistemi incelemem olduğu için böyle : D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.