Şimdi Ara

Yeni mause 10 dk çalıştı Şimdi çalışmıyor. Marka : R-horse Laser engine mause

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Dealextreme den yani Çin'den uygun fiyata ışıklı falan bir oyun mause siparişi vermiştim. 2 gün önce teslim aldım. Açık olan laptop uma hemen taktım algıladı ve çalıştı. 1-2 oyun denedim. Yanında gelen cd sinindeki sürücüsünü falan yüklemeye gerek kalmadı. Biraz benim oğlanda oynayıp bilgisayarı kapamış. Tekrar bilgisayarı açtığımda laptop um mause yi görmüyordu. Windows kendi kendine yazılım yükledi. Yine de çalışmadı. CD sindeki kendi sürücüsünü yükledim. Bilgisayarı restart yap dedi. Yaptım yine aynı. Mause'nin sadece ışıkları yanıp sönüyor. Usb ye takınca yeni bir ürünmüş gibi bilgisayar ses çıkarıyor ama hiçbir uyarı yok. Ancak alt taraftaki lazer kısmında bir ışık yok.
    Sanki kendini kilitlemiş. Başka bir bilgisayarda deneyim dedim. Mac 'de klavye gibi algıladı. Google amcada mause klavye gibi gözüküyor diye arama yaptım birşey bulamadım. Ürünün geri iadeside çok zor. Denemediğim yöntem kalmadı. Farklı usb leri denedim. Aynı . Bilgisayarı açmadan takıp açılışta görür belki dedim olmadı. Başka mause u takıyorum laptop uma çalışıyor. Böyle birşey başına gelen veya çözümünü bilen var mı?

    Ürünün linki=http://www.dx.com/p/rh1900-wired-usb-2-0-800-1600-2400-3200dpi-laser-engine-game-mouse-black-230897#.VBrRp_l_v3c
     Yeni mause 10 dk çalıştı Şimdi çalışmıyor. Marka : R-horse Laser engine mause







  • şimdi aygıtlar yazıcılar dan kontrol ettiğimde mauseu bilgisayar usb gameing mause olarak görüyor. katagori klavye,mause yazıyor ??!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.