Şimdi Ara

Ttnet Fiber İnternet Engelli Tarifeleri Bilinmeyen Roket Hizmeti! ( Önemli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Öncelikle belirtmek isterim ki Ttnet bu bilgilendirmeyi hak etmiyor! Burada bunu yazmamdaki amaç Engelli arkadaşlarımızın boş yere heveslenmemesi ve Ttnet'in Engellilere verdiği değeri ortaya çıkartmak!


    Birgün bizde Fiber kullanacağız diye hayal kurarken sitemize T11 kutuları konulduğunu gördüm. Eminim Site içinden bu duruma en çok sevinende eminim ben olmuşumdur Öyleki Ttnet'in Roket diye bir hizmeti vardı! Bu hizmeti kullanabileceğimi düşünerek Süperonline Adsl üyeyken Taahhütümü bozup Ttnet'e geçme kararı aldım!

    Türk telekomdan Engelli tarifesine abone yapmadıkları ve gereksiz yere bekletip uğraştırdıkları için Kargo ile Saçma sapan işlemleri tamamladıktan sonra Ttnet'e geçtim.
    Yukarıdada bahsettiğim gibi Roket hayali kuruyordum :) internet hizmetim açılır açılmaz Roket hizmetimi kullanmaya çalıştım ama bir türlü işlem tamamlanamadı hatası veriyordu!

    Arıza kaydı verdiğimde her defasında farklı farklı sonuçlarla döndüler! Neymiş bazı bölgelerde yoğunluktan dolayı kullanılamıyormuş! Neymiş efendim santralim desteklemiyormuş! Neymiş efendim modemim fiber modem değilmiş vs vs. Acaba Engelli tarifesi kullandığım içinmi böyle oluyor diye defalarca belirtmeme rağmen ondan olamaz öyle kısıtlama yok gibi laflar ettiler!!


    Bıkmadan usanmadan defalarca aradım ve şu saatte hala daha bu konuya ait temmuz ayında açtırdığım arıza kaydı duruyor ama hala sonuçlanmadı :) Belkide bizleri önemsemedikleri için bilerek sonuçlandırmıyorlar!


    Yaklaşık 5-6 aydır uğraşımın sonucunda fatura fazla geldiği için ve roket kullanamadığımdan internet hattımı kapattırma kararı aldım ve Telekom'a gidip ıslak imza ile gerekli iptal işlemlerini tamamladım. Özet geçiyorum 1. Günün sonunda indirim yapalım kapatmayın teklifi ile dönüş yaptılar. Teklif cazip olunca kabul ettim ve Engelli tarifesinden çıkmış oldum. Akşam Roket hizmetini denediğimde 5-6 aydır hata veren bu hizmetin artık sorunsuz çalıştığını tabiri caizse uçtuğumu gördüm


    Bugün konu ile ilgili Ttnet'e gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Tarifeyi güncelleyip yapılan bu saçmalığı düzeltirlermi bilmiyorum ama Ttnet ve teknik ekibine buradan yazıklar olsun diyorum!

    Yazıklar olsunki size biz Engellileri önemsiyormuş gibi görüp kısıtlamalar getirdiniz!

    Yazıklar olsun ki size bu soruna çözüm bulamayıp beni aylarca uğraştırdınız!!!

    Size buradan kocaman bir diyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 17 Eylül 2014; 22:20:20 >



  • TTNet in yaptığı ne doğru ki bu ayıp olsun hocam. Her işi yanlış müşteri düdükleme odaklı.
    Birde sen rokete niye taktın ki o kadar. Koskoca ayda 1 kez sadece 24 saatliğine 100mbps'ye kadar yapiyor internetini. Pek bi esprisi yok yani. :)
  • Size katılıyorum ama takma konusuna takıldım arkadaşım.

    Zamanında 56K modem kullanarak bu günlere geldik, ayda birde olsa bu hıza heves etmek, görmek, denemek benim en doğal hakkım.

    Roket konusunda belki bilginiz yok ama özetle Akk takılsan bile bu serviste hızın en son hıza çıkıyor ve kullandığın GB ler seni etkilemiyor. 10 saatte indirdiğin program film vs yi 3 belki 4 saatte indirebiliyorsun! Bu bence hakkım varsa ve verilmiyorsa takılması gereken çok güzel bir hizmet ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.