Şimdi Ara

Tüpgaz için döşenmiş tesisat doğalgaz’a olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanayi tüpü ile ısıtılan kombili tesisat var. Metal borular var. Tesisata hiç dokunmadan doğal gaz kombisi alsak doğal gaz için olur mu?
    Doğal gaz için metal boru değil de plastik boru gerekiyor diyorlar.



  • fikri olan yok mu
  • mecnoon M kullanıcısına yanıt
    Doğalgaz boruları da çelikten üretilir, dağıtım şirketi sizdeki tesisatı onaylıyorsa sorun yok. Kalorifer tesisatı ise pprc, pex vb plastik malzemeden olabilir.

    Yalnız kombili tesisat demişsiniz, kombi varmış gibi anlaşılıyor. Netleştirirseniz iyi olur...
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Cevap veremedim hocam kusura bakmayın. Evde demirdöküm hk 623 hermetik kombi var. Kombinin alt kısmında tüp gaz için bağlantılar var. Bu kombi tüp gaz ile çalışıyor anladığım kadarıyla. Kombiyi hiç kullanmadık nasıl kullanıldığını da bilmiyoruz.
    Evde kalorifer tesisatı var doğal gaz için olur mu diye düşündük, bir tanıdığım, sizin evdeki metal borular ile olmaz. Metal boruların değişip plastik boru olması gerekir demişti
  • mecnoon M kullanıcısına yanıt
    Olur neden olmasın, tesisatınız ister demir boru, ister bakır boru, ister plastik boru olur. Bizim site merkezi sistemdeyken tüm borular metaldi hiçbir sorun olmuyordu aynı şekilde fabrikadaki tesisatımız da demir boru, bireysel ısınmaya geçerken katlar arası paralel çıktıkları için iptal etmek zorunda kaldık yoksa kullanmaya devam edebilirdik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.