Şimdi Ara

Final Fantasy IV, PC İçin Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Konsollara özel bir seri olarak akıllara kazınan Final Fantasy'nin eski oyunları PC'de yayınlanmaya devam ediyor. Square Enix, seriyi Steam üzerinden Final Fantasy IV'ün üç boyutlu sürümüyle devam ettiriyor. 
     
        Gün itibariyle Final Fantasy IV, 15.99 dolarlık fiyatıyla Steam üzerinden satışa sunulmuş durumda. Oyunun Steam sürümü kontrolcü ve başarım desteğini bulunduruyor. Ayrıca Final Fantasy IV'ü oynayarak Steam takas kartlarını elde edebileceğiniz de belirtiliyor.
     
    Oyunun satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 








  • Allah beeeeee.... Daha sabah keşke gelse diyordum hadi Square diğer Fantazileri de getir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yahu sövecem diyorum ama bana yakışmıyor .. Final fantasy oyunları içinde belkide en güzel hikaye ve işleyiş bu IV. oyunda geliyor . anlamadığım şey bu oyun nasıl 15 dolar oluyor aynı şekilde 3 7 ve diğerleride uçuk fiyatlarla satılıyor .. play'de ki fiyatlarda uçmuş 28 tl den bahsediyor .. en basitinden bi ds de bile bu oyunun aynısı var iken , grafiklere bir master yapıp 1080'a genişletmek mi bu kadar pahalı yapıyor bu oyunu . Oyunu ff13 grafikleriyle yapın 30$ fiyat çekin "hakkıdır" der geçeriz . ama hala NDS editiondan farkı olayan bu haline 15$ vermek karşıdakini enayi yerine koymaktan farklı değildir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu square enix kendini vip zannediyor heralde ds remakeinin aynısı pcye çıkartıp 16 dolar fiyat koyuyor keşke bu tarz oyunlara fiyat sınırı olsa

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunun fiyatı biraz fazla 9.99 olsa süper olurdu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.