Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: SEG tv alınırmı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: SEG tv alınırmı? Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
faith2006

29 Ağustos 2007; 1:00:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

70 ekran böle bi televizyonu kalkıpta sony ile kıyaslamayalım biraz yerli üretime destek verelim kanal geçişleri hızlı ses ve renk iyi bende 70 ekran flat sony de var kanal geçişleri yavaş zamanında 2milyara almıştım şimdi bunu bu fiyata alınca gülüyorum bence vestel kalitesi var bu üründe yan ürün politikasını birçok kaliteli mal üreten firma yapıyor (Biz bile )

Amd Sempron 2800+ 166Mhz 1.75V/ Asus A7N8X-E DELUXE/ 2x256 DDR400 7.3.3.3 kingston with Al Ram cooler/ 128mb Asus A9550 GE/TD 425/272 with Al Ram cooler/ Asus DRW-1604P/ LG 48.24.48/ Samsung 2x80 Gb sata/ Samsung Syncmaster 793df/ diana KA2500s/ Minton kasa/ Mustek bearpaw1200cu plus/ lexmark z33/ Hp 1315/ V-Stream TV2800 Usb capture device/ Panasonic m3500 vhs camera/ Practica DCZ 5.3 5MPixel/ Bluetooth/ A4 tech rfsop-19 wireless optical mouse/Airties rt102/hepsi yüksek voltajlı overclocklu
Pluchart

1 Eylül 2007; 19:35:50 

arkadaşlar bugün kipadan kampanya ürünü 89 ytl'ye 36 ekran seg tv aldık.. ürün kodu 3744 std..

herşeyi iyi güzel..kanal geçişi..menüleri..görüntüsü..
ama sadece tek taraftan ses veriyor.. sağ tarafta hoparlör çıkışı var sol tarafta ise sadece sağ taraftakine benzer bir kapak var.. ses çıkışı yok.. zaten kapağın üzerinde araklık yok tamamen kapalı.. yani görüntü olarak orantılı olsun diye koymuşlar..

şimdi o kadar şaşırdım ki buna sizlere danışayım istedim.. bu üründen başka kullananların da cihazları bunun gibi mi.. farkındayım fiyat çok iyi ve zaten ben de acaba nasıl bu kadar fiyat kırmışlar diye beklemekteydim üründe birkaç falso.. mesela 3lü av girişi de yok ama scart var diye fazla umursamadım..

fazla uzatmadan sorayım.. bu cihaz gerçekten tek taraftan mı ses veriyor ?.. yoksa benim ürün de bir defo mu mevcut.. yani montaj sırasında yanlış kapak takıp ses çıkışı bir defo olarak mı eksik kalmış acaba diye bile düşündüm.. ilk fırsatta kipaya gidip diğer ürünlere de bakacağım ama önce sizlere bir danışayım dedim..

HuKe

2 Eylül 2007; 0:15:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Pluchart

arkadaşlar bugün kipadan kampanya ürünü 89 ytl'ye 36 ekran seg tv aldık.. ürün kodu 3744 std..

ama sadece tek taraftan ses veriyor.. sağ tarafta hoparlör çıkışı var sol tarafta ise sadece sağ taraftakine benzer bir kapak var.. ses çıkışı yok.. zaten kapağın üzerinde araklık yok tamamen kapalı.. yani görüntü olarak orantılı olsun diye koymuşlar..

fazla uzatmadan sorayım.. bu cihaz gerçekten tek taraftan mı ses veriyor ?..

sorunu okudum ve TV yi kontrol ettim...dediğin gibi ses sadece sağdan geliyor sol ise sadece görüntü amaçlı yapılmış...yani TV.nin tadını çıkar

hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme
birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz
Pluchart

2 Eylül 2007; 1:14:50 

quote:

sorunu okudum ve TV yi kontrol ettim...dediğin gibi ses sadece sağdan geliyor sol ise sadece görüntü amaçlı yapılmış...yani TV.nin tadını çıkar

tsk ederim beni meraktan kurtardınız.. artık bu paraya bu kalite diyerek kullanmaya devam edeceğiz.. yine de bu bahsettiğimizin dışında cihaz güzel denilebilir.. almayı düşünen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alsın.. ( soldan ses gelmediğini dikkate alarak tabi )

tribıl
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Eylül 2007; 1:28:22 

Arkadaşlar aynı durum 55 ekranlardada var,adamlar kılı tüyü hesaplamışlar
HuKe

2 Eylül 2007; 1:48:09 

quote:

quote:

artık bu paraya bu kalite diyerek kullanmaya devam edeceğiz..

37 ekrana verielebilecek en düşük para zaten (89 YTL ye almışsınız)...ben 119 YTL ye Migros'tan almıştım

hey sen, bana hiç umut olmadığını söyleme
birlikte ayakta duruyoruz, ayrılırsak düşeriz
candogan62

2 Eylül 2007; 23:53:17 

quote:

Orjinalden alıntı: tribıl

Arkadaşlar aynı durum 55 ekranlardada var,adamlar kılı tüyü hesaplamışlar

Bu fiyata bu kadar herhalde. Neyse bence kaliteyi azaltacaklarına parça-teknolojiyi azaltmaları daha iyi gibi.Tabi öyleyse.
37,55 ve 70 ekranların fiyatları artık şaka gibi.
darkingfb

3 Eylül 2007; 11:31:16 

bende almayı düşünüyorum en kısa zamanda..275 ytl kangurumda peşin fiyatına 12 taksit..vallahi bedava..

Turuncu giyip geldiniz ama yine tanıdık.
candogan62

3 Eylül 2007; 11:39:25 

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bende almayı düşünüyorum en kısa zamanda..275 ytl kangurumda peşin fiyatına 12 taksit..vallahi bedava..

Bana kalırsa Carrefour'dan Firstline 70 ekran alın.Fiyatı artmadıysa 280-290YTL civarlarındaydı(o da peşin fiyatına 12 taksit).Profilo'nun üretimi Firstline SEG'e göre daha kaliteli bence.
darkingfb

3 Eylül 2007; 11:52:04 

oda olabilir..onda 2 tane scartçıkışı varmı biliyomusun?
quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

Bana kalırsa Carrefour'dan Firstline 70 ekran alın.Fiyatı artmadıysa 280-290YTL civarlarındaydı(o da peşin fiyatına 12 taksit).Profilo'nun üretimi Firstline SEG'e göre daha kaliteli bence.

candogan62

3 Eylül 2007; 13:51:09 

Yanılmıyorsam tek skart ve kırmızı-sarı-beyaz kablo(ismini unuttum kompozitti sanırım ) girişi vardı.
darkingfb

4 Eylül 2007; 9:40:28 

firstline yoktu carrefourda (içerenköy)bende seg 70 ekran aldım..kısmetse bugün teslim edicekler..migrosta 299 ytlydi,carrefourda 275 e aldım..

guitarman

12 Eylül 2007; 12:53:41 

bende 55 ekran seg var. ps2 yi bağlayıp renkli olarak oynayabiliyorum.

Cowon U3, Sennheiser px100
kender

24 Eylül 2007; 18:29:27 

Vestel Gmbh

Veseg, 1995 yılında Vestel ürünlerinin Almanya ve komşularına satışı konusunda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Şirket, Almanya'nın yanı sıra, Avusturya ve İsviçre'ye SEG markası altında mal satmaktadır.

JETAACK

1 Ekim 2007; 19:15:28 

quote:

herşeyi iyi güzel..kanal geçişi..menüleri..görüntüsü..

şimdi o kadar şaşırdım ki buna sizlere danışayım istedim.. bu üründen başka kullananların da cihazları bunun gibi mi.. farkındayım fiyat çok iyi ve zaten ben de acaba nasıl bu kadar fiyat kırmışlar diye beklemekteydim üründe birkaç falso.. mesela 3lü av girişi de yok ama scart var diye fazla umursamadım..

fazla uzatmadan sorayım.. bu cihaz gerçekten tek taraftan mı ses veriyor ?.. yoksa benim ürün de bir defo mu mevcut.. yani montaj sırasında yanlış kapak takıp ses çıkışı bir defo olarak mı eksik kalmış acaba diye bile düşündüm.. ilk fırsatta kipaya gidip diğer ürünlere de bakacağım ama önce sizlere bir danışayım dedim..

Arkadaş sonuçta ses gelmiyomu.?Ha tek tarafdan gelmiş ha diger tarafdan.Ben de aynı televizyonu bugün aldım şimdide ona digital alacam.

100.YIL ŞEREFİNE
airlan

3 Ekim 2007; 21:56:17 

Beyler bu gün itibariyle yani 3 ekim çarşamba altunizade de vestel ürünlerini satan bir mağaza var hafif defolu mallar ürünlerin kasalarının üzerinde hafif çizikler mevcut hatta gözle görülemeyecek şekilde bile olabiliyor bu çizikler hatta ve hatta gözlerini dibine kadar sokup dikkatli bakmadan seçilemeyen hatalar diyebiliriz ve bahsi geçen "SEG Marka 70ekran TV = 250YTL" bilginize.

SDaaaT