Şimdi Ara

Galatasarayın kötü oynama sebebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bana kalır ise çok ağır top oynuyorlar ambarat gibi adamı gönderip yerine oynattığın adam yavaş tek başına şino bişeler yapmaya çalışıyor ama dikine oynayamadığı için oda bu sistemde kilitlenip kalıyor oyuna açan yok melo ve şino var geri kalan tüm adamlar top ayağıma gelsin diye bekliyor gelince yapacak bişe bulamıyorlar laf edeceksiniz ama gs bitmiş 2-3 adam dışında herkes kafasında futbolu silmiş gibi az istekli olur adamlar koşar basar hareketli olur hiç birisi yoktu bugün nerede o elmanderli gs top kaleciden çıktığı an baskı kurmaya çalışırdı takım



  • Kardes simdi eksi yagmuruna bogucaklar da o zaman Fatih Terim vardi, 2000de de o vardi oyleydi takim, takima cok iyi yaptiriyordu baskiyi fatih terim ama iste..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın poturcum da amrabat ta bir şey yapmıyordu ben olsam selçuğu çıkarıp emre çolak ya da yektayı oynatırım çok daha iyi oynarlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mağara Avcısı

    Kardes simdi eksi yagmuruna bogucaklar da o zaman Fatih Terim vardi, 2000de de o vardi oyleydi takim, takima cok iyi yaptiriyordu baskiyi fatih terim ama iste..

    ambarat bişe yapmıyordu ama dikine gidip rakip takımın dizilişini bozuyordu çomak a sopa sokmak gibi düşün bişe yapmasına gerek yok koşşa yeter hocam futbol sadece top ile değil herşekilde oynanıyor
  • Yönetim gitmeli, td gitmeli, oyuncular değişmeli.


    Bu oyun ile bu lig bize fazla arkadaşlar.bırakın avrupayı
  • bence en büyük sebebi para yani dolaylı olarak yönetim...gs de çok büyük para sıkıntısı var ödemeler çok gecikiyor...topçular da takımı sabote ediyorlar...ben buna bağlıyorum..
  • Beğenmeidği ligde top oynayamıyor gs. Şapkayı önlerine koyup düşünmeleri lazım.ünal fenere laf attığı kadar takımın transfer politikasını td hamlesini düşünseydi. Bu günlerin geleceği elbet belliydi. Bu daha başlangıç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazin bu takima neşter şartti aysal zam yapti şampiyon olamamişsin en.az 5 adami göndercen takimdan bunlar gariban sabriyi yolluyorlar gökhan zani yolluyorlar bunlar çok yetenekli olmayabilir ama şu maçta sahada olsalar ruh koyarlardi.

    Sabri niye gitti hala bilen yok kafasina göre adam.kovuyorlar adam yedekliğimi sorun etti tdlemi tartişti noldu.aciklamada yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krts42 kullanıcısına yanıt
    O zaman sorun para değil, yönetimdir. Çok değil 2 sene önce herşey süperdi sizin açınızdan. Bu Ünal Aysal artık Galatasaray için bence büyük tehlike.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.