Şimdi Ara

elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
199.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın arkadaşlar elektrikli bisikletlerde kullanılan hub motor,türkiyede satılıyor mu?Bu motorun distribitörü varmı?Dünya genelinde satılan yerleri araştırdım adresler aşağıda.Fakat türkiyede bulamadım.Kendim yapabilirmiyim.Saygılar.Şimdiden herşey için teşekkürler.

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri


     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky762005 -- 22 Ekim 2006; 1:41:39 >







  • üstat, hub motor ne demek bilemiyorum ama kompakt, hassas ve boyutuna göre çok güçlü dc motorlar üreten heinzmann:

    http://www.heinzmann.de/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=136&lang=tr

    ve bu motorların kullanıldığı elektrikli bisiklet üreticisi estelle var:
    http://www.estelle.de/e/fahrradmodelle.asp

    fiyatlara bakarsan türkiyede pek satılamayacağını anlarsın ama belki Heinzmann 'ın Tr temsilcisi uygun bir motor getirir sana. bu motorlar normalde çok hassas endüstriyel uygulamalarda kullanılıyor, pahalı olsa gerek..

    kolay gelsin.




  • Sayın arkadaşlar motoru satın aldım fazla olanları satıyorum.

    Sayın arkadaşlar şu an piyasada elektrikli bisikletlerin fiyatı 800ytl. ile 1000ytl. arası değişiyor.Siz akıllıca davranarak daha ucuza yapabilirsiniz.Kullandığınız bisikletinize tekerlek motoru satın alıp takarak ucuz elektrikli bisiklete sahip olabilirsiniz.Adresi aşağıda veriyorum.Saygılarımla.

    http://www.hemalhemsat.com/main/auctiondetail/1134199/diger_hersey/elektrikli_bisiklet.php

    http://urun.gittigidiyor.com/Elektrikli-Bisiklet-Motoru_W0QQidZZ2837720

    Akü kapasitesi 16amper.Bir şarj ile 50km. yol yapar.eğer isterseniz yedek akü temin edip iki katı yol 100km. gidersiniz.

    Tekerlek çapı 26" inc.

    Hız 35-40km.

    Motor 250W. 24V. fırçalı tekerlek içi motor.

    Şarj olma süresi tam kapasite 8 saat.Hızlı şarj ile 4 saat.Fakat hızlı şarj olayında akülerin ömrü kısalır.Kaliteli bir akü normalde 5 yıl giderken hızlı şarj ile bu ömür 2 yıl olur.

    Elektrikli BisikletEtiketler: elektrikli bisiklet, ucuz, kolay, hızlı, ekonomik, 110 220

    0.10 YKr ile 100 km yol alabileceğiniz, bir motorbisiklet sahibi olmak istiyorsanız, seçmeniz gereken alternatif yakıt türü elektrik olacaktır.

    Hız : 30 - 40km/h
    Motor : 24v/250w
    Şarj ömrü : 50km
    Giriş voltaj : 110-220v
    Cıkış voltaj : 24v
    Akü : 16ah/24v/3pcs
    Şarj olma süresi : 4-8 saat
    Jant Büyüklüğü : 22,24,26 inç
    Taşıma Kapasitesi : 100kg

     elektrikli bisiklet motoru, hub motor satış yeri




  • http://www.werelectrified.com/10ampkit.htm
    Special Buy! BD24-10 complete kit only $189!
  • tepaş
    bu firmanın bir zamanlar fırçasız motor üreteceğini duymuştum..
  • Selamlar. Turkiye'de Kade Power adli Ankara ODTU Merkezli firma DC HUB Motor satiyor.

    www.kadepower.com
  • Arkadaşlar TRT'nin çekim yaparak gösterdiği kendim monte ettiğim elektrikli bisikletim sizlere fikir verebilir düşüncesindeyim.http://www.cenap.4t.com/photo_1.html sitesinde sunduğum bisiklette 36 volt 350 watt gücünde bir hub motoru ön tekere taktım. Motor göbekte ve kablosu teker ekseninin içinden çıkıyor. Arka teker 21 vitesli normal göbek. Ben sürerken motor 2 kişi itiyormuş gibi destek veriyor. Ben devamlı pedal çeviriyorum ve güç gerektiğinde sol ellik üzerine yerleştirdiğim yaylı butona basıyorum. Motora 36 volt gerektiğinden 3 adet 12 V. 12 amp/saat aküyü seri bağlayarak kadro denilen üçgen çatalın içerisine yerleştirdim. Düzeç kullanarak yere paralel olmalarını sağladım. Kablo olarak 20 amper geçirebilecek kalınlıkta çoklu yumuşak kablo seçtim. Spiral şekil vererek ön tekerin direksiyon çevrilirken kabloyu germesini engelledim. Akımın direk butondan geçmesi butonu yakıyor veya deneme için koyduğum rölenin paletlerinin yapışmasına sebep oluyor bu nedenle bir power MOSFET li basit bir devre ekledim. Şemasını ayrıca fotoğraflarla beraber vereceğim. Butondan çok az bir akım geçerek tüm akımın motora gitmesi sağlanıyor. Mesaiye araba yerine bisikletle gitmeye başladım. Akü şarjının detayı da çok önemli. Tatil dönüşü yazacağım detaylarla herkes yapabilir. Kullanımı oldukça zevkli oldu. Herkese tavsiye ederim. Motoruwww.ebay.com dan 'hub motor' adı ile sanal kredi kartı ile 'www.paypal.com' ödemesiyle satın aldım. Gümrüklü PTT merkezinden 30 ytl. vergi ödeyerek teslim aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenapcevli -- 18 Aralık 2009; 9:38:41 >




  • Motoru elle çevirirken kablo uçlarını osiloskopa bağladım ve maalesef inişlerde şarj sağlayabilecek bir akım oluşturacak potansiyel gözleyemedim. Dışardan şarja karar verdim. Kurşun-asit akülerin doğru şarjı içinwww.batteryunivercity.com çok iyi bilgi veriyor. 3 safhada şarj önemli: 12 amp/h. akü için önce 2.4 amper sabit akımla 3 akü 43.2 volta (3x14.4 volt) çıkana kadar şarj edilip sonra 43.2 volt sabit voltajda geçen akım 90 mA. in altına düşene kadar 2. safha sonra 40.5 voltta 2 saat süren son safhadan ibaret. Şarj aleti ise 150 watt gücünde 48 voltluk transformatörsüz "switch mode güç kaynağı" nı gittigidiyor.com dan 50 ytl. ye aldım ve akım sınırlama devresi ekleyerek akülerin üzerine sabitledim. Gittiğim heryerde bisikleti fişe takıp şarj edebiliyorum. Sabit akım devresinin de şemasını tatil sonrası ekleyeceğim. Sonuç: elektriğin KW/h. ücreti 15 Ykr. ve 5 kuruşluk şarjla eğime göre 35-50 km. arası yol gidilebiliyor! gidilebiliyor!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cenapcevli

    Motoru elle çevirirken kablo uçlarını osiloskopa bağladım ve maalesef inişlerde şarj sağlayabilecek bir akım oluşturacak potansiyel gözleyemedim. Dışardan şarja karar verdim. Kurşun-asit akülerin doğru şarjı içinwww.batteryunivercity.com çok iyi bilgi veriyor. 3 safhada şarj önemli: 12 amp/h. akü için önce 2.4 amper sabit akımla 3 akü 43.2 volta (3x14.4 volt) çıkana kadar şarj edilip sonra 43.2 volt sabit voltajda geçen akım 90 mA. in altına düşene kadar 2. safha sonra 40.5 voltta 2 saat süren son safhadan ibaret. Şarj aleti ise 150 watt gücünde 48 voltluk transformatörsüz "switch mode güç kaynağı" nı gittigidiyor.com dan 50 ytl. ye aldım ve akım sınırlama devresi ekleyerek akülerin üzerine sabitledim. Gittiğim heryerde bisikleti fişe takıp şarj edebiliyorum. Sabit akım devresinin de şemasını tatil sonrası ekleyeceğim. Sonuç: elektriğin KW/h. ücreti 15 Ykr. ve 5 kuruşluk şarjla eğime göre 35-50 km. arası yol gidilebiliyor! gidilebiliyor!


    Akülerin ömrünü de hesaba katalım. Çünkü 12Ah akülerin tanesi 100 YTL (en ucuzu). Toplam 300 YTL. Aküler sürekli yoruacağı için ömrü uzun olmayacak. O yüzden 5000 km sonra aküler daha kullanılamayacak hale gelir. Öyle ise 300/5000 =6 ykr eder km başına. Motosikletler(scooter tipi) de zaten o kadar ancak yakıyor. Tüplü arabalar 10 ykr yakıyor km de.

    Yani elektrikli bisikletlerin elektrik masrafı çok az ama akü sorunu var. O yüzden elektrikli taşıtlarda elektrik sarfiyatı hesaplanmaz akü fiyatı hesaplanır. Benzinle yada gaz ile rekabet edemiyor. Bu aküler ucuza maledilebilse ne güzel olurdu. Örneğin 200Ah lik kuru akü 10 YTL olsaydı ağırlığı da sadece 5 kilo olsaydı. O zaman 50 tane akü alır arabanın bagajına koyardım hiç benzin kullanmazdım.




  • Linki yanlış yazmışım:www.batteryuniversity.com olacak.
  • işte fotoğraflar: devre şemalarını sonra yollarım. herkese iyi hafta sonları

    Otomatik sigorta 6 amper yetmiyor ve yokuşta ani yüklenmelerde atıyor 10 amperlikle değişecek sizleri yanıltmasın.

    http://www.cenap.4t.com/photo_1.html
  • arkadaşlar ben size ekobis maxi öneririm çok iyi 40-45 km/h hız yapıyor ve heryönden herkesin gözdesi daha fazla bilgi almak içinhttp://www.elektriklibisiklet.gen.tr/ adresine bakabilirsiniz.bende aldım kullanıyorum sakın karırmayın diyorum
  • Elektrikili bisikletler hakkında E-bisiklet Dünyasında yazılar yazıyoruz. Ayrıca yeni açmış olduğumuz http://www.forum.e-bisiklet-dunyasi.com köşesinde kullanıcıların kendi deneyimlerini paylaşmalarını diliyoruz.
  • kKonu açılalı baya olmuş, bende araştırıyordum bu siteyi buldum.
    http://akifmotor.com/urunler/elektrikli-bisikletler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetufo

    kKonu açılalı baya olmuş, bende araştırıyordum bu siteyi buldum.
    http://akifmotor.com/urunler/elektrikli-bisikletler

    Geri dönüş yapmıyorlar. Kağıt üzerinde gösteriş amaçlı bir şirket kurumsal çalışıyor
  • Mc_Leopard kullanıcısına yanıt
    Selamlar hub motor için bir site buldum
    http://www.kasimpasabisiklet.com/e-bike-hub-motor-jant
    ilgilenen arkadaşların işini görür umarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seçkin035

    Selamlar hub motor için bir site buldum
    http://www.kasimpasabisiklet.com/e-bike-hub-motor-jant
    ilgilenen arkadaşların işini görür umarım

    iyi bulmuşsunuz da hocam fiyatlar çok uçuk yau :D aliexpress'de 50 dolara satılan kitteki motoru tek başına 80 dolara koymuş adam. aliexpress'de de kargo ücreti var tabi. yok mu çin'e giden gelen biri :D
  • kordinaryus1 kullanıcısına yanıt
    ali expeste lifepo4 tipi akü fiyatları ortalama ah/0.7-1.5$ dan satılıken yani
    12.8V 60Ah akü için ortalama amper saat fiyatı 1 dolar dersek
    3.2V 60Ah=60$*4 hücre 240$ akü fiyat
    ülkemiz de
    http://www.dekamarine.com/store/?catId=73&gId=518453&pId=516660
    12.8V 60Ah lifepo4 akü
    3,586.84 TL / Adet ten satılıyor varın siz hesaplayın farkı!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.