Şimdi Ara

pc için mikrofonlu kulaklık tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. forumda epeyce sayfa dolaştım. ama aradığım sonuca ulaşamadım. bilgisayarımda creative zxr ses kartı var. fakat kayıt konusunda ve chat konuşmalarında musuzum. çünki creative kartlara masa üstü mikrofon takınca hışırtı oluyor. bu 4. creative kartım durum hep aynı. mikrofonlu kulaklık takınca ise durum düzeliyor. şu an elimde senheiser pc135 modeli var. mikrofonu temiz ama sesimi fazla inceltiyor. bu yüzden kulaklık ve mikrofon performansı iyi bir ürüne ihtiyacım var. bütçe olarak 200 tl'ye kadar çıkarım. yeterki ürün iyi sonuç versin. pc'de kulaklığı ağırlıklı müzik dinlemek için kulanacağımdan kulaklığın sahnesininde açık ve yeterli olması iyi olur. ama öncelik mikrofon kalitesi. önerilerinizi bekliyorum.



  • Arkadaşımda g430 var. Arkadaşım konuştuğunda mikrofonundan net bir ses alıyorum ve kendisi konuşmadığındada mikrofonu kapalı gibi oluyor ses gelmiyor. G230dada aynı mikrofon kullanılmış bir tercih olarak bakabilirsin. Yalnız g230 ve g430da sesin az çıktığı yönünde çok şikayet var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgi için. ama sesde önemli. eğer az çıkıyosa bu beni mutsuzedebilir. çünki kulaklığa alışabilirsem müziğide ordan dinlemeyi düşünüyorum zxr kartın iyi bir yükselticisi var faydalı olacaktır. ama yüksek sesleri kaldırmayan bi kulaklık beni zorda bırakır. yeni alternatif fikirler olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.