Şimdi Ara

Borderlands'in Gamespy'dan Steamworks'e Taşınma İşlemi Tamamlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Borderlands serisinin ilk oyunu halen pek çok oyuncu tarafından oynanıyor. Yapımcı ekip 2K, oyunun Steam sayfası üzerinden yaptığı açıklamayla Borderlands'i Gamespy'dan Steamworks'e tamamen taşıdığını duyurdu.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Game Spy serverlarını kapatmıştı ve pek çok oyunun multiplayer modu da serverların kapanmasıyla son bulmuştu. Neyse ki Borderlands, Steamworks'e taşınmasıyla bu oyunlar arasından kurtulmayı başarıyor.

• Ben oyunu playstore den almıştım ama steama ekleyemiyordum. Eklenmediğini biliyordum bu arada. Madem steamworks e geçti ne diye eklenmiyor ki? Diye mesaj atmıştım 2k ya resimlerle de oyunu satın aldığımı kanıtlamıştım ve 8 gün önce keyimi gönderdiler. Böyle bi durum varsa 2k supporta mesaj atın.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Çankaya Üniversitesi

Bilgisayar Mühendisliği
    Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocarinaoftime

Ben oyunu playstore den almıştım ama steama ekleyemiyordum. Eklenmediğini biliyordum bu arada. Madem steamworks e geçti ne diye eklenmiyor ki? Diye mesaj atmıştım 2k ya resimlerle de oyunu satın aldığımı kanıtlamıştım ve 8 gün önce keyimi gönderdiler. Böyle bi durum varsa 2k supporta mesaj atın.

Gerçekten verdiğin paranın hakkını veren firemalardan birisi

Steam &amp; Origin: BytkN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.